Jun 21, 2011

I Have Cool Stuff


Are You cool stuff enough?
Salam dan morning buat semua readers belog Yana. Anda bace blog Yana kali nie anda cool !

Pernah dengar kata orang hot stuff? ataupun hot setuff lah sangat..kompem acu gigit jari kelingking lah pernah dengar kan..oke, actually entry at this time adelah satu contest bagi mereka yang suka posing dan perasan omei domei serta hot setaff bak Amy Mastura macam Yana..huahua..ayat macam nak kejam tapi tak berape cool..GGRRRR??

Mari kenyit mata dekat sini kejap


Tanx a lot buat Alfina sebab kasi Yana gian lagi miang untuk join contest hebakk lagi terbaek nieh..Sebab utama Yana join? oke terpaksa berterus terang sambil tutup muka dengan kedua-dua tangan, hadiahnya tersangat-sangat menarik, so kalao ade rezeki nak jugak dapat hadiah hebakk yang free tu..hehe..tu pun kalao ade rezeki lah kan, kalah menang tak kesah biasalah adat pertandingan..eceh, coverline coverline..

Sila tarik nafas dalam-dalam sebab korang kena VOTE Yana kali nieh
Gambar yang Yana pertaruhkan..trumm dam dam!

*cool with my shawls and handbage..my shoes? maybe..pink colour..WHOAHH

*heyy! am I look so cool with this teddy bear? >,<

So, korang tengok Yana cool enough? or hot setaff? HAHA..ayat takleh pakai..hopefully kawan-kawan Yana serta readers terbaik belog nie dapat VOTE Yana ye? boleh tak..boleh kan, saling bantu membantu..How To Vote Me?

First Step : LIKE this page

Second Step : LIKE both of these pictures

and



DONE! Kamsamida..

p/s : VOTE dengan ikhlas ye, kesian budak omei domei nieh..wuwuwu T____T
Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

8 comments:

Dayana AZ said...

hehe mstila kak yana cool ~

nurul afifah said...

bear tuh comell (:

gud luck dear :)

Pyka Rahmat said...

gudluck :)

yqnq ellyana said...

@ dayana :uhuhuu..yeke?

yqnq ellyana said...

@ afifah :alaa,yana tak comel ek?haha

yqnq ellyana said...

@ pyka :tanx dear ^^

Aku DaN SeSuAtU said...

tomey2..all the best yana

yqnq ellyana said...

@ aku dan sesuatu :tanx au :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)