Jul 16, 2011

Idola saye sangat omei laahh

Lame jugak Yana menyepi,ade rase-rase rinduu di hati tak bila tak update belog? *oke,abaikan soalan yang memeningkan kepale korang..

NEXTTTTT>>>>>>>>>>

Seperti biase malam-malam before tido Yana jadi stalker orang di facebook juga di blog..pergh, ade nak marah tak? hehe..tapi kali ni rase teruja jugak laa sebab nak share tentang idola Yana yang omei sangat nieh..kalao takde facebook maybe tak kenal jugak gojes yang ini..ekceli dah lame stalk dari jauh, tetibe terase nak berkenalan and borak-borak..wow! dapat respon yang bagus, gud ! gud ! bukan sahaja omei malah friendly..thank tooooo ???

LOADINGGGGG!!!!!!!!!!!!!


TADAAAA!! ehem, kenal ke si gojes yang comel lote nie? PSSTT ! tolong rahsiakan yang Yana minat dye giler-giler tahap dewa okeh..tehee =___= ,okaip! kalao sesiapa tak kenal, awexss kat atas tu adelah Ida Mansor dan Iena Mansor..yeah ! they are reallyy reallyy cute twins ekceli..Ida adelah adik while Iena nie kakak..PHEWW..hari tu rase nak pengsan ayam kejap sebab Iena chat with me,,ewaahh..then Ida pon join jugak..ceitt,gumbira sampai macam tu sekali ke??!

Selalu Yana pikir, kenapa twins sangat omei hah? ishh geram pulee mahu cubit-cubit dorang nieh..ekceli ramai kaum kerabat Yana yang twins tahu, ciett jeles nieh..Yana ade sepupu twins,mak sedare twins, pak sedare twins..Yana je takde twins..twins yang fake tuh maybe belambak..ngehee..oke lari topik. o.O""

Tahniah buat Iena dan Ida sebab terpilih for the next 5th round bagi kategori muslimah dalam Project X By Annas Easkey..wowoww! gojes you ollss..actually both of them are models,students and also bloggers..bagi Yana, bukan senang nak pilih model-model hott gitu dalam Projek Annas nieh..yelah,semua lawa-lawa dan memang berbakat..bertuahh punya empunya badan wuuu T___T , kalao nak tengok hasil kerja by this howt photografer, Annas Easkey..for sure buatkan korang terpegun terpesona..ceitt,betol ke?



macam mane? sama kan muka diorang? omeii gituu..kalao teror cuba teka mana satu Iena mane satu Ida..hikhikhik..Yana tengok pon mahu berbelang mata sebab tak boleh nak beza..tetibe rase nak jadi gojes macam diorang tapi ade ke orang nak support aku nieh..wallawehhh, angan-angan mat jenin jelah nampak gayanya..

Yang paling best sekali bila Yana dapat tahu both of them ade fotologue gallery masing-masing..memang superb $__$ ! Dalam fotologue nieh korang boleh tengok photoshoot diorang sepanjang menjadi model nieh..omei sangat-sangat, terharu tahap doploh empat kejap..tengok lah sini kalao nak lebih teruja,jangan sampai terjun bangunan sudahh ye..

Rase-rase layak tak menang dalam projek Annas Easkey tu? VOTE je kalao suka..meh godek-godek dekat SINI tau..jangan lupaa,nak jadi model gak? try ushar2 tanye Annas Easkey uhh >>>>>>>>>>>

p/s : mlm nie Nisfu Syaaban,tak lame lagi nak puase dah..




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

23 comments:

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

rasa mcm teringi pulak nak ada twins ;)

dayangkueffazulaikha said...

Cantiknyaa ^___^

cheqwa said...

aah,diorang cantik!ooh,patot mcm penah tengok,kat projek anas easkay tuh ;D
smoga depa bjaya :)

Maghfiratul Helma said...

Bestnyaa ada twins :D

reyna said...

comeynya depa,,best ada twins kan

Liyana Aziz said...

yana suka twin... unfortunately dilahirkan seorang diri... heheheheheh...

mereka sangat gojes!

selamat menyambut ramadan al-mubarak...

...Minah BluR... said...

family MB pon ramai yg twin. hehe.

comel lor dorg! same2 comei!

AZTIQAH said...

sy ad twins!!
tpi twins dkt nma jer lah
pak lain mak lain

yqnq ellyana said...

@ tak kenal :huhu,tahu takpe :)

yqnq ellyana said...

@ dayang :huhu,diorang omei kan? hehe

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :huhu,memang pemes ah sape berjaya masuk projek Annas Easkey tuu :)

yqnq ellyana said...

@ Maghfiratul :hehe,yana pon fikir cmtuu

yqnq ellyana said...

@Reyna :tu laa,boleh fofularr gitu :D

yqnq ellyana said...

@ Liyana :meh lah kita twins berdua..name pon same..hikhikhik

yqnq ellyana said...

@ MB : InsyaAllah de rezeki u will have twins daughter..ewahh

yqnq ellyana said...

@ Aztiqah :hoho,ramai ler camtuu :D

Nur Syazana Mohammed Sani said...

laaaa ,. xtao pun yang die ad twins ,. heee ,. dulu kenal ida jar ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semenjak-due-menjak.html

Fyqa said...

mmg cantek..

kaizen said...

terbaiklah!!! tp sy rase mesti dorg dah ade bf kn... so sy xleh masukkn dorg dlm list mengorat sy... hahahaha

latest entry Isu HANGAT Blogger Minggu NI!!!

yqnq ellyana said...

@ syazana :huhu,ida de twins lah dear ^^,

yqnq ellyana said...

@ fyqa :huhu,omei2

yqnq ellyana said...

@ kaizen :haha,blum cuba belum tahu :P

kaizen said...

eerr xtaw camne nk cntc dorg... kt fb mesti da full fren kn..

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)