Jun 1, 2011

Yana dilamar oleh Dot Dot Dot




Bestnya tengok katil empuk dalam bilik tu, rase nak tido puas-puas je tak nak bangun tak nak mandi tapi nak kenyang berpanjangan..aik? tak nak mandi dahh..larik jauh-jauh..! Hari ni online memanjang dari pagi..budak comot nieh bukannya bersengkang mata study tapi bersengkang mata blogwalking..nak cari gosip hebakkk lagi panas lah tuu..sejak akhir-akhir nieh asyik terikut dengan ayat Kak Yuyu je..mentang-mentang dye femes comel kecik molek lagi hebakkk..HAHA..kot-kot dapat aura jadi macam dye..


Ni nak story semalam punya kes..Yana dilamar tahu tak? ingat tak laku ke? HAHA..statement macam takleh pakai je Yana nieh.. lelaki masa depan Yana lambat sangat lamar Yana..kan dah dikebas orang..HUU..gara-gara dilamar, hambik kau Yana menjerit terlolong bagai orang tak betul..takut dan gabra lah konon..




Nah tengok..camane Yana tak menjerit terlolong kalao yang datang melamar si Mr Scorpion nieh..sedang asyik khusyuk bagai online semalam..rase something merayap atas kaki..sekali terpandang,melompat kalah katak wong wong tuh..nasib baek tak gigit kaki kuuu..huwaa..besauuuu weh..lagi besauuu dari tapak tangan Yana..kalao kena sengat mahu 40 hari 40 malam tak bangun..


Dah biler nak kejar Mr Scorpian nieh,aik? ghaib entah hilang kemane lah pulak..siap main hide and seek lagi tu..romantik betul..HAHA..jangan dikau muncul malam nieh pulak sudahhh..aku larikkkk !!!


Moral of da story : Jangan syok sangat online,kang tak sedar ade zirafah dan gajah belakang korang..hakhakhak..buibuii
Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

20 comments:

Dayana AZ said...

pehh serammm , mcmne bole msuk tmpt kak Yana on9 ni ? :P huaa.

.m y z. said...

uish dahsyat tuu. kalau kena sengat mau nya tak bangun2 dah. hehe.

Mia said...

*ingaat2 btul kena lamar... kak Yana nie, selalu buat saspen* :P

Btw, cam mana blh termasuk bilik akak.. *dha mia baca N3 nie, trus mia check bwh meja, bwh katil berdekatan ngn Mia.. eeiihh, seram...
Nasiblah kak Yana tak kena sengat kan.. harap kak Yana akan okeyh je.. :)

nazirulhazwan~ said...

waaa, bleh jadi scorpion gurl.hehehe

SofieyAzwa said...

Takutnya scorpion!!

saiazuan said...

scorpion queen..haha

nawal addina said...

huhuhu , ingt kn kne lamar btol2 .


err .. geli laa , takot !! -.-

yqnq ellyana said...

@ Dayana :entah ler..dari tang celah mane tak tahuu..huhu

yqnq ellyana said...

@ m.y.z :tahu takpe..naseb baek tak sempat sengat..huwaaa

yqnq ellyana said...

@ Mia :hehe..kasi suspen sokmo lah kan..haha..haa,nak on9 tuh tengok dulu keadaan sekeliling tau :)

yqnq ellyana said...

@ Nazirulhazwan :haha..scorpion gurl lah pulak..t sengat kamu !

yqnq ellyana said...

@ Sofieyazwa :same lah kite >,<

yqnq ellyana said...

@ saiazuan :hoho..nak kena sengat ke hah?

yqnq ellyana said...

@ nawal : haha..yana pon geli kowt

aLya maNip said...

waa...meremang jap tgok mr scopy tu..hahaha

Scya Lollita said...

x try cium ke , mne taw jd putre kacak muehehe~

alhamdulillah selamat ^_^

yqnq ellyana said...

@ Alya :haha..Yana yg berdepan nieh lagi meremang kowt

yqnq ellyana said...

@ scya :haha..awak cium dulu wakil Yana nak...kekekekekke

msredcheesecake said...

cik yana...
tulung jgn pass animal tu kat msred...hheee

Mizz Monkiees said...

Kak Yana...FYI...lgi besar Mr Scorpion tu...lgi ta berbisa...yg kecil tu berbisa.... Hehe... Fun Fact tu! :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)