May 2, 2011

digelar raksase? janji comel,HAHA


 

tetibe rase nak letak gambar awek nie sebab dye kiut kot..lagi satu,I love her style PERGHH

Hello, I'm back ! (cewahh)

rase macam dah malas nak tekan keyboard lappy gara-gara keBUSYan serta no idea yang besh nak dikongsi untuk readers belog Yana nieh..haishh..nak update tapi no idea? bukan no idea tapi otak nie sememangnya dah tepu dengan segala bagai subjek untuk Final..naseb baek tak hantuk kepale laju-laju atas meja,eheh..*jangan Yana,saked kepale kau jugak nanti

dalam sejuk-sejuk bersame embun pagi nie *puitis ke ayat nie?takleh blahh.. tetibe teringat kata-kata kawan Yana yang sorang nie,,time tu kitorang keluar makan dekat luar..yelahh,asyik terperap dalam bilik hingga tensen mensen bagai,jom tengok wayang yukk! haa,gituu..HAHA..biaselah Yana dekat U nie,makan pun sekali sehari (nasi putih)..takpon 2 3 hari tak makan nasi *erkk,jangan marah yee..hehe..then keluar makan dekat satu restoran yang besh nie..order plishh? yes,Yana order nasi puteh,tomyam ayam dan telur dadar..air? ade ke sengal jugak Yana nie..tanyer waiter tu,ade jual jus tak?then dye cakap ade je..tak semena-mena Yana cakap "oo yeke ade,oke lah mintak laici satu" ngeh ngeh ngeh..waiter blah dengan muke seballl..uwekkss..I'm Sorry *tiru gaya Amir Maharaja Lawak kejap

dah pulun habes nasi tu..burrpp..kenyangnye,happy ! happy ! baru lah ade mood nak meronggeng..nie pun jalan terhuyung hayang bagai orang tak betol gara-gara lapar..hishh..anok sapo lah tuu

30 minit kemudian,

kruuttt kruuittt,perut tetibe berbunyi..hurmm,kamu,saye lapar laa..aik? tadi dah makan nasi sampai licin pinggan tu,lapar lagi..then nak makan ape lagi? how about KFC? MC'D? ngeh ngeh..vroomm,menuju ke Teluk Cempedak..hambik kau Yana dah bertukar jadi raksase wehh balun McChicken satu set besauuuu..HAHA..mampu habiskan sorang-sorang..auyeahh..nampaknye duetku melayang RM20 dan ke atas dalam mase 2 hingga 3 jam sahaje gara-gara makan banyak ! tak semena-mena dapat title "RAKSASE" kekeke :P


RAKSASE PUN RAKSASE LAH..HAHA



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

18 comments:

... said...

as salam..
mak aih! banyak nya!
haha. kita geng! tapi badan saya cepat naik dan cepat turun. tu yangt besh!!

XD

hoho. menternak lemak cara cik epal berkesan apa~

XD

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ev's Owns said...

haha , badan adeq asyek naik je :(
anonymous jeles lh tu? xD

aqilah mazalan said...

raksasa kurus, haha :P

Aida Omar said...

raksasa yg cumey.. ^_^

Anak Babi Cucu Anjing said...
This comment has been removed by a blog administrator.
yqnq ellyana said...

@... :hehe..cik epal ternak lemak care lain :P

yqnq ellyana said...

@ anynomous :aku gedik ke KAU YANG JELESH NIE BODOH? lupe..mesti badan kau tembam gembal lemak berlapis-lapis kan?hahha..kesian kau

yqnq ellyana said...

@ ev's :yeke..xpe,mam je selagi yang mampu..hak2..

p/s :anynomous tu memang jelesh kan?

yqnq ellyana said...

@ aqilah :hak3..tu lah pasal :)

yqnq ellyana said...

@ aida :huhu..kamu pun comel

Anak Babi Cucu Anjing said...
This comment has been removed by a blog administrator.
adib syazwan said...

untungla makan banyak tapi xgemuk...rezeki Allah bagi 2,,hehe

yqnq ellyana said...

@ adib :haha,,yes yes..alhamdulillah

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.nice entry :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

yqnq ellyana said...

okeh :D

mariatul_m0hamadiah said...

makcik kalau makan banyak. kena jog banyak. susah maintain..:(

yqnq ellyana said...

@ mariatul :huhu..yeke..so makan berpade-pade lah kalao agak2 malas nk jog ^^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)