Jul 5, 2011

Ewah-ewah ! Nak jadi Yana jugak ke haaa?!

Salam semua, hari nie mood baik tetibe bertukar jadi hangin semput-semput..terkejut? agak laa..first time terjadi dekat diri sendiri, selama nie tengok orang lain je yang kena..bila dah kena dekat batang hidung sendiri, baru lah HOT semacam nieh GGRR =___=

Beberapa hari lepas, ade seorang kawan Yana ni bagitahu something kat Yana di facebook..nieh, dye kasitahu pasal nieh...

"Yana, I jumpa myspace you lah tadi.."

Aik? berkerut-kerut dahi aku duk fikir..bila mase pulak aku buat myspace nieh..setahu aku, aku tak pernah pun buat myspace tuu..tak minat lah wehh =__= ape lagi, cepat-cepat tekan keyboard mintak bantuan hencik google..oOh my Gucci ! *gedik pulee en


 

Err, sape curi gambar aku nieh wehh..cepat ngaku ! GGRR..sesuka hati kidnap..siap buat akaun Myspace lagi tuu..terima kasih banyak-banyak lah auu..nasib baik kau takde buruk-burukkan aku di mespes tuu..*GGGGRR Geramm amat-amat*

Explore lagi and lagi
............................................



Akhirnya terpampang jua 14 keping gambar akuu..mak aihh, mane kau kidnap hah ! Kepada makcik atau pakcik yang bermurah hati serta rajin buatkan myspace untuk aku nieh..tenkiu auu..appreciate sangat-sangat..sekali aku jumpe owner yang buat nieh..siap dikau aku kerjakan selembutt-lembutt yang mungkin :')

Nak tengok klik MYSPACE MUKA TAK MALU nie tau kawan-kawan..
Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

62 comments:

eintan nurfuzie said...

ai...rajin tul org 2 kan
JOM JOIN BLOGLIST CIK EN
http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html

Afiqa Dayana said...

Laaa, kesiannyee yana .
ade jgk org mcm tu .
jom ramai2 kita siasat sapekah gerangan orang tersebut ! yeaahh, hihi :D

Nadya O'Conner said...

report cepat..:)

SweetLikeWhat said...

Ish2 sape pulak yang rajin sangat tu...tu mesti takde keje sangat sampai ade masa tlg buatkan myspace untuk orang.. :)

A retarded kitty said...

hahaha
report polis je

diya said...

dah fofulerrrr lah tu maksudnyeee .heheheeee
fake fake mespes pule kan! XD

yqnq ellyana said...

@ eintan :huu..terlampau rajin..nak buat cmne an

yqnq ellyana said...

@ afiqa :you laa jadi ketua detektif..hihihi

yqnq ellyana said...

@ nadya :sekarang jugak repot kat mael lambungg.. :P

yqnq ellyana said...

@ sweetlikewhat :tau xpe,memang dh xde keje kowwt

yqnq ellyana said...

@ kitty :nak bakor jelah..hurmm

yqnq ellyana said...

@ diya :ish ish,ta fofulerr pun =___=

syirah rasid said...

huwah! xbaekk gila donlod pics org suka hati. grr~

yqnq ellyana said...

@ syirah :tau xpe..dh la 14 keping gambar tuu >,<

Asyila Zainuddin said...

haha.. org tu minat yana kot.. ngee..

diana said...

dia minat sangat kat kamu ni..:)

beLLa said...

ade jugak orang tak malu cmtu kan. dop pehe dop pehe. lama dah tak bukak ms ;p

syazwan aizad bin abdul mutalib said...

peminat rahsia kot?huu. g repot kt skmm cpt..

dewqra chacqk said...

ta pe lha kak , admire ot toh .
hehe ! , saie un penah kene da . lagi dasyat . hehe ,

Anies Anessa said...

peminat tue agaknya

cheqwa said...

huh,sunggoh tidak beradap olang itu mengambil pic org sesuka hati...kite bakor je~hehe

yqnq ellyana said...

@ Asyila :huhu..minat? aiyoyoyo

yqnq ellyana said...

@ Diana :haha,yelah tuu en

yqnq ellyana said...

@ Bella :dop pehe jugop nieh..haishh

yqnq ellyana said...

