Apr 29, 2011

entry lepas rindu

tetibe hati berbulu gedik nak mengupdate belog pagi nie..how about your Final exam Yana? ouh yeahh alhamdulillah Yana dah lepas 3 paper *heep heep hoorey ! dan sekarang tinggal 1 paper je lagi,next Tuesday..lepas tu cuti semester..sebulan? dua bulan? tiga dan empat bulan di rumah..sesuai lah Yana kena kurung dirumah untuk kembalikan lemak-lemak yang sudah binasa dalam badan..hehe..maken hari maken kecik,ringan dan tulang je lebih ! HAHA..berat maintain tak naik tak turun still 40 kg..Omjayyy..! pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2..


kali nie letak gambar separuh je sebab taknak korang terkejut melihat perubahan wajah yang ketara berlaku gara-gara exam..nyahahaha..eye bags kompem-kompem ade sebab tiap-tiap hari just tido 3 4 jam je..*study lah kononnya kan..jelawat itu tumbuh seperti cendawan tumbuh selepas hujan maa..haiyakk! kulit pun makin menggelupas sebab jarang cuci muke kowt..err teka je nieh..HEHE..lepas exam nanti nak tenyeh kuat-kuat gitu kasi oke cket muka nieh >,<  tempek bedak sejuk tebal-tebal macam hantu cina..kekeke

yayaya! after berblogwalking kejap tadi,tetibe hati rase teramat jelesh dengan blogger lain..amboi..entry tiap-tiap hari naik dekat muka blog,ewah..tambah-tambah dengan idea story yang mantop..jelesh lah wehh..belog Yana? hampeshh..dah la jarang update sejak dua menjak nie,kalao tak blogwalking maybe takde orang nak jenguk kan..
kesian,so lonely -.-"

lepas habis Final dan start holiday,mase untuk bermanje dengan belog akan ditingkatkan..ada berani? HEHE..tu pun kalao tak busy ternak lemak dekat rumah takpon layan movie Korea..ngehngehngeh..*aik?dulu kau cakap nak cari kerja..hangat-hangat taik itik betol =__= ,eheh..boleh tambah duet poket..lupe lupe *cover kejap  okelah,mate dah ngantuk..mahu beradu dulu..babai ^__^

p/s : Sabtu ni ade Jom Heboh dekat Kuantan,keluar jom ! *sempat lagi* dan dengar kate si cantik Ayunar pun turun bukak booth nanti..yes! nak terjah lah.

 

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

3 dad2 1 mom, film korea terbaik yg pernah Thinker tgok. you shoud see it too. :)

The Crows said...

Yana org Kuantan?
eh. LC org Kuantan.. tapi xleh gi JH.. :( Study jaohhh

Khairil said...

haa..lepas ni dah habis periksa boleh la release tension kat Jom Heboh tu yer...

zunitaramli said...

all the best! :)

Syarifah Maryam Salsabila said...

nice..jln2 sini..n follow u..follow back ya :)

yqnq ellyana said...

@ mr thinker :ouh yeke..soon yana nak tengok jugak ah..hehe

yqnq ellyana said...

@ the crows :taklah..belajar dekat UMP nieh..alang2 tu boleh turun Jom Heboh..ngeh ngeh ngeh

yqnq ellyana said...

@ khairil :haha..Jom Heboh start dulu before last paper

yqnq ellyana said...

@ zunita :tanx ye :D

yqnq ellyana said...

@ syarifah :heypp tanx tau..will hit u back

kyra_G said...

yeayyy lpas final jua hhehehe

Scya LollitA said...

wah , tiba mse menembAmkan dri :D

yqnq ellyana said...

@ kyra :wahh..tak aci lah cmni..huhu

yqnq ellyana said...

@ scya :haha..tau takpe

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)