Jul 2, 2011

Contest Saya dan Kaca Mata

Salam buat semua readers belog Yana :')

Tetibe hari ni rase nak join contest, what contest? refer back to the title..contest ni senang je..just berposing bersama kaca mata korang..alang-alang dah godek album tadi, terjumpe lak gambar dengan pegang spekk..kire-kire happy jugak lah nieh sebab nak turut join..korang nak join? boleh click banner kat bawah nie tau ^__^


Haa tu dia tuan empunya contest, fuyoo..hebakk kan? tehee =___=
So, Yana nak pertaruhkan gambar yang tak seberapa nieh..hope suke..wehuu


Ape yang nak distory kat sini pasal gambar ala-ala muka sengal ubi gituu..Yana dan bff Yana nie snap gambar dekat sebuah pantai di Melaka, time tu sedang berholiday..ewahh ~ ! yelahh, kitorang pakai spek ni pon sebab panas time tuhh.. *padahal waktu pagi nie* .. jangan tertukar lak, Yana yang pakai baju merah tuu, dah tunggu mase kena kejar lembu ke hape aku nieh..=___= Hope owner contest suka ye ?

Then nak tag Lieya, Abby dan Aisya untuk join ini contest 


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

lyaidma said...

tq join . gud luck ya . (=

qudwa said...

gud luck juge...^^

yqnq ellyana said...

@ lyaidma :okeh dear ^^

yqnq ellyana said...

@ qudwa :hehe.tenkiu

cheqwa said...

good luck! ;D

syirah rasid said...

huaa. mnarik. :) gdluck :)

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :tenkiu banyak2 :)

yqnq ellyana said...

@ syirah :jom laa join sekali :)

nelly said...

gud luck !

Nisa' Azman said...

wah, contest mnarik.. nk join la nnti..gud luck to yana, hehe!!

btw, nk mintak tlg Yana votekn Hannah leh x? Thanks!!

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/vote-for-hannah-lucky-draw.html

yqnq ellyana said...

@ nelly :tenkiu :)

yqnq ellyana said...

@ nisa :oke dear ^^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)