Jul 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !



Salam readers blog Yana,,..
Tak sah kalao sehari bagi Yana untuk berkunjung ke blog blogger famous amous, Abg Ben Ashaari nieh..ewahh, bak kata orang pembakar semangat dalam dunia blogging..cehh =__= ,so tadi beliau ade buat satu segmen yang sangat best and for sure Yana akan join !


Setiap makhluk Allah baik kaum Hawa dan kaum Adam pasti ada personaliti yang menarik bukan? Kalao selama ni asyik baca tentang riwayat hidup perempuan je sepanjang zaman..apa kata kita cungkil serba sedikit personaliti menarik bagi kaum Adam nieh, hero kita ! of course lah kena tahu kan, ewahh..mane tahu boleh jadi panduan serba sedikit.
  • lelaki sebenarnya tidak memandang wanita yang cantik tetapi mereka yang mampu buatkan sejuk mata serta mempersona..cewaahh,maluu auu
  • lelaki sangat benci dikhianati..erghhh =___="
  • walaupun sang lelaki mencintai sang perempuan, tetapi kawan-kawan tidak dilupakan..normal lah tu kan..asyik hang out dengan kawan-kawan je sampai si gadis tarik muncung 40..kalah mulut itik ni haa..kan?
  • even seharian lelaki sibuk dengan kerja, percayalah saat dye mahu tidur PASTI korang jugak yang dye ingati..Alhamdulillah, ingat jugak kan? 
  • lelaki sangat suka dengan senyuman sang gadis..auu smile always oke,,chill gituu
  • jika lelaki itu sanggup bertemu dengan kedua orang tua korang, itu tandanya dye benar-benar serius dengan korang..usah ragu-ragu lagi ye..ouhh romantik pulee -.-"
  • jangan sesekali pernah berusaha buat lelaki marah, kalao tak memang meletop satu dunia okeyhh
  • lelaki sukakan sang gadis yang pandai masak, maka haruslah belajar masak dari sekarang agar tidak menyesal kelak..hikhikhik..
  • lelaki adalah makhluk yang simple. yeahh yang ni memang diakui, takdelah nak berdandan bak sang gadis nieh kan..semua nak pakai nak beli..ouh simple betul..kalao boleh keluar date pakai selipar jepun je..HAHA $__$
  • lelaki sangat benci dengan Queen Control ! harus take note yaa..kalao gurl tak suka dengan "Polis Penchen"..agak-agak faham tak?
Setiap orang ada kelemahan masing-masing..try handle dengan sebaik mungkin..ye tak sang pria kuu?

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

C i k P i p i T e m b a m said...

gudluck ! smoga trpilih :)

emmajean said...

Emma joiiin jugak !!! :P

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

❤ Cik Nissa ❤ said...

waaa...yana, akak x sempat join..;(
hehe..pape pun gud luck!

bab lelaki tu akak paling sokong yang lepak ngn kawan2 tu..aiseh... -_-'

IEQAH said...

wahhhh.ieqah pun mcm setuju je dgn entri iteww...

ohh tak sempat join segmen abg ben ni

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

Jom tgk U Mobile On Net

Azzah said...

singgah follow sini

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)