Jun 20, 2011

Semangat makin bertambah


Salam readers and bloggers ! selamat malam semua....

Penat seharian duk tunggu si photoshop berdownload dalam lappy, padahal photoshop cs3 dah ade tapi entah mengapa hati Yana berbulu gedik nak download photoshop cs5 pulak kali nieh, bak kata orang..kena selalu up to date..kononnya laa kan? HAHA..teror malah pro takde lah kan, setakat nak menghancurkan lagi gambar tu ade lah..ade berani? nak tempah tak? nak tak? $__$ *mata duitan, dah lah ade hati nak hancurkan gambar orang..HUHU

Hati siape tak gembira, hati siape tak rase bagai nak menanges sambil sumbat lolipop 50 batang dalam mulot secara melulu kalao dapat result exam yang gempak lagi hebakk bak kata Kak Yuyu yang omei domei tu..sebenarnya Yana nak story pasal result Final Sem 2 hari tuu..wuhuu..dapat dekan ke? ke dapat dukun pulak makcik minah nie..rase-rasenya usaha yang Yana lakukan tak mampu lagi tak layak untuk dapatkan title dekan untuk sem 2..hampa, keciwaaa lagi pasrah..ceit, ayat macam orang putus cinta ke hape..=___=


* ade orang nak cakap Yana jual muka lagi ke? hambikk kau, aku tampal besar gedabak bagi kau bengangg..ayat kejam tak? HAHA

Tapi kan..tapi kan korang, ade satu hal yang buat Yana tak tidur malam bak dapat bulan purnama jatuh ke riba kali nieh..dekan in Final sem 2? OMG ! sudah tentu tidakk! HAHA..mase check result, ehem ehem dup dap dup dap jantung laju berdegup tahu..macam rase gabra ala-ala nak jumpa mak mertua pun ade..cess,macam lah ade pengalaman kan >,<"" ?? tapi yang peliknya bila time nak bukak laman web universiti untuk check result, hamboih loading mengalahkan itik serati berjalan tapi kalao bukak facebook berdesas keluar lelaju..taknak kasi tengok leteeww

Sekarang boleh gelak bagai nak giler result..Pheww..menarik sehingga nak pengsan, apesal result cenggini..tapi takpelah, