Jul 4, 2011

Ade Rupa Garang Ke??

Salam semua, rindu Yana tak? *chu chu..cehh, nak kena hempuk dengan kapak ke ape tanye soalan camtu an..actually tengah gabra sampai nak makan minum pon teragak-agak,haishh..mane tak gabra, malam nie Yana start jadi guru tusyen tahu..ewahh..dah puas tanam anggur belakang rumah ape salahnya tolong dady kan..tak sangka jugak ramai pakcik makcik yang nak Yana ajar anak-anak diorang..even untuk bebudak bakal menduduki UPSR je,  tapi gabra laa rase macam nak sumbat cekelat banyak-banyak sekaligus dalam mulut..mane pernah Yana ajar tusyen-tusyen nieh..kalao lulus,pehh sambung dengan bebudak bakal amik PMR lak..jangan kau suruh aku ajar bebudak SPM sudeyhh..lebih-lebih lagi subjek killer..HAHA..tak tido gamaknya nanti =___=


Agak-agak garang tak ajar nanti? HAHA, tak sabar nak bawak rotan bermeter-meter panjang..kekkee..kejam wuuu,takdelah.tak sampai hati nak pukul anak orang..yang penting ajar dengan Ikhlas,biar diorang berjaya dalam exam nanti..ewahh..malam nie starting dengan ajar subjek Matematik..

WISH ME LUCK OKE :)



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

26 comments:

HazHand said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!1
jadi cekgu tusyen!! ajar sy jugk!!!
huhuh
btw,garang muke awak!! haah

ekin alias said...

mner ade garang..
sopan je...
*haha

cik aisha said...

xpun..hehee.ala kalau muka garang pun,ati baek...;p

yqnq ellyana said...

@ hazhand :haha,boleh2..nanti nak rotan banyak2 kalao degil :P

yqnq ellyana said...

@ ekin:ekekeke,yeke? :P

yqnq ellyana said...

@ cik aisha :haha..yoyo orr je tuu

suara sizuka said...

cri shoutmix xjmpe.sizuka dh follow dis blog.jm singgah n follow sizuka.tq....

anyway....nice blog..comei...

Mr.Thinker@Ali said...

Garang?? Garang itu pada semangatnya. By the way, semoga anak2 didikan awak berjaya dalam hidup juga. Itu lg penting daripada peperiksaan mereka. Hehehe. ^^

wahida idris said...

xgarang pon wak :P

Anyyss Shuhaimi said...

perghh..tak berani lagi nak jadi cikgu tusyen walaupun adik yg nak spm tuh suruh..semoga jadi cikgu yg baik!garang pun baik..hehe

yqnq ellyana said...

@ sizuka :aikk? ta jumpe Smix? heran nieh..side kanan lah dear..btw,tanx ye :)

yqnq ellyana said...

@ Mr Thinker :yeahh, tanx supporting me ^^

yqnq ellyana said...

@ wahida :haha,betul ek? :P

yqnq ellyana said...

@ Annyys :hik3..mencari pengalaman baru je nie :)

SheyPull said...

garang nye takut saye...:P



AWK2...AWK BAIK HATIKAN,LEH X VOTE UNTU SAYE...

JOM singgah blog saya nak... eh pilihan raye dah mule ke? kat mane? isk...owh....

aizamia3 said...

bagus2.. didiklah anak2 murid dengan baik, biar ilmu yang ada dapat membantu anak2 muridmu itu..

Lalalilillulu said...

comel cmni xkan la grg...pe lorh...hehe

anismelon said...

tak garnag pon..takut anak murod tergoda je t...hehe..selamt mengajar..:)

saharinasaharudin said...

xgarang.muka ayu je *_____^
btw,ajr bbaik yee :)

yqnq ellyana said...

@ Sheypull :haha..wekk :P

yelahh..nnti tlong vote :P

yqnq ellyana said...

@ aizamia3 :tenkiuu..makin bersemangat nie :)

yqnq ellyana said...

@ lalalililulu :haha..yeke? mane tauu

yqnq ellyana said...

@ anismelon :haha..tergoda pulee..btw,tanx ye :)

yqnq ellyana said...

@ saharina :ayuu lah sangat..hihi..tanx ye supporting me ^^

AZTIQAH said...

xtakut lngsung
hehe

yqnq ellyana said...

@ Aztiqah :haha..takpe-takpe...

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)