May 3, 2011

Hari baik,pengumuman baik untuk semua..SENYUM :)


hey hey tengok sini semua !


Olla peeps,sehat tak semua? secara rasminya hari nie Yana dah lepas last paper untuk Final exam sem 2..wuwuwu..suke suke ! kalao tanyer pasal result bakal keluar nanti..err..hopefully terbaek lah berbanding sem 1..ngeh ngeh ngeh..tengok gambar dekat atas tu,senyum ala-ala nak kena lempang lah kowt..nak buat menggoda tapi tak menjadi..harapkan mata je jeling-jeling gedik sikit..huekhuek..tengok ! otak dah mereng gara-gara terlampau happy nie..amboi happy betol dye ek..yelah,lepas nie dah start cuti sem selama 4 bulan..4 bulan? kena bold nie kasi semua orang nampak..4 BULAN BERMANJE DI RUMAH..hehe..macam lah aku sorang je yang cuti..hahaktuihh..

hari baik,mood oke sejak pagi tadi so Yana dengan bermurah hatinya nak rasmi upacara seterusnya..HAHA..kasi ayat bombastikk yang agak sengal..straight to the point,lepas nie Yana akan buat balik segala tutorial yang dah Yana delete dulu..means? oke,mesti semua orang nak blog gempak cun hebakk tercomel semua lah kan..so dengan berbesar hati Yana nak share lah serba sedikit tutorial untuk korang..maybe tutorial untuk blog,tips terbaek untuk blogger,make up,pakai shawls..wuuu..melebih-lebih lah pulak..setakat yang termampu jelah tau..hehe

actually ramai blogger-blogger lain suruh Yana buat sedikit tutorial..haiyakk..saye tak PRO lah..tapi Yana akan berusaha lah oke,try buat..lagipun boleh isi mase lapang dekat rumah nanti..HEHE..oke ke? =____=


tunggu..sabar..tunggu..sabar..

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

6 comments:

tikin said...

huhu..yeah..waiting 4 ur tutOrial cik yana :)

Liza Razak said...

wahhh...best2...lps ni boleh berguru dengan cik yana!!

yqnq ellyana said...

@ tikin :hehe..wait tau :D

yqnq ellyana said...

@ liza :huhu..saye tak PRO punn..same2 kite mencube tau :)

Sweety_GurLz_Mady said...

tuturiol.. wah bez bez.. really need it ! hee~

Cik Jannah said...

gudluck yana..;)

btw, folo..

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)