Jun 20, 2011

Orang kritik,tido lebih baik lah wehhh

Salam semua readers tegar belog Yana ! good morning..

Hari ni ape entah berlaku dekat Yana, bangun pagi je terus bukak lappy bagai orang kena rasuk dek hantu internet..semalam online sampaikan penat ayam berkokok memanjang suruh tidur tapi tak jugak tidur..terlampau teruja ke lepas gian online gamaknya, sebelom parents tahu baik ambik langkah berjaga-jaga supaya broadband tak kena kebas..whoahhh..tahu takut..=_____=

Macam biase lah kan, bila online kompem acu gigit jari kelingking lah mesti bukak facebook twitter bagai semua..dalam tengah mood happy macam teruja dek mendapat lamaran pelakon hebakkk lagi hansome seperti Aaron Aziz tu, tetibe mata agak menjadi sedikit terbeliak bagai nak rak bila tertengok wall facebook yang dah bersarang lagi berabad ditinggalkan tuu..ade orang kritik..tak puas hati dengan aku letewww..

BANYAKKAN BACE SURAH TERTENTU
BUKAN DENGAN BERBLOGGER DAN MENJUAL MUKA

Ewah-ewah sedapnya duk mengata aku kan..mentang-mentang dah 2 minggu tak online, maen sembur je dekat wall orang..kang dah kena block dek sehtan nie..salah ke aku nak jadi blogger macam orang lain? blog ni blog peribadi aku..haa belum buat bisnes lagi tu macam blogshop ke hape..yang tu boleh jugak nak dijeleshkan sebab dapat duet..mane lah tahu kau jelesh sebab tak dapat duet beli choki-choki dengan lolipop kan..adehh..tapi boleh agak la sebab utama kau jelesh..follower aku dah beribu riban tapi kau tak sampai 100 follower lagi kan..ni pun sebab kau pernah meracau bagitahu ketidakpuasan hati kau dekat aku dulu kan..camon laa, follower banyak tak penting laa..yang penting bagi aku READERS tegar blog cikai yang tak berapa nak laku nieh sebab Buffered Earning susah nak dapat..huahuahua..keciwaaa >,<

Tapi kalao bab menjual muka memang kasi aku hangin satu badan 40 hari 40 malam..bila masa pulak aku nak jual muka nieh, hish buat malu je sebab dah tahu kompem tak laku punyer..uhuk uhuk..terbatuk pula..maybe kau saked hati tengok aku tayang muka banyak kot dalam blog takpon dalam facebook..kalao dalam blog nie rasenya jumlah gambar aku takdelah banyak sangat..tak setanding gambar kartun yang ditaruk kasi lagi kiut miut nieh..yang tu pon nak jelesh ke..ape daaa..takpelah,maybe kau bahagia tengok aku sedeyh atas segala bagai kritikan malahan tohmahan kau lempar dekat aku sejak dari dulu lagi..selagi aku boleh sabar, aku sabar..biasalah manusia, takde yang perfect..hurm? hurm?

Aku bloging bukan sebab nak kejar famous macam ada sesetengah orang tu, tapi just nak share kehidupan seharian aku dengan orang lain, like before aku ade diary..everyday tulis diary..sekarang dah maju,main blog kejadah semua..my blog is my online diary..cewahh,terspeaking pulee..HAHA..senget betol aku nieh..bukan nak KEJAR GLAMOUR !


Tengok ! kau buat aku derita, kau buat aku nanges air mata darah..HAHA..chill lah baby,haiyoo..setakat lelaki cenggitu,aku boleh tepis sambil tiup tiup je..kompem jatuh..sehtan nie dah nak jadi durjana..baik kau jaga-jaga lah wehh..takut tak? takut tak? still sewel~

Dah ler..takmao marah lagi, kasi naik kedut muka aku jek..HOHO, 0..0""?? Kali nieh kongsi cerita sedeyh sedeyh dulu..wakluuu..next time story nak happening cket..ambik mood balik GGRRR..

p/s : Jangan cari pasal  dengan sehtan bergigi hijau nieh oke ! okok??

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

21 comments:

Dayana AZ said...

aik ? jual muka? kuang hasam -_-'.
peduli kn je, kte je tau niat kte sbnr tol tak kak yana ? :)
memang itu BE susa maww dpt huhu.

amnie azmira said...

jeles la tuu..

Amira Chan said...

kurang hajar betul.. sabar jela eh.. :)

Cik Aish said...

sabar je la k..

LyNn AnaLya said...

sabar jelah dgn org macam tuh ;)

yanyan nurul izyani said...

nsb baek aku ad..ptut trime kasih kat ak..haha

adib syazwan said...

sabor je lah~

ekin alias said...

kita bakorr je!~

Bro ahmad said...

SABOR...K.....:)

Mohd Hazim said...

terasa aku sebagai blogger

yqnq ellyana said...

@ Dayana :kalao tak puas aty tu,mmg takleh nak buat ape lah kan..sabor saborrr

yqnq ellyana said...

@ amnie :memang dye jelesh pon..hak3

yqnq ellyana said...

@ amira :seelagi boleh sabar,yana sabar :)

yqnq ellyana said...

@ cik aish :tanx ye ^^,

yqnq ellyana said...

@ lynn : oke darl~

yqnq ellyana said...

@ yanyan :apesal pule? o.o??""

yqnq ellyana said...

@ adib :oke adib !

yqnq ellyana said...

@ ekin :haha..bakorr~~

yqnq ellyana said...

@ bro :huhu..baek !

yqnq ellyana said...

@ hazim :same2 merasa~

yanyan nurul izyani said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)