Jul 10, 2011

'Saye suke online shopping!


Saya suka online shopping ! am I? gurl mane yang tak menggiler kalao disebut tentang shopping kan, ewahh~! disamping shopping dekat mall, ape kate nak memudahkan serta jimatkan mase kita shopping secara online dimane-mane blogshop, contohnya di Butik Pinkku..salah satu online shop pilihan hati Yana nieh..Like before, Kak Fara a.k.a pemilik online shop Butik Pinkku dah pernah sponsor hadiah shawls an untuk contest Yana hari tu..cewahh, happy kemain..

Sejak dua menjak berholiday dirumah nie, asyik online shopping je dengan mama..*abah pon naik pening =__= , bagi Yana, I love shopping shawls, dress, some accesories and also cosmetics..ewahh,perempuan camni lah kan..Disebabkan saya sayang and baik dengan Kak Fara nie, so nak ajak ramai-ramai support GA yang tak kurang hebakk nye nieh *ceitt, ayat membodek je kan..teheee =___=

*click banner untuk join*

Hadiah agak lumayan ! $__$
Harap-harap ade rezeki untuk menang, AMIN~


Shawls & Inners by butikpinkku

Kaen Pasang by Butik MyRania

Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop

Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop

Lens dan Handbag by Bifa's Collection

MAC Cosmetics by Styleholic Chick



Pin Comel by Kitty Shawl

Accessories by Midfashion Shop

Accessories by NURWIYAH COLLECTION

Agak-agak suka tak? Jom join cepat-cepat !
So Yana nak tag Aida, Alia dan Ernaa untuk meriahkan lagi GA Kak Fara omei nie :)


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

10 comments:

oPiE iSa said...

Pergh, banyak nya hadiah dia. Goodluck!

Nak join, tapi kena pikir ayat kreatip untuk pikat TuanGA.. Hehe..
:)

Mohd Izzar said...

Goodluck..~!

RIMA DANIA said...

suka gak on9 shopping..dok umah ni asek keje tgk shop org je...

yqnq ellyana said...

@ opie :huhu..tahu takpe,pikir sekreatif yang mungkin :)

yqnq ellyana said...

@ Izzar :mekacehh :D

yqnq ellyana said...

@ Rima :wuhuu, jimat mase kan? tapi duet tetap tak jimat ..hehe

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. GA close 15hb nih.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

Diera Tekikushika said...

love shopping ?? wooww do visit us at http://twynzshophouse.blogspot.com/ byk produk yg bagus ditawarkan dgn harga yg sgt berpatutan ! come grab something form us !

Daeng on duty said...

Assalam, jemput tengok blog saya ya. ada long sleeve maxidress dan dress cotton with inner.

--> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

TQ ye

ChocolateStrawberry Hijabs said...

Hi dear,
Feel free to visit our blog shop.
Thanks. :)

http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)