Jun 26, 2011

Awas dengan kucing miang nie *tehee


Assalamualaikum semua *ewahh, nak jawab salam pon masih teragak-agak takut ke hape bila tengok title kucing miang..ahaha..tapi miang-miang kucing ni pon masih tetap setia tahu..ewahh, setia entah ke benda pulak nieh..larik topik pulee..nak buat camane, hati dah lame pendam naseb tak bertukar jadi hempedu tak cedap itu..disebabkan terlampau eksaited entah ke hape-hape, mula lah tak keruan jadi ala-ala kucing miang tak bertauliah..

Ouh pipi takde lah nak berapa jambu, kalao nak dirapatkan sekali dengan mata sepet tuu..penyebab utama hati riang berbunga-bunga sampai naik miang dibuatnya adelah..
TENGOK KAT BAWAH NI


Oke,Aizul Marcello add Yana di facebook..ahaha..siapa tak kenal si Aizul yang kacak lagi bergaya nieh kan..sudah tentu lah dye abang kepada blogger femes si Irine Nadia tu...alaa,Aizul ni pun dapat title blogger femes jugak kan..Pheww..tersalah add Yana ke ape nie..tak caya sampai sudah, *ayat sudah merapu-ing lerr..ramai jugak mutual friend kitorang, dah 45 orang..mesti semua blogger ni kan..hebakkk sunggoh dio..bila dah approve, siap buat sesi soal siasat ke hape dekat inbox..ewahh~ !


Haa,tak payah nak tengok words Yana oke..HAHA..secret secret tapi yang pastinya words yang sopan oke..jangan pikir bukan-bukan lak..Aizul nie mudah je rasenya nak kenal orang..korang just selalu ke blog dye, dan jangan lupe untuk selalu drops coments..macam blogger lain,macam kita nieh..mesti kita tahu dan dapat detect kan siape yang selalu datang blog, support tulisan kita dengan coments yang diberikan..yang penting jangan sombong..oke? 

Itu jelah nak story kali nieh, entah ape motif pun tak tahu..HAHA..yang penting rase dihargai berada dalam dunia blogger sebab orang-orang yang banyak pengalaman atau otai lah kiranya appreciate kita dengan buatkan sesuatu perkara diluar pengetahuan akal kita..cewahh, ayat dah habis bombastik dah tuu..

p/s : sibuk senaraikan peserta contest Best of me, memang ramai yang join..sampai naik blur mata nak pilih gambar..semua lawa-lawa :)

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

10 comments:

NaEl said...

awwww :D

Mohd Hazim said...

awwww gk

cheqwa said...

huyooo...haha.eksaited dia noo.. ;D

schaze zainn said...

miaww :D

yqnq ellyana said...

@ nael :haha..awwww :D

yqnq ellyana said...

@ hazim :hoho.cam gegurl jep :P

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :haha..eksaited terlampau nieh

yqnq ellyana said...

@ schaze: meaw meaw :D

SofieyAzwa said...

meowwww! kiuttt

yqnq ellyana said...

@ sofieyazwa :hoho..meawww

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)