May 18, 2011

Contest Friends Forever



Heyya bloggers and readers ^^,


nampak tak banner comel kat atas tu? nampak kan..actually dah lame Yana tak join sebarang contest mahupun GA nieh..tetibe terbuka hati nak join contest yang dibuat oleh Shafiq..wuhuu..sape takde kawan dalam dunia nieh angkat kaki ! haa..semua ada kawan kan? so,kalao ade kawan..ape kate pakat join ramai-ramai meriahkan contest Friends Forever nieh oke..PEACE.

By the way..Yana bersyukur sangat sebab dapat berkenalan dengan ramai orang dan sekaligus dapat kawan yang ramai..nak buat macammane,mulut saye nieh laju je nak mula borak dengan orang..friendly lah katakan *ibarat letak tangan di dada dan mata ke atas* HAHA..well,dalam beribu-ribu kawan Yana..seorang nieh je yang Yana rase macam tak lengkap kalao takde dye..ecechh..she is my bestfriend..Anis Fatihah..



Gambar nie memberi seribu satu kenangan bagi Yana..sebab ape? nak pendekkan cerita,dye belajar di Kolej Matrikulasi Johor dan Yana di Universiti Malaysia Pahang..jauh-jauh..sedeyh tahu bila setengah tahun tak jumpa gara-gara jarak dan busy..haiyoo..gambar nie kitorang snap bila jumpe lepas setengah tahun tuu..uwahh..nak nanges rasenya lama tak jumpa..HAHA..kitorang ibarat kembar laen ibu laen bapa..family kitorang sangat rapat..dan berkawan tak pernah berjauhan sejak tadika lagi,sekolah rendah,sekolah menengah..semua sama! percayer tak? HAHA..habis je sekolah,Yana sambung belajar di Melaka setahun dan Pahang..dye lak sambung belajar di Johor 2 tahun..hambik kau! T.T  even contact through fone or facebook bagai,tak same kalao jumpe face to face kan? dye lah kawan terbaek,dye lah jugak kakak Yana..*tua 3 bulan je* uhuk3..and I hope she will be my bestfriend forever and ever untill we die..

Untuk baju pilihan Yana,semua Yana suke ! comel kowt semua..hurmm..but I love the most this one..hehe


yeahh ! I love this one ! hopefully dapat..uhuk3
then last one,Yana tag Liya,Emma dan Hanna untuk join this contest ^^,

p/s :cantik tak gambar Yana tu? HAHA..muke embamm..ouh maluu >,<




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

shafmechy said...

Cantik gambar..hehe..thanks join..Gud Luk =)

yqnq ellyana said...

@ shafmechy :eheh..tanx yaww ^^,

Red said...

tembam.? tape laki suka =P

yqnq ellyana said...

@ red :haha..yeke?

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)