@ syazwan :skmm tu pe?

yqnq ellyana said...

@ Dewqra :huhu,,lgi dasat? ce cite ce cite

yqnq ellyana said...

@ Anies :baik buat fan page satu..nie mespes..haha

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :haha,ikut hati memang nak bakor~~

Budak Giler Cadbury said...

selesaikan cepat2.. bnd cmni act bahaya taw

Mish Apple said...

cari friendster plak . pocodot ke . oppsss! jangan lupa . .! twitter and formspring .rajin betul diorang buat .

MissF said...

rasanya arini blhla bt ari marah sedunia sbb latest entri akk pn tgh marah gak

u wont like me when im angry! grr

Mialia said...

ade jugak yg jnguk myspace lgi.. he3
rmi kwn da xde kt ctu ;(

qudwa said...

ade possibility org trdekat kot??

saba ye yana...:D

khadijah said...

saba ye yana.. selagi dia x burukkan yana ok lg.. dia pminat yana kot..hehe

el-janna said...

huhu sabo je la

PenDekAr LauT said...

Bahaya tu.. kene sisat gak tu.. Nasib gambar elok2.. kalau gambar tu diubahsuai tak tentu hala camne? huhuhuhu

tiefazatie said...

isk..bahaya nie tau..nasib baik pic elok2 nie...

btw..kalu sudi tlg komen n3 ifa ek..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq dear!

yqnq ellyana said...

@ budak giler cadbury :camne nak buat? help mee :'(

yqnq ellyana said...

@ Mish Apple :diorang takde keje lah tu kowt

yqnq ellyana said...

@ MissF :huhu,mari kite bakor ramai2..GGRRR

yqnq ellyana said...

@ MiaLia :biase laa,cari publisiti >____<

yqnq ellyana said...

@ Qudwa :entah laa,Yana pon tableh nak agak spe

yqnq ellyana said...

@ Khadijah :tu laa,naseb baik takde buat yang bukan-bukan..haishh

yqnq ellyana said...

@ El-Janna :sabor lenie..huu

yqnq ellyana said...

@ Pendekar Laut :tulah pasal..mahu letak gambar bukan-bukan..memang terjejas laa imej :'(

yqnq ellyana said...

@ Tiefazatie :jom same2 siasat..uhuk3 :')

Atiqah Wadiah said...

skunk ni mmg ramai fakers..tp sek bek dia x buruk2 kan yana kan..

yqnq ellyana said...

@ Atiqah :tue laa,kalao dye buat bukan-bukan tak tahu lah nk kate cmne..huhuk2

Nizam Ijam said...

nak inform kat tuan blog :)

Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join ramai2
saya hilang bloglist sebelum nie...
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

♥mylifeismine♥ said...

sis yana nie glamor kut ... tu lah diorang nak tiru tu .....

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh..jahat sehh org tu amek gamba org lain..nak menyamar la kononnye..=________=

yqnq ellyana said...

@ Nizam :huhu..oke2,de mase saya join oke ^^

yqnq ellyana said...

@ mylifeismine :hoho..mane de glamor kot

yqnq ellyana said...

@ eka :nak wat cmne..dye xde pic sendiri =______=

GaDis BuTtErFLy said...

salam kenal dr gadis butterfly... hem, sabar ok... maybe dia one of your fans.. tp salah cara dia tue, menyamar org lain kn... relax yana, chill out k, nanti lambat laun, dia pon aakn kena jugak... moga ceria2 selalu... :)

nuruashia ♥ said...

faker ler teww...ehhehe..org pemes katakan ehhhe :)

Liyana Aziz said...

waah!!! myspace! zaman dolu2... ingat fb je org guna fake profile, myspace pun ada? nampak sangat dah lama z tengok myspace... ikikiki

Nur Elyana said...

peminat tue kot.. eh.. yana.. nama kite sama taw.. hehe

yqnq ellyana said...

@ Gadis Butterfly :huhu..try to chill :)

yqnq ellyana said...

@ Nuruashia' :ishh,takde femes laa =____=

yqnq ellyana said...

@ Liyana :huhu,entah..selalu jumpe kat fb,ni maen mespes puleee..entah2 frenster ade jugak >____<

yqnq ellyana said...

@ Elyana :ha'ah..same name :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)