Jul 4, 2011

Aku Pantai dan sungai Contest

Heyya peeps ! Jom join contest yang best nie by Cik Ziera..nak join click banner oke !


so after godek-godek semua photo album, Yana decide nak pertaruhkan gambar yang tak seberapa nie..hehe, oke tak?


About this picture, actually Yana snap dekat sebuah pantai di Melaka, time tu tengah berholiday dengan family..besh sangat view dekat pantai tu, angin sepoi-sepoi je..wahhh..dah lah terjah sana waktu pagi memang cool giler..I love that beach damn much..and dekat sana Yana tinggal banyak kenangan tahu..especially my tapak kaki..HAHA..bukan senang nak dapat tu..hihihihi..oke dah sudah merefek =____=
Then Yana tag Faraa, Shika and Leiina untuk join ye..

DONE !


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

wahida idris said...

gud luck :)

yqnq ellyana said...

@ wahida :tenkiuu :D

Nieyna Zuleyana said...

nak join tp xd pic kat pntai pulak even umah dekat ngn pantai . hahahh . anyway , gud luck k .

yqnq ellyana said...

@ Nieyna :huhu..yana ni pun kebetulan je ade pegi pantai hari tuu :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)