Jul 22, 2011

Brad Pitt dilema hingga terjun dari tingkat 80!


Assalamualaikum semua ! dah 2 hari tak update, ramai tanya kenapa tak update..ahak,windu Yana erhh? ceittt,sila muntah sekarang..tehee =___=" *kenyit mate sikit

Hey Korang !
Hot superb duperb news ! sape tak kenal lelaki kacak macho bergaya si Bard Pitt tu, yang dulu merangkap pakwe Yana yang ke doploh empat..*playgurl benorr ye >,< , now Brad Pitt dah dilema hingga terjun bangunan dari tingkat 80 ! wah kalao superman wehh =___=" hairan kan takde ribut takde petir bagai tetibe buat isu hot, tapi sekarang hidup lagi lah..mesti tak cayer kan?

Kalao nak tahu ni la antara punca Brad Pitt dilema hingga kini
  • silap pilih wife
  • keliru mane satu lips wife dye
  • kembar wife lebih mengancam

Kalao tanya semua lelaki atas bumi nie, ade ke yang tak kenal Angelina Jolie dan juga artis baru hot wallawehh si Kila Fairy nieh? mesti kenal kan, laen lah kalao tanya kenal ke si blogger belog Alyaeyanaqaisara tuh, kompem-kompem semua geleng kepale siap nak hantuk-hantuk dekat dinding lagi kan *touched sekejap,perhh..

Actually Brad Pitt takde pun terjun bangunan tuh, saje je kasi panas kejap ! HAHA,.

First time tengok Kila Fairy nieh dalam drama Ayu Suraya dekat astro Ria, time tu dia belakon babak nangis..Yana pelik jugak tengok dia, apesal bibir dye camtuh? HAHA, pelik je tengok..haishh,hiraukan lah..Second time tengok Kila Fairy nieh jadi artis undangan dalam Mari Menari Musim Ke-2..perhh, nyanyi lagu hindustan tuh..pandai pulak dye nyanyi,bila pikir-pikir balik macam pernah tengok *lupe leteeww tengok dalam drama Ayu Suraya..kali ketiga jumpa dalam movie Karak..hot wehh, siap berkemban gitu..HAHA.*ceiittt,sape tak tengok lagi mesti cepat-cepat nak tengok lepas nie kan..haaa,ngaku cepat ! =__=" ,bukan sahaja di facebook,malah jadi stalker tegar di TV meh *TV JE KEJENYEEE*


After Yana buat penyelidikan bersama forensik kacak,tampan lagi bergaya *hampeh je kan T__T ,dah sah lagi kompem lips Kila Fairy hot macam Angelina Jolie tuh..Ohmaigodd..HAHA, tapi kan ramai orang cakap Kila Fairy nih pakai susuk botox semua tapi Yana tak kesah..her life, not me..kalao betul pun biar lah dye sendiri tanggung and kalao semulajadi memang hebakk ah..HAHA..nanti bazir je nak pakai lipstik banyak-banyak.hikhik ^__^

Lagi besh bila tahu Kila Fairy nie sebenarnya anak kepada wanita cantik seksi meksi tu, aunty Rohana Jalil..ouh, anak berdarah seni..patot lah kan..=__=" rasenya ni lah wanita Malaysia pertama kowt yang ade lips hot gitu..HAHA..korang ade? meh tunjuk meh..boleh Yana tampal besar gedabak gambar korang lepas nieh..wuwuuu $$$$$

So Brad Pitt, mane satu pilihan anda?
  • Angelina Jolie?
  • Kila Fairy?
  • atau Alyaeyanaqaisara? *mampuihh dengar neh
UNDILAH SAYA JIKA ANDA TIDAK MAHU MENYESAL KELAKKK ,cietttt


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

nurdani said...

dia memang nak jadi angelina ke? cara tangkap gambar pun nak muncung mulut macam si angelina.huhu.kadang2 tengok dia cantik..kadang2 tak

Semut Senyum said...

hye yana... nice topic.. ehehheh... kak semut nak wat mulut gitu jugak la.. eheheh

Zaf98 said...

huhu.. muka kila fairy mcm angelina j0lie la! b0le jadi kembar ni... bab mulut tu yg cun tuu!!! ;D

Newbie said...

HAHA! die pun mcm nak jadi Angelina je?hihi

nurain.samsudin said...

cantiknyeee bibirr AJ. jelesss

nurin assyahira said...

haha. . na jugakk tue jdik angelina jolie. .
aduss ! mcm2 pragai kan ? :)

Sarah Naiema said...

muka nmpk sebijik! hehe

miraaouhhlala' said...

kilaa fairy die buad silicon kt bibir die . yekee ? hehe :P

yqnq ellyana said...

@ nurdani :tak tahu lah Yana,uhuk3..yelah kan,kadang2 nampak cm cntik kadang2 tak..cehh part org laju je..HAHA

yqnq ellyana said...

@ semut senyum :hai kak Fiza omei..haha,janganlah buat mulot itik cmtuu,takut Yana nanti :P

yqnq ellyana said...

@ Zaf98 :haha,kembar lah kowt..hik3..tang mulot memang sebijik

yqnq ellyana said...

@ Newbie :kiikiki..maybe lah kowt nye

yqnq ellyana said...

@ Nurainn :haha,dah buat lah jugak kalao nak :P

yqnq ellyana said...

@ Nurin :tahu takpe..hehekk

yqnq ellyana said...

@ Sarah :kebetulan search jumpe hampir sebijik pose..ape lagi,hambikk lah..hehe

yqnq ellyana said...

@ mira :xlah,kene patuk dek tedung..kekekek :P

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)