May 26, 2011

Keysha Contest (Aku & Tudung)



Salam semua,hari nie Yana nak join contest lagi..berminat? Jom tengok !


Cantikkan banner dekat atas tu..agak-agak contest pasal ape? kompem-kompem dah tahu kan tengok title..hehe..okeh Yana nak join contest by Keysha (Aku & Tudung).Bab-bab tudung nie memang Yana addicted macam dadah cket..hee.

Oke,untuk contest nie Yana nak pertaruhkan gambar ala-ala muka sengal ubi Yana nieh..ngee


Tak lawa eh? HAHA..sejak biler Yana lawa..hahaktuihh..So Yana nak tag Liya,Amanda dan Lydia untuk join contest nie oke

WISH ME LUCK !

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

19 comments:

...Minah BluR... said...

gudluck Yana :) lawa la gamba tu

sha said...

cantiknya u, dear..

good luck ya, semoga berjya rebut tmpt ;)

izzaty hamzah said...

cantik la yana...

yqnq ellyana said...

@ minah blur :huhu..biase2 je laa yunk :)

yqnq ellyana said...

@ sha :tanx syg :)

yqnq ellyana said...

@ izzaty :wish me luck ye ^^,

ahmad humairi said...

selamat berkontes...moga berjaya.

saiazuan said...

nice.. gudluck.. ;D

yqnq ellyana said...

@ ahmad humairi : tanx ye :)

yqnq ellyana said...

@ saiazuan :tanx saport me ^^

iamzulfadli said...

Cantekkkk :)

OHSERIUS KINI BERPERISA PISANG DAN KIWI

yqnq ellyana said...

@ iamzulfadli : tanx !

KEYSHA said...

thanks join contest (^0^)

yqnq ellyana said...

@ keysha :huhu..okeh :)

eightDesigns said...

yana,

eightDesigns my BFF Contest 2 tu yana kena submit gambar dan details seperti yg ada kat banner contest tu.

info kat sini:
http://www.eightdesignsboutique.com/2011/05/my-bff-contest-2-kini-kembali.html

yqnq ellyana said...

@ eightdesign :ouh..tanx for a info :)

ain said...

lawa gambar.comey sangat mcm tuannya

ain said...
This comment has been removed by the author.
yqnq ellyana said...

@ ain :tanx ye :) hopefuly menang..hehe

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)