Apr 6, 2011

Mimpi itu Indah kan?


Rindu Yana? yayaya ! i know it..hehe..hari ni dengan mata agak lebam sedang menyibukkan diri dengan blog,konon-konon sudah kerinduan katanya untuk mengupdate blog..Yana rajin update blog ? takde maknenye..ramai lagi blogger lain yang sememangnya rajin mengupdate entry,bukan 1 2 entry sehari malah 3 and above mehh..PHEWW..dasat-dasat..free time terlebih..boleh laa..=____=



best tak video kat atas tue?
cepat teka cerita ape ! HEHE..of course majority semua orang tahu kan..yayaya ! It's Playful Kiss drama..muah :* {tetibe jep..HAHA} kalao nak tengok banyak-banyak lagi..boleh la download kat youtube atau mane-mane jelah korang suke..hik3..alang-alang ade mase free,meh cuci mata kejap layan perasaan giwang giwung korang tu dengan Playful Kiss..kuikuikui >___< 

MIMPI JADI KENYATAAN?


stright to da point, bnyk bende Yana mimpi sejak akhir-akhir nie lah yg kadang-kadang cam betul..kadang-kadang cam tak jugak..hehhee.. tp someone pernah lah cakap dekat Yana an, ' alim tak setare mane tapi ade hati mimpi nk jadi betol'.. huhuhhuh.. menusuk kalbu bhai ayat minah tu..HAHA.. tp btol jugak kan? ney syaitan ney! astaghfirullahalazim..
tapi nak jugak mimpi dapat pakwe hensem-hensem,then jadi kenyataan macam drama dekat atas tu..HAHA..bab-bab perasan berangan terlebih hingga langit ke-7 nie serah dekat Yana ler..kalao tak dapat pun,dapat Nickhun pun jadi laa..ade sape-sape jelesh? {soklan tak masuk akal..sila abaikan..wuwuwuu T_____T }
MIMPI ITU INDAH KE?
memang indah jika ianya jadi kenyataan..whoahh..tapi kita harus ingat lah kan,mimpi itu semua mainan syaitan..tak perlulah terlampau taksub sangat au..kang lain pulak jadinya..susah bhai =.=  paling besh bila mimpi dapat tahu soalan yang akan keluar dalam exam..HAHA {ade pulak camtuu} ,kalao masuk betol-betol dalam exam,alhamdulillah..kalao tak masok? frust menonggeng kah? HAHA..mimpi dipatuk ular pun ade kaitan ke "orang nak masuk meminang"..ahh,tipu je kowt..Yana dah mimpi lebih 3 kali dipatuk ular..takde rombongan masuk meminang pun! kekekee..and hopefully tidak secepat ni..wekk..belajar dulu ! {coverlineee}
besar-besar pun still main teddy bear,patotlah takde orang nak masuk meminang! HAHA :P
TAPI! paling takut mimpi tentang kematian..erkk..tak berdegup jantung bila terjage..mesti takot kan kalao-kalao terjadi betol-betol..haishh..jodoh pertemuan ditangan Tuhan,kalao betol tafsiran mimpi kita,redha jelah an..kalao tak betol..senyum dengan gembira :D
TAPI kenape la Yana selalu dapat mimpi bende-bende cam mengarot ney? asal tak mimpi dapat 4.00 in exam ke, kawen ngan kim hyun joong ke, ney pasal kematian jugak la yg masuk dalam mimpi... mimpi, tolong bertukar :P


mimpi itu selalu indah sebab kalau kite mimpi yg tak indah ia tak jadi kenyataan pon,=.=

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

39 comments:

fyy mokhtar said...

HEHHEHE, comel je blog neh. mimpi ken tinggal dengan bf, pastu jadi betul2 :(

Eyda said...

hee ^^

yqnq ellyana said...

@ fyy :ouh yeke..alaa,sedeyhnye :(

yqnq ellyana said...

@ eyda :awat naa? :D

NuSaNa NoSa 91 said...

yana.. jgn berangan, jgn bermimpi.. kita berimaginasi je.. tehehehee~ ^_^

yqnq ellyana said...

@ nusana : hehe..baeklah! akan dikurangkan :P

kaizen said...

setiap org dewasa still ade sifat kebudak2an laa...

p!q4h b@guss said...

piqah sll mmpi jdi ada kuasa super power.. kdg2 smpai bingung..hehe

ika said...

da tgk drama ni.sweet giler !!

D'ya Marshmello said...

da tgok..best gile la drama die..hehe


http://miss-dya.blogspot.com

yqnq ellyana said...

@ kaizen :yekee..baru comel kan?haha :P

yqnq ellyana said...

@ piqah :wow! pernah jadi catwoman ke?hak3

yqnq ellyana said...

@ ika :sweet cam ika kan?huhu^^

yqnq ellyana said...

@ dya :sonok kan?happening + romantik gituu..wuwuwuuu

kaizen said...

comel la jugak...huhuhu

EyToNeZ said...

ske sgt drama ni..kawaiii....mskipon heroin dy xcomel sgt mcm plakon yg lain,tp ttp dpt smbutan hngat taw..

yqnq ellyana said...

@ kaizen :comel ke?hak3

yqnq ellyana said...

@ eytonez :betol3! heroin dye biase2 je..p besh jugak en

pinqy taraturuu said...

oke,,mimpi mmg indah,,
nak mimpi kene ttow dlu..
so,,tunggu pe lg..
T I D U R L A H~

little cart00n said...

comel2 je.. :)

kaizen said...

malu2 la pulak...

yqnq ellyana said...

@ pinqy : haha..selamat beraduu

yqnq ellyana said...

@ little cartoon : kamu lah yg comel !

yqnq ellyana said...

@ kaizen : awat? takleh ke nak malu2..huhu

Ainn Hazwany said...

hahahaa. comel jee ;)

faryzh said...

nape xleh bukak sb yana?

yqnq ellyana said...

@ ainn :huhu..comel2 :D

yqnq ellyana said...

@ faryzh : bukak sb yana?pe tu..ta paham

haliqA hanimkuM said...

aku mimpi nk blog cm kau bleyh x?? =p

Sarah Sayuri Hartnett said...

whoaa..playful kisses...manyak besh lorrr...

bila2 felee meh lawat belog sayya..

http://sarahsayuri.blogspot.com/

(^_^)/

Sarah Sayuri Hartnett said...

sb tu Shout Box la dear...nape tak le bukak...huhuhu TT_TT...

aRe-PeaK said...

hahaha..macam2..

yqnq ellyana said...

@ haliqa :hoho..boleh je..nak lawa cam Irine pon boleh meh~~

yqnq ellyana said...

@ sarah : lah yeke..huhu..em still takleh bukak ke?heran2 =.=

yqnq ellyana said...

@ are-peak :wuwuuwuu T_____T

syairahmohdanuar said...

err..sy pon slalu main teddy bear >.<

mimpi mmg indah kalau jadi kenyataan kan :)

yqnq ellyana said...

@ SYAIRAH : yeke..awak xpe maen teddy bear,comel gitu~~

cik HUSYI said...

hehe,nickhun pun jadi laa...
I like!

yqnq ellyana said...

@ cik husyi: hoho~ nickhun yana punyer ! :P

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)