May 31, 2011

Dapat Sponsor lagi Untuk Contest Best Photo of Me




Salam semua bloggers and readers :')


Mentang-mentang cuti sekolah..bangun awal ke bangun lewat ha dekat rumah? kalao Yana kompem-kompem bangun L***T ..HAHA..sila isi tempat kosong dengan huruf dan bagi makna yang betul lagi tepat !


Dah-dah merepek..aiyoyoo..bangun pagi hari ni,muka berseri-seri tahu gara-gara nak kasitahu dekat korang semua yang Yana dapat sponsor lagi untuk Contest Best Photo of Me tuu..ewah-ewah korang..beshnye kan..tak aci lah Yana tak dapat join ! GGRRR..nak jugak..uhukuhuk..


Thank banyak-banyak dekat Atiqah Homemade Chocolate sebab bermurah hati untuk sponsor 3 pacs 4pcs chocolate buatan beliau..aumm aumm..sedapnye cekelat..feveret Yana tu tahu..hadiah cekelat nieh Yana nak kasi buat pemenang tempat pertama, kedua dan juga ketiga..ehem-ehem,nanti jangan lupe share dengan Yana tahu..#tetibe buruk siku pulak..HAHA..


Ni contoh cekelat bakal pemenang dapat..cedap cedap ngat ngat niehh..


Chocs


lepas nieh korang boleh la bertungkus-lumus cari gambar yang comel-comel dan menarik gitu tau..kalao sesiape yang dah hantar penyertaan sebelum nie nak tukar gambar pun dialu-alukan..sesiape yang belum join,mai laa ramai-ramai join..banyak hadiah yang bakal korang dapat nieh..dah macam GIVEAWAY lah pulak..Wuwuwuu T.T 


Kalao korang nak tempah cekelat jugak,boleh contact di sini ye



Untuk Yana takde orang nak kasi ke? kesedihan..lari merajuk jauh-jauh..wuuuuuuu >,<






Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

Dayana AZ said...

wow weee!! :) yummyy! bestnyeee.. dayana ta dpt tgkp gmbr lagi la :( cne ni ?

kyoshi_sousuke said...

yg tu biskut btul atau hiasan ?heehe~

syufaa said...

wowww..cekelat..cukeee cukeee!!! ^^,

Pojiekyra said...

wahhhh suka coklat..!!!! antu coklat dlm erti kta lain huhuhu

holaulala said...

WAH!!! Nak3! haha!

miss.Addin said...

lalala best3 :)

yqnq ellyana said...

@ Dayana :takpe..ade mase lagi nie..jangan lambat2 cgt :)

yqnq ellyana said...

@ kyoshi :mesti lah betul2..boleh mam tau

yqnq ellyana said...

@ syufaa :yana pon suke..huhu

yqnq ellyana said...

@ pojiekyra :haha..same lah kite

yqnq ellyana said...

@ holaulala :jom lah join contest kalao nak :)

yqnq ellyana said...

@ miss Addin :jom join !

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)