Apr 15, 2011

Wow ! Kau memang Hot



Hotdog? kfc hot and spicy? Hot Issue? Hot hot hooottt !!!
ape Yana duk merapu merepek nieh..biaselah,bila otak dah tak centre camnilah jadinya..wuwuwu T___T  besok Yana ade test lab for subject Microbiology,wish me luck oke ! ^___^ agaknya Yana dah mengalami sindrom pening-pening lalat akibat bace microbiology dan tertekan dengan Organic Chemistry..FUHH..tapi actually Yana gembira sangat sekarang nieh,rase macam nak lompat bagai..haiyakk!!

Yana Hot !

memang hot pun sekarang nieh,sampaikan berpeluh-peluh mengadap lappy study microbiology..err also study "Facebook and Blog" hehe..sumpah sampai tahun depan pun tak siap-siap study cik kak oii..err Yana gembira sebab ape ye? oke-oke..nak buat pengumuman sikit nieh..ehem-ehem {buat muka gedik-gedik gitu..HAHA}

Punca gembira 1 : 1 hari 70 followers
ape tu? actually hari nie follower Yana bertambah seramai 70 orang tau..tak termasuk yang datang stalker tapi tak follow lagi tu..HUHU..ramai ke tak? err bagi Yana ramai lah tu..syukur alhamdulillah..mendapat sambutan hangat walaopon tak seteror menjual pisang goreng..huekhuekhuek..nak follower naik mendadak? rajin-rajinkanlah blogwalking ye..petua free of charge je ni..takde dekat kedai kek..winkk

Punca gembira 2 : Follower ke-999 di blog Ira
actually sedang syok-syok blogwalking stalker sana sini,Yana masuk blog sorang blogger cun nieh,Ira..bila dah masuk takkan nak tengok saje-saje kan,mestilah bace entry si empunya belog tu..dan secara kebetulannya Ira sedang menanti follower di blog dye yang ke-999 dan 1000..bila Yana tengok jumlah follower dye,OMG ! dah 998..HAHA..ape lagi,terus tekan button follow..yeay yeay,finally I got that number..tak cayer? meh tengok sini meh


done ! hehe..yang "yqnq ellyana" tu cik minah gemok nie punyer name laa..huekhuek..happy sangat ke?mesti laa..sebab Ira cakap nak kasi hadiah..HAHA..hadiah ape pun tak tahu..mintak-mintak yang besh en..kan Ira kan? kasi Yana banglo satu okeh !

sesape nak kenal Ira,boleh masuk blog comel dye ye
just click SINI

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

25 comments:

Cik Itam @ ira said...

hehehe.. tengz yana..
nt email kn no phone yana erk..
minggu ni yana xyah kuar duit nk topup da..

kalu bungalow 2.. uishh
xtermampu eden..

hikhikhik..

ni email ira : kagumi.inuyasha@gmail.com

yqnq ellyana said...

@ ira :hehe..tanx ye..boleh save duet nieh..huhu..banglo next time pon oke jugak..huekhuekhuek :P

Cik Itam @ ira said...

hikhikhik....
da reply kat email td yana..
same2

yqnq ellyana said...

@ ira :huhu..yeke? tanggung topup yana untuk sebulan pon dialu-alukan..wuwuwu T___T

akim ammar said...

bez gilerrr yanaaaaaa.. nak jugak!!!

fisa othman said...

wah!!!tumpang seronok utk dua2 berita gembira tu...;)

Nurul Afifah said...

70 followers.??


terbaeekk.!!

yqnq ellyana said...

@ ammar :nak pe nie?haha

yqnq ellyana said...

@ fisa : tanx a lot ye dear ^^

yqnq ellyana said...

@ afifah :huhu..berkat blogwalking :D

Abang Long said...

Salam...tahniah dapt jd follower ke 999. Agak2 kalau ada blogger nak bagi hadiah 1 juta RM dgn syarat jadi follower ke 999.99 ada tak yg sudi sahut...hehehe

yqnq ellyana said...

@ abang long : follower ke 999.99 tu cammane? haha

IFA Athirah said...

fuyoo!!!hebatnye!!thniah!!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

yqnq ellyana said...

@ ifa :wuhuu ^___^ terjah !

NUR AIN AZMAN said...

Best nyaaaaa.
syiok la dy , hihi

Btw, CUN blog yana :)

Far8 budak baik said...

okeyyy sepatutnya aku ar yg ke 999 tu..ni dpt 998 je hahaha tahniah tahniah

yqnq ellyana said...

@ ain :hehe..syok lah jugak ^^

yqnq ellyana said...

@ far8 :haha..yeke? mintak ampunn

アヌム ちゃん~~ said...

congrates.singgah sini jgk^^

yqnq ellyana said...

@ (tulisan xpham) :hehe..tanx ye

p/s :asal name pelik cgt?hoho..ta reti nak sebot =.=

:)=puisi ku=(: said...

i've follow u..do follow me back k..:D

yqnq ellyana said...

@ puisiku :tanx ye ^^

yanie anuar said...

singgah kembali n follow

yqnq ellyana said...

@ yanie :tenkiu ye ^^

ZURAINI said...

70 org sehari? ramai gile okay!! kita sehari xtentu ada ke x. sobs :(

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)