Jul 30, 2011

Hasil Jejari tak Berapa Nak Mulus


Masih ada yang jenguk belog Yana tak? Hari ni rasa malas pula nak berblogwalking, korang jelah datang belog Yana ye, tehee =__=" camane orang nak datang kalao tak pergi jengah kepale dekat belog korang kan, nak patah rasanya main dengan photoshop dan photoscape bagai, nak kena siapkan tempahan blog.,bukan senang nak design ikut taste masing-masing kan? harap korang boleh bersabar ye, sabar tu kan separuh daripada iman, Yana nak makan minum mandi main jugak, takkan lah nak duk depan lappy seharian, eheh, paham kan?

Jom lah Yana kongsi serba sedikit artworks yang Yana buat hari nie..start dari pukul 2 hingga 4 petang tadi, laju berdesup bak Ferrari tak? -.-"

Ni adalah header adik Izzah, dye nak simple ada doodle, crown semua ni haa, oke tak? Nak tengok lebih besar gedabak sila skodeng belog beliau dekat SINI


Oke ni pulak header adik kandung Yana, si Denana..saje buat, belum pasang lagi dekat blog dye, nanti-nanti ah, sebab free so kasi lambat sikit, hikhikhik padan muke dye :P



Haa yang ni pula menu tab yang direquest oleh adik Ezzati, fuhh nasib baik menjadi..baru je siap ni, belum pasang lagi dekat belog, dye nak simple so Yana buat se simple yang mungkin lah nie, hehe, oke tak?

Dan last sekali gambar dekat bawah ni watermark Yana punya, jangan gegatal nak curi lah ye, HAHA, ade ke orang nak cap jari besar gedabak name kau, ceittt -.-" so lepas ni Yana akan letak watermark dekat semua gambar di blog Yana nieh, sebab hari tu kan, Yana terjumpe ade sorang budak ni copy sebijik-sebijik entry Yana, sekali dengan gambar pulak tuu, dah sound budak tu, senyap terus..jangan memain oke, belum tunjuk taring memang korang nampak Yana lembut dan berhemah, cehh,yeke? haha,oke perasan sorang-sorang.
 
p/s : sebarang tempahan sila inbox Yana, sori kalao lambat reply, berpuluh-puluh messages, pening pulak rase



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

CIK FERRA AWW said...

wah bagus nya. kumpul duit untuk sambut raya ^^

aiman said...

wah bagus.. kreatif.. untunglah berbakat =)

Etong said...

cute ja semua :)

eyla elarine said...

kumpul duit raya awl2 :)

aiman fanboy k-pop said...

bilalah aiman nak pandai cam kamu yew?heehee

IEQAH said...

chomel chomel chomel..
tangan berbakat mmg pantas

Aisyah Aina said...

bestnya pandai buat benda tu semua :D

farah hanim said...

hehe..amboi..kiut je sume yg akq bt
untg tgn tu berbkat :D

cucu umie said...

wah...nice and cntiklh..hehe

Farah Tuhar said...

cantek sngt doodle2 akak .
one day akak buat lah tuto untuk wat doodle . sharing is caring ^^,

FarzanaAhmad said...

chumell....
stuju dgn farah tuhar...sharing la cr nk bt doodle tuh ... :D

keep it the good artwork, yana

cheqwa said...

cumelnye...yana nih memang kreatif lah ^_^

fieha said...

cantik n cute header awk buat :)

Eyra. said...

Kreatif lah Yana :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)