Jul 24, 2011

Kenapa omei sangat niehh,tenkiuuu


Tok tok tok! aucak meh ! ade orang tak,adehh penat pulee tak breakfest hari nieh..almaklumlah,berpuasa..HAHA,oke pe? orang lain tak puasa lagi kita dah pecut tahap ferrari eksaited nak puasa..raya yang paling beshh tuu, boleh pau duet banyak-banyak..makin besar nilai haruslah makin tinggi..duk rumah kemain makan nasi 3 4 pinggan sehari..erkk,korang terkejot ke Yana cakap camtu? yeahh,its reallity..memang Yana kuat makan lebih-lebih duk rumah nie..mama masak besh sape suruh, pastu mula lah seluar baju makin mengecil saiz dek tak dapat atasi saiz badan =.=" ,takpe,puasa kurus balik nanti...hikhikhik..tak tahu lah nasib perut kelak >,<"
 
Last week dekat facebook ade sorang kawan dari same universiti Yana nieh nak kenal-kenal..oke fine,dah kenal-kenal pastu dye ade mintak kebenaran Yana nak lukis gambar Yana..ewahh, terharu ayam kejap. alaa, tak comel pun tapi sweet tu ade lah cket-cket kan..*buwekk! muntah cepat*


Yana suruh dye try lukis gambar macam dekat atas nie, poyo je kan..testingg testingg..T__T dan ni lah hasilnya......tutop mata dulu cepat!!
LOADINGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!

NEXTTTT

NEXTTTT

NEXTTTT

NEXTTTT


OPOCOT mak engkau ! yeke Yana nieh..hikhik, omei lah dye lukis,,cehh..pape pon terima kasih banyak-banyak sebab lukis gambar nieh..ade satu lagi dye lukis..haa yang nieh pon oke jugak..lawaa+++++++++++++++ *over je tau*

wow! colourfull..I like it..besh kan kalao tangan tak belok keras cam kayu nieh..nak lukis ape-ape pon boleh..dulu mase kecik-kecik aktif jugak maen lukis-lukis dengan mewarna nieh..juara Malaysia gituu..*penipuu,hampeyekkk =.=" ,tapi sekarang jari duk main tekan-tekan calculator,microscope je..takde dah pensel warna kejadah tu sume..rinduu nya nak jadi budak kecik balikk.. :')



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

11 comments:

Mia Sara Najwa said...

lawa la kawan sys lukes :)

KecohAbes said...

wah..terer lukisss~!

Pendamba Mawar said...

lawa nya awak..eh silap2... lawa kawan awak lukis..:)ngee

cik pieja hut said...

lawanye...nak suh lukis pix saye bole tak ?

Nur Syazana Mohammed Sani said...
This comment has been removed by the author.
Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana harap jar amek ps ,. tapi kalau lukis hancor ,. heee kalau da ciap lukis ,. zana warne 2 boleh la :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/kau-dengan-ak-same.html

yqnq ellyana said...

@ mia sara :huhu,yelah..dye teror lukis ^^

yqnq ellyana said...

@ kecohabes :huhu,tahu takpe

yqnq ellyana said...

@ pendamba mawar :hak3,sye ta lawa erhh? :P

yqnq ellyana said...

@ cik pieja :boleh je sayang :D

yqnq ellyana said...

@ syazana :okeh dear ^^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)