May 30, 2011

Rase nak nanges 40 hari 40 malam


salam buat semua bloggers dan readers blog Yana :')



eheh ! duk tayang muke tak comel pulak..wuwuwuu T.T ,apesal dengan Yana kali nieh? sebelum nieh happy leklok lompat katak sana sini, tetibe nak nanges 40 hari 40 malam..jeng jeng jeng..ape? korang engat nanges sebab sedeyh je ke ade? nanges sebab happy pon ade tahu..

ohh actually Yana nak gitau dekat korang semua yang Yana dapat SPONSOR SHAWLS dari BUTIK PINKKU untuk contest yang Yana buat tuh..ehem ehem..suke tak? bukan satu dua shawls tapi dapat sponsor ENAM shawls..alhamdulillah..makin mencurah-curah rezeki ye..kalao dulu Yana mencari 5 pemenang, so kali nieh Yana ubah kepada 11 PEMENANG..haa..ape tunggu lagi? Jom ramai-ramai join contest Yana dan letakkan gambar yang menarik gituu..tak kesah lah gambar sorang-sorang atau tak..janji cantik dan menarik ye ! peserta lelaki pon boleh join,kasi lah shalws sebagai hadiah dekat awek korang tuh..hehe = ="

butikpinkku

Butik Pinkku adelah salah satu blogshop yang terbaik pernah Yana jumpe selain Ayun Ayunar..kalao korang nak shopping shawls yang menarik lagi harga berpatutan lagi mempunyai latest design..hah,mari reramai sergah blogshop nie tau..kompem tak menyesal..kat sini Yana nak review dan share dengan korang serba sedikit tentang blogshop yang hebakkk nieh # eh eh,macam ayat Kak Yuyu Zulaikha pule - -" 

shawls ape yang terdapat di Butik Pinkku sekaligus hadiah shalws yang bakal para pemenang contest Yana dapat sebenarnya?






cantik tak? bagi sesiape yang gila shawls atau sememangnya addicted macam dadah dengan shawls nieh #refer dekat Yana..HAHA..mahu rambang mata,serta merta teriak melolong rase nak sumbat 20 papan cadbury serta merta dalam mulut kalao tengok shawls di blogshop nieh..haiyoo..

gambar kat atas tuh just contoh je kayh..para pemenang akan diberi pilihan warna lain mengikut kesukaan masing-masing..jangan bimbang..Yana tak kejam pon..hehe


ade yang nak dapatkan inner cotton tak? haa kat butik Pinkku ade jual pelbagai warna inner cotton..kebiasaanya..Yana pun pakai inner cotton la sebab senang nak bentuk muncung-muncung gituh..HAHA..dahlah muka bulat macam bola,kalao pakai inner jenis lain sah nampak muka macam alien dari planet pluto..huahuahua..

siyes Yana cakap, Butik Pinkku adelah blogshop yang besh untuk korang nak shopping online beli shawls berdozen-dozen..hehe..blogshop pilihan kalbu Yana tuh..eceh..shawls dari latest design yang kita tak tahu menahu pon ade..untuk perempuan, korang boleh laa nak shopping online kat sini tau..untuk lelaki pula..korang boleh beli hadiah untuk Ibu tersayang..Isteri tercinta serta kekasih ter ter ter kasih..uhuk3..batuk pulaaa

Tapi kalao nak kasi hadiah untuk Yana pun ape salahnya kan? besday dah dekat..nak masuk bulan Jun dah nieh..wuwuwu T.T  #ade ke orang nak kasi hadiah dekat si comot nieh? ouh noooo >,<

Tunggu ape lagi,jom sergah cepat-cepat before SOLD OUT !
Korang boleh tengok blogshop dan contact di facebook Kak Fara nieh tau


NAK MENANG?JOM JOIN CONTEST YANA
Klik di SINI untuk join

^^, babai semua

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

17 comments:

hudaa.udey said...

besnye lau menang yana.. huhu
rambang mata tengok inner cotton mcm2 warna... bestnye!

adeyba azmi said...

huhu..byknya shawlsss.. nak satu.. hihi.

kyoshi_sousuke said...

kalo budak laki menang,dpt shaw jgk ke?hehe

Almari Si Pari-Pari said...

hye, jom join kontes saya, kalau menang, dapat perfume <3

http://networkedblogs.com/iq39s

yqnq ellyana said...

@ hudaa :haha..yana pon dah berpinar-pinar mata tadi :P

yqnq ellyana said...

@ adeyba :boleh2..meh la join contest :)

yqnq ellyana said...

@ kyoshi :a'ah..hehe..kasi lah dekat mak kalao menang..uhuk3 :P

yqnq ellyana said...

@ almari si pari2 :InsyaAllah :)

momieto said...

wow beshnye..nseb baek ah u..

-atiQah- said...

tqah bru msk blog yana..kalau tau yana nak sponsor tqah boleh sponsor ceklat.. ;)

miss-anys.blogspot.com said...

hye..best blog yana...
saya baru buat blog..
follow2 la erkk...
http://miss-anyzscha.blogspot.com

yqnq ellyana said...

@ momieto :moh laa join :)

yqnq ellyana said...

@ atiqah :huhu..yeke?boleh jugak tuu kalao nak sponsor :)

yqnq ellyana said...

@ anis :okeh dear ^^,

wunny said...

alo3.. bestnyeeee.. nk jgk!!! :):)

yqnq ellyana said...

@ wunny :jom la join :)

Izyan Masri said...

WAAH.BANYAKNYA SPONSOR.TEPUK TANGAN TEPUK TANGAN ! :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)