Jul 26, 2011

Suka Join Contest? Jom join !



Assalamualaikum readers belog Yana..

Kali ni Yana nak kongsi satu contest yang agak menarik dimata Yana tatkala buka blog lalu terpampang mata di bloglist sekejap, just review dan promote ye..contest ni dibuat oleh akak Cpm Nurhaliza ,kenal tak sape? huu, ni blogger golongan dewasa pujaan hati Yana ni..actually Cpm Nurhaliza ni akak kandung kepada Irine Nadia dan juga Aizul Marcello tu..yang buka stokis VCO gempak lagi hebakk tuu *oke saya membebel panjang -.-"

Yana tak layak nak join so promote dekat korang jelah ye yang selalu titik berat pasal kecantikan dan kesihatan luar dalam badan ni..uhuk =.=' camane nak join, mata dah macam panda sekarang,ceitttt ta aci betul..jeles tahap cipan @__@

 
Lawa kan banner contest nie? akak Cpm ade buat Contest Skin Care ,wehuu..so sesiapa yang rase nak join, meh lah ramai-ramai..tak susah pun syarat-syaratnye..paling besh tang hadiah lahh, tapi Yana hanya mampu tutop mulot dengan tangan sambil kelip-kelip mata jelaa..nak join rase tak layak teramat..ceittt touched sekejap nie..jom tengok hadiah akak Cpm akan kasi nanti

NEXTTTTTTT--------------------
  •  1 orang pemenang sahaja dipilih
  • Pemenang akan diumumkan pada 27 Ogos 2011
  • 1 Trial Botanical skincare f2 berserta 1 makeup bag dan akan dipos pada 28 Ogos 2011 nanti
Menarik bukan? nak tahu syarat penyertaan bolehlah rujuk dekat SINI ye..akak Cpm ni memang cantik orangnya..selalu menjaga kecantikan dan juga kesihatan..tak lama lagi akak Cpm nak lahirkan baby dah..fuhhh, harap-harap selamat belaka..kalao tak percaya boleh terjah blog beliau tau.

[IMG_0210.JPG] 

Ni lah akak Cpm, subhanallah..cantiknya ciptaan Allah ni kan? even dah jadi isteri dan ibu kepada 2 org cahaya mata, ni nak masuk 3 orang dah pun..tapi still maintain lawa..hukhuk..jeles yang amat -.-

p/s : belog kak Cpm dah makin lawa, pink kaler gitu..I Like it, ahak ahak..I Like it, ahak ahak..belog beliau banyak ajar tentang cara-cara makeup dan juga produk-produk kesihatan terbaik..meh lah tengok reramai

edited and credit to : Cpm Nurhaliza



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

3 comments:

MISS MAY & MRS.HANIS said...

mesti mau tgk..suke tgk makeup2 ni..^_^

mayandhanis.blogspot.com

MISS MAY & MRS.HANIS said...

blog beliau glemer sgt la...x blh bukak plak...kene block.. ;(

Nur Syazana Mohammed Sani said...

haha ,. zana da xrajin nak join contest ,. sebab tiap kali join mesti xmenang ,. heee

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)