Jul 4, 2011

Pemenang Best Photo of Me


Ewahh, berseri-seri muka bila tengok title kan..Yana tahu ramai dah yang tak sabar-sabar nak tahu keputusan contest yang dibuat hari tu..bagi Yana memang susah nak pilih gambar yang TERBEST nieh tau, sepanjang hari duk tatap gambar setiap contestants, naseb baik tak masuk dalam mimpi..wehuu, ouh before that, gambar terbaik untuk contest kali nie dihakimi oleh Yana dan 4 lagi kawan Yana..takde istilah pilih kasih mahupon makan rasuah ye, pemilihan dibuat secara bersih =___= bagi Yana, korang semua cantik dan hensem, hensem laa sebab ade jugak blogger boy sudi join..tabik springg ketat-ketat laa, ceit ayat cam bombastik terlebih..even tak menang dalam contest ni tak bermakna korang takde peluang untuk menang another contest kan? haa, membebel panjang je kan..now Yana nak announce pemenang bagi contest Best Photo of Me nie..harap cool saje oke :')


Winner Best Photo of Me


2nd Place Best Photo of Me


3rd Place Best Photo of Me

  


Another Special gifts

4th Place Best Photo of Me

5th Place Best Photo of Me

6th Place Best Photo of Me

7th Place Best Photo of Me

8th Place Best Photo of Me



Tahniah kepada para pemenang ye..gambar semua contestants semua besh-besh sampai pening juri nak pilih,.kepada yang tak berjaya, jangan berputus asa tau ! Korang masih ada peluang untuk menang hadiah daripada Yana dalam PROJEK ISTIMEWA next week..harap semua join oke? :") so, kepada para pemenang, sila serahkan hal-hal sedemikian dekat Yana di INBOX FACEBOOK YANA oke? click >SINI<

  • Nama Penuh
  • Alamat tempat tinggal
  • No. Telefon
  • Bagitahu sekali korang dapat tempat ke berapa ye


p/s : kalao nak BW cepat, boleh la tengok >SINI< ye



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

45 comments:

yad'z said...

congrats to all contastant.. =)

Miss Xyz =) said...

wow! yg first tu cntiklah, looks like Fasha Sanda pkai tudung.. hahaha :]

OKED chokelat said...

wah..mmg terbaek la pic2 semua...cantek giler kot...=p

Miss Kira said...

congrats...semua cantik.. ;)

yqnq ellyana said...

@ yad'z ::)

yqnq ellyana said...

@ miss :haha..clone fasha kowt

Nida said...

Alhamdulillah.. rezeki tempat ketiga..

Thanks Yana dan juri-juri... gembira sakan ni.. hoooreyyyyyyyy

Tahniah buat para pemenang..

yqnq ellyana said...

@ oked :haha..yeke? :P

yqnq ellyana said...

@ miss kira : wuhuu..omei2

yqnq ellyana said...

@ nida :ur welkame :)

AyiLarimA said...

huuuu... Mira tak menang.. sumpah sedih... tapi papepun, congratx ntok mereka mereka yang menang.. :)

acan ketot said...

sweet lah pic 2nd 2...

zaim mahfuz said...

syukur penyertaan yang last pun dah leh no 7 huxhux ^^

eyka ibrahim said...

alhamdulillah..dpt no2.. 1st time eyka msok contest..ta sie2..tengss akk :)

Ikka Si Gulagula :) said...

thanks kak yana :)

mha_93generationz said...

wow nice pic..tahniah yg mng..yg lain leh cbe lg next time

Armia Syuhada said...

haha tak menang ;p takpe lah kak :D eh kak adk tag contest kat akak lgi -.- sory tak dpt share kt fb . ade mslh . tgk tw =D

yqnq ellyana said...

@ AyilArima :takpe syg,nnti join GA Yana tau..khas buat mereka yg selalu support Yana :)

yqnq ellyana said...

@ Acan :a'ah..pemandangan cantik ^^,

yqnq ellyana said...

@ Zaim :tahniah ye :D

yqnq ellyana said...

@ Eyka :nnti lag bersemangat lah kan untuk join another contest ^^, btw tahniah dari akak :)

yqnq ellyana said...

@ Ikka :ur welkame ^^,

yqnq ellyana said...

@ mha :yeahh,btul tuu ^^

yqnq ellyana said...

@ Armia :cuba lagi next time :) tanx for da tag

Nisa' Azman said...

COngrats to all winners.. mmg pic sumer lawa2.. >_<

alif haris said...

tahniah buat para pemenang :)

tumpang gembira je ..hehe

yqnq ellyana said...

nisa :tanx dropping coments :)

yqnq ellyana said...

@ alif :lenkali join sekali :D

Daya The Sixth ! said...

Alorhh , Daya tak menang ..huhu

senyumSOYA said...

cantik!! hehehe..tahniah.. ^^!

Da LovaC said...

tahniah kepada yang menang..

-mcm teringin nak join next GA-

~♥dieyba_baby♥~ said...

tahniah kepada pemenang.. :)

yqnq ellyana said...

@ Daya :its oke,lain kali cuba lagi ye? :)

yqnq ellyana said...

@ senyumSOYA :omei an?

yqnq ellyana said...

@ Da Lovac :yeahh, tunggu my GA oke?

yqnq ellyana said...

@ dieyba :tanx dropping ur coments :D

eyka ibrahim said...

yes!!smnagat gler2!!!hehe..tengss akk comell

MIRA :) said...

tahniah pada mereka :)

yqnq ellyana said...

@ eyka :ur welkame dear^^

yqnq ellyana said...

@ Mira :tanx ya

mi$sUn@3iRa said...

sdey sebab xmenang..huhu... tp xpa sbb org yg saya tag yg menang.. cik tulus.. hehe... tahniah...

nisa_perasan_cun said...

tahniah ye korunk..hehe..mmg santek2 pic diatas :)

anismelon said...

santek lah yg 1st toh..mmg best lah..heee..

tahniah pade yg menang..:)

tulus sweet said...

haha! lawaknya saya! tatau pun pasai ni. dah lama tak berblogging! :D

thanks dear...sokayh pasal prize. dont worry,saya ikhlas join.

terima kasih lagi skalie:)

tulus sweet said...

haha! lawaknya saya! tatau pun pasai ni. dah lama tak berblogging! :D

thanks dear...sokayh pasal prize. dont worry,saya ikhlas join.

terima kasih lagi skalie:)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)