Jul 28, 2011

Kalao dah macam nie, stop bloging jelah



Seharian Yana emo, dengan masalah orang  tak betul di facebook lah, masalah di blog laa..erghhh, maybe agak tensyen sebab selama ni tak pernah jadi..ceittt, memang malang plus plus ke ape hari nieh..

Nak dimulakan cerita, celik je mata pagi tadi terus terjah lappy suam suam suku nie haa, tunggu masa nak meletop je sebab asyik online sampaikan cooler dah nak pencen..semalam line maxis buat hal gara-gara hujan lebat teramat..okelah, dah faham sangat, esok-esok oke leteww..mula-mula kemain senyum melebar sebab dapat connect broadband walaupun dalam keadaan rambut kusut masai,,marilah buka blog kejap..oke hencik google,perlukan belas ehsan anda

Taip---> http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/

Loadinggggg>>>>>>>>>

Mari tengok sini wehh, nak sentap kejap nieh


Bulat mata Yana kejap, kalah mata berbie doll tau..mane body background Yana? yang warna putih tu..haishh, tak puas hati..refresh lagi..refreshhhh..sampai 5 kali ni haa..scroll bawah sikit tengok ape jadi..ni haa,kasi urat-urat saraf menggelegak bak buih-buih air panas dalam kawah..GGRRHHH, apesal jadi camnie?

Haah? dah lesap mak aihh, lepas je iklan Churp-Churp tu terus tadaakk hapa, uhuk-uhuk..jangan lah rosak wahai intan payungkuhh..boleh demam aku, pastu scroll lah bawah lagi..kali ni memang loncat-loncat happy..sebab? korang tengok lahh ...

Totally musnah dan hancus blog Yana nih..yeayy ! hypothesis accepted wehh..baguslahh, laen kali buat perangai lagii..

Then Yana tanya kawan-kawan blogger lain dekat group suruh tengokkan..diorang cakap oke je? normal macam biase? apesal Yana tengok abnormal nieh, gosok-gosok mata sikit sambil refresahh berulang kali..hasil tetap sama,.then try bukak dengan Google Chrome, Mozilla lagi..Internet Explorer lagi..sama je, separuh-separuh..GGRRR =___="

Korang tengok oke tak? macam biase? tolong komen boleh sebab nak survey nieh..dan kalao sesiape tahu jalan penyelesaiannya harap dapat bantu dan inform Yana ye..dah seharian merajuk dengan blog niehh..uhhh -.-"




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

33 comments:

kaizen said...

blogspot semakin parah nih...

Mira Marcello said...

apa yang tak keluar yana?

err, btw suka laa blog awak. cantikkkkkkkkkkkk sangat!

^^ done following you :)

Dea said...

ok je sy tgk..:)

dewqra chacqk said...

erh , yang header ke ? ade je . . npe nhe ?? .. btw , nice blog ^^

nerd.org said...

best jee.....erm...tuan besar pun comel je...hihi..

zareliqa afiqa said...

Okeyh jek nih...cantik :)

hira said...

ok je tu. huhu. problem dengan apa ni? pelik pula

kerisperak said...

ok je.. sume ade cantik complete.. sy guna internet phone je.. lagi slow. Bukan masalah blog kamu ni.. masalah broadband yana ni..

Etong said...

aik kenapa mcmtu?errm kadang2 etong ada juga x keluar, tp sebab line x baik. tp x tau lah hihi

cucu umie said...

ayie tgok pon tidak ad..knaper yer???

aiman said...

ok jer haa...

♥yaya budak suka embun♥ said...

aah,..xde gak tak taw nape

Nurul Mazni said...

same jugak cm yana tengok.. tk der ape.. hurmmm.. ni ase nk check jugak blog nie..huhuhu

aimie amalina said...

okeh je yana..
ngeeee =D

atien said...

oke je..sihat walaafiat blog yana..
tang mane sakitnya???xperasan pun

yqnq ellyana said...

@ kaizen :huwaa, sedeyh lah jadi camnie >___<

yqnq ellyana said...

@ mira :eh, tgok oke je ye? pelik-pelik =___=

yqnq ellyana said...

@ dea :yeke? hurmm :)

yqnq ellyana said...

@ dewqra :eh yeke..yana tengok takde pon :(

yqnq ellyana said...

@ nerd :uhuk3..kesitu puleee :)

yqnq ellyana said...

@ zareliqa :yeke dear? haishh,makin kompius puleee

yqnq ellyana said...

@ hira :ntah laa,yana pon tak tahuu

yqnq ellyana said...

@ kerisperak :uhuk3,line broadband laju je..siap kaler biruu lagi nieh

yqnq ellyana said...

@ etong :ishh kasi suspen je kan..hehe

yqnq ellyana said...

@ cucu umie :tah laa,poblem niehh

yqnq ellyana said...

@ aiman :yeke? oke2

yqnq ellyana said...

@ yaya :sedeyhhh

yqnq ellyana said...

@ nurul mazni :huhu,bantuinn dakuuhh

yqnq ellyana said...

@ aimie :kalao oke baguslahh :)

yqnq ellyana said...

@ atien :yeke yang?huk3..baik2

ツlala genie IIღ said...

sabo je la sis heee XD

kaizen said...

beli n pkai domain n hosting sendiri laa

latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban-or-Disaster

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

ada ja ;)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)