Apr 13, 2011

why my blog is soo Lonely?

Hello Bloggers >_____<


waiting for me mengupdate belog? tak ea? takpe-takpe..nampaknye Yana perasan sorang-sorang lah nie ye..huhu..makin hari makin dekat nak Final exam,whoahh..tapi Yana? orang lain sibuk nak kejar dapat pointer tinggi tapi cik Minah ni lak sibuk nak tau latest gosip dekat belog..fuhhh ! sejak akhir-akhir nie,Yana makin busy dengan presentation dan asemen sume..final exam belom prepare lagi..GGRR ! next week dah start study week..then boleh lah nak manje-manje dengan blog lebih lame..HAHA..
{study lah Yana oiii!!!}

Kemana Yana menghilang?
macam chipsmore lah pulak...kejap ade kejap takde..haiyakk ! peminat tegar belog Alyaeyanaqaisara makin berkurang ke gara-gara cari awek blogger baru? fuhhh..sampai hati..=____= {ape aku merepek nieh??} actually last week Yana busy dengan 3 presentations meh untuk subjek Technical Writing,Microbiology dan Lab Safety..wuwuwuu T____T penat sangat-sangat..tapi yang beshnya group Yana ade tema tersendiri tau...tema ape? yeayhh..tema kaler baju jep..wekkks {bajet nak howt lebih-lebih..HAHA}



dah hebat sangat lah tu? HAHA..cube teka gambar sape dekat atas nieh..kalao betol,Yana belanje gula-gula jelly besok..=__= jangan tenung lame-lame,besar kemungkinan awek dalam gambar ni kenyit mata dekat korang kejap lagi..haa..tak tau ! yayayayaa! its my photo..dah-dah,takyah teka lagi..lambat benor nak jawabnya..HUHU..actually gambar nie snap mase presentation Technical Writing..we chosed purple colour..comel tak? nope me laa..thats colour only kayh..HAHA..gambar takleh nak besar-besar sebab Yana tak cantik macam Irine Nadia Marcello tu..Peace!



yeah ! gambar paling atas tu adelah with my beloved sir.Sir Shafeirul Zaman and group members..satu group 4 orang saje..Pheww =___= malunya kalao nak diingatkan balik detik-detik presentation group Yana..err..Yana jelah yang malu sebab speaking sumpah haram tak paham..kekeke..yelah..saya cakap ala-ala mat saleh celup je..kulit pon tak putih..HAHA..{merendah diri gituu} tema group is purple plus pink..MAYBE..gurlishh..Euww..sebab kitorang hasilkan satu product yang boleh dikatakan agak menarik la..Sleep Easy Pillow..gambar lorry comel kaler merah tu..haa,tu lah product kitorang..ZzZ..nak beli? murah je..RM99 only ! sebab sekali dengan MP3,alarm,and radio..weewitt ! {sape nak boleh order ye..HAHA}..gambar dekat bawah tu pulak with my BFFs meh..Berjayett group..I love them..hehe

alahai..merah nye makngah..wuwuwu T_____T

after selesai presentation Technical Writing..still tak boleh dudok goyang kaki lagi..penat sangat nieh..sebab kena setelkan slide show untok presentation Microbiology..PHEWW..sabar jelah..tajuk yang kitorang pilih about medical ape ntah..hoho..tak engat tajuk lah cik Minah nie sorang!malam nak buat slide dengan group member..totally Yana tak dapat join sebab gigi buat hal ! GGRR..saked betol..sampai bengkak gusi pipi sume..huwaa..nak mama! {manje betol..HAHA}..Tuhan jelah tahu saked terseksanya Yana..errghh..nak makan pun saked..sob3 :'(  naseb baeklah keesokan harinya nak present tak saked..part Yana memang tunggang langgang,no preparation..just read dekat slide..semata-mata! HAHA..gabra meh..even pakai baju merah..tak kuat lagi tuh..sape tak gabra kalao kena present dalam lecture hall..pergh ! memang terbaik ! =.=" group number 1 gitu..kelip-kelip mate jelah duk depan,muka pon ala-ala sengal ubi...




posing-posing just serahkan je dekat group Berjayett nieh..kasi kamera,snap posing sana sini..memang terbaik..HEHE..hopefully tak saked mate menatap gambar-gambar comel kitorang..yelah..merah,nasib baik lembu takde dalam kawasan kampus,kalao tak..mahu lintang pukang lari gara-gara kena kejar..HAHA..credit to Akmal sebab snap gambar dan tahan dengan karenah giler-giler kitorang..muka ganas,tapi dalam hati ada taman worr..uwekk

Malam itu Indah,Kami bertukar wajah
bertukar wajah menjadi HULK HIJAU? wuuu,bukanlah! actually our last presentation is for subject Lab Safety nieh..our theme? black..lalala..hitam itu menawan dan tertawan..eh yeke? tapi Yana suke kaler hitam ! nampak smart! tapi kalao orang hitam tu..akan dipertimbangkan..hehe..yelah,hitam manis..T____T

semua gambar nak letak besar-besar..haishh..gila lensa betol Yana nieh =____=
sekarang dah tahu kan kemana Yana menghilang selama nieh..busy meh..lepas nie jangan curang lagi cari awek baru tau..haa,majok kang ! HAHA..belog pon dah berdebu lame tak sapu..haish..next time Yana post entry yang ngetop lagi tau..tungguuuu~~


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

20 comments:

sharifatul aida said...

nice blog..leb it!

yqnq ellyana said...

@ sharifatul : heyya..tanx ye ^^

Pembawa_Wacana said...

nice blog n terbaik...:)

yqnq ellyana said...

@ pembawa_wacana : hehe^^ tenkiu :D

linda said...

nice blog.. follow u.. follow me back

Nurul Syazana Noorhijas said...

wah , akak cantikla . zana suke tengok muke akak . urm , zana ? huhu . T_____T

[sutera kasih] said...

merah itu chantek :)

yqnq ellyana said...

@ linda :tanx visiting here kayh.. :D

yqnq ellyana said...

@ zana :wahh..malu ah puji2..huhu...zana pon comel lah syg :D

yqnq ellyana said...

@ sutera kasih : nie mesti kes suke warna garang2 kan?huhu

Ihsan Arifin said...

cumil je semua :) best of luck exam

nuyen said...

mcm mne nk buat bookface fairytale tuuuu ? ajo kite boley ? :)

yqnq ellyana said...

@ ihsan :huhu ^^ tanx ye..doakan kami berjaya Final nanti :D

yqnq ellyana said...

@ nuyen : nak buat? boleh je..sign up dekat facebook dulu la tau..buat page..then click bottom of my bookface tu..hehe

fyna said...

suke belog nih sbb tomey..
nice pic..





jom singgah n follow belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

yqnq ellyana said...

@ fyna : heyya fyna..tanx au..nnti yana jenguk2 segmen u ye ^^

nana89 said...

lawa pic..muka awk mcm kwn sy..ntah2 adik die..huhuh

yqnq ellyana said...

@ nana : tanx ye..adik? huhu..yana anak sulong lah yang :D

Aisya Rahim said...

Ouh,kwn diela ya?hee ;)

yqnq ellyana said...

@ aisya :yep2..kenal dye ke?

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)