Jul 11, 2011

Virus demam menular?!


Bestnya pagi-pagi yang sejuk gini kalao still menyorok dalam selimut,huarghh..alamatnya kena kejar dengan parang lah nanti anak dare membuta sampai tengahari..belum ape-ape macam orang kena rasuk hantu lappy je aku nie, celik mate terus terjah lappy..sangap wehh,semalaman tak boleh nak online semalam, ape kena entah dengan broadband nieh..maybe effect kilat petang semalam kot..gatal sangat online time ribut petir, nasib baik umur panjang kalao tak dah disambar petir ke ape..*janji taknak buat daa,takodd =__=

Sekarang musim demam kan? eh yeke..HEHE, I mean demam racing kereta volkswagen..ceitt,yoyo orr je kau Yana..semua dah tahu kan Churp Churp ade menganjurkan The Night Race untuk memenangi hadiah-hadiah lumayan cam kat bawah nie..teheee $__$ tetibe mate penuh dengan simbol "$$$$$$" sebab teruja, ewahh~!

Night Race kat Churp Churp ni memang best la, kalao nak gerakkan kereta hebakk korang tu, I mean jumlah point terkumpul lah en,just invite kawan-kawan korang untuk join sekali takpon share atau iklankan dengan public atau kawan-kawan korang..untuk invite friend, korang akan bergerak 100 km tambahan dan share dengan kawan-kawan lak, korang akan bergerak 1 km tambahan..*eh eh buat korang pening tak dengan ayat Yana nie? hoho, cam k*l*ng je..GGRR

JOIN THE RACE !
Collect the most kms amongst your fellow Churpers in The Great Churp Churp Race Season 2 : The Night Race by inviting more friends to the Churp Churp community and sharing the campaigns. The Top 3 Churpers with the most KMs will win awesome prizes and the Top Churper gets to enjoy the privilege to choose first between an iPad 2 32GB Wifi, a Canon EOS 550D and a HTC Desire! The next 100 churpers will win a pair of TGV movie passes!
If you're in Top 20, you will also receive EXCLUSIVE Churp Churp plush toy and flashdrive!

wah, happy tak kalao menang? senang je kan nak join Night Race nie, daftar pon free..dengar kata ramai yang dah give up dengan Nuffnang sebab tak pernah kasi buffered earning, wuhuuu..jangan risau rezeki ada dimana-mana ye omei-omei sekalian..join lah Churp Churp kalao agak-agak rase keciwaa tuu, selalu berkempen di Facebook, Twiiter, Blog atau mane-mane jelah, InsyaAllah income tu ade..

Nak lagi mudah? korang click je gambar-gambar dekat side kanan belog Yana nie, yang ade ruangan gambar awek cun yang seksi meksi tuu, kereta, topup bagai semua..kalao click memang akan keluar MAGIC ah nanti,tapi takde lah keluar jin si Aladdin tu T___T Nak join Night Race? click je SINI.

p/s :banner Yana dh upgrade cket, omei ta?hihihi..nak exchange? boleh sangat-sangat..dialu-alukan :')



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

aimie amalina said...

heee..suke sangat volkswagen! =)

Rohaizam Rosli said...

huhuhu... sedih Iejam demam panas lorrr...

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~
meh berlumba~
pakcik pun kena ke nih? tapi pakcik tak pasang apa2 iklan pun. ekeke~

oo..kalau invite rakn, seorang, dapat 100km. pergh! kena selalu ngedek2 kawan la ni eh?

hehe~
pakcik macam berminat. tapi nanti kete macam kereti tak berjalan. haha~
moga yana berjaya menjadi pemenang ;)
jangan demam lepas diumumkan pemenang, sudah

=p

pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
yana perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

ZouL said...

hehe..ZouL tak join pun race tu..mcm malas je..kalau race blogwalking tu mungkin la jugak heheh

Nur Syazana Mohammed Sani said...

aish ,. zana xreti la maen churp churp 2 =='

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/have-kit-kat-have-break.html

yqnq ellyana said...

@ aimie :huhu,suke ke? beli ah kat Yana satu :P

yqnq ellyana said...

@ Rohaizam :hak3,yeke..kesian dye~~

yqnq ellyana said...

@ pakcik :meh ah race dengan Yana,tengok sape menang..haha..oke2, I will take a look ur entry

yqnq ellyana said...

@ zoul :eceh,mesti kaki BW nie kan..hehe

yqnq ellyana said...

@ syazana :meh ah blaja maen..syok sangat2 nie :D

Подтверждаю said...

ala..
pakcik takde akaun chrup2
tengok macma berbelit je mata nak buat. huhu..ada tutorial tak?

malas lak nak buat sendiri. kekeke~
demam nak buat akaun churp2 nanti

=p

rce nih macam mana? kena tekan2 keyboard ke, mouse ke? ada kesna dengan kelajuan internet tak? hehe.banyak tanya lak pakcik ni

>_<

alang-alang dah datang, pakcik nak tanya nih~
alya tahu tak apa benda..

Isle Of Man? adei..pakcik tersalah jawab. gagal.haih..

>_<


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

yqnq ellyana said...

@ pakcik :nanti la Yana buat tutorial..hehe

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)