Jul 24, 2011

Entry gembira Berjuta Lemon



Tadi hujan,pheww nak kate pasal tido peluk bear atas katil tu memang nyenyak yang amat..sampaikan adik Yana punggah semua baju dalam almari kat bilik ni pon tak sedar..celik je mata terus Yana mengamuk GGGRRR! haishh,menguji kesabaran betul lah ade adik yang nakal-nakal nieh..malas ah lipat balik..wawawa T__T buruk perangai punya anak dara, ceittt =___=" *kejap lagi ah,malas nie...wuuu

Buhsan kejap, terus terjah lappy yang tersedia terbuka 24 Jam, ceh cooler pun dah penat nak berputar tahu..sekarang ramai dah guna dashboard baru kan, Yana pun guna..mula-mula sakit hati jugak sebab pening betul nak cari satu ke satu alah tu..lepas godek sana godek sini..tetibe bibir Yana yang sememangnya tak seksi bak Angelina Jolie tuh senyum sorang-sorang..

Fullamak..betul ke nieh..gosok-gosok mata cket

Korang tengoklah print screen kat bawah nieh..pageviews blog Yana selama sebulan..err betul ke?
*kalao agak-agak rabun klik jelah gambar tu biar besar gedabak..hakhak


Nampaknya mostly visitor datang ke blog Yana sebab nak ikuti segala tutorial blog..Alhamdulillah, terharu sangat-sangat..sampai 5457 pageviews tuu..Kemudian diikuti dengan contest dan juga GA Yana buat..mendapat sambutan lah jugak kan..senyum lagi, senyum nampak gigi ++++++++++..

Tutorial pakai shawls pun ramai tengok,hikhikhik..padahal main belit je tuhh..lepas ni nak share lagi Tutorial pakai shawls..tungguuuu~~~~~

Lepas tu mata bolat nieh beralih pulee dekat Keywords..yelah,orang nak datang blog Yana nieh mesti lah search keywords mane-mane..baru lah boleh view kan..kat bawah nie adelah PURATA KEYWORDS orang guna..lets check cepat..


Tengoklah ade 3 keywords Yana petakkan tuu..
  • kenapa perempuan sangat sensitif
  • pergi berkelah lompat
  • awek bergambar
cehh,ade pulak kan search hal-hal dekat atas tu terjumpa belog Yana..yang takleh tahan pasal awek bergambar..woot woot..bahaya meh..siapa search tu haa? HAHA =___=" dah satu lagi pasal pergi berkelah lompat..apekah itu? *ragu-ragu


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

18 comments:

Miss Xyz =) said...

err, nk tnye skit leh? (klu bole bls kat shoutbox sye)

dekat dashboard bru ada edit html x?

thnks a lot ;)

Alfi said...

waahh..~~~
ni mmg blog tutorial kan..? ekeke..~~ :P

SyUhAdA said...

byknye pageviews blog..

kaizen said...

keyword nk pelik2 jer...

cheqwa said...

fuyooo,sambutan hangat tuh!bnyak gileer...hehe.tahniah ^_^.org menghargai tutor awak lah tu :D

IZZ AHMAD said...

byknya.. smpai 5ribu lebih. huhu

Nour Akmal said...

wahhh..ramai nya yang view..
tahniah..

SofieyAzwa said...

Bestnye ramai viewer! Bahagiamya

fiq. said...

wah, tahhiah,,gempaq ni, traffic laju ni..

yqnq ellyana said...

@ mis xyz :dah rep :)

yqnq ellyana said...

@ alfi :huhu,takdelah..share mane2 yang patot je :D

yqnq ellyana said...

@ syuhada :tulahh..:D

yqnq ellyana said...

@ kaizen :hak3,tau xpe..heran jugak nieh

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :huhu,yelah..atas sokongan korang jugak ^^

yqnq ellyana said...

@ Izz :huhu, terkejut jugak nieh >,<

yqnq ellyana said...

@ akmal :tenkiuu :D

yqnq ellyana said...

@ sofieyazwa :uhuk3..memang bahgia tahap pe ntah dah skang nieh

yqnq ellyana said...

@ fiq :thanks ye ^^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)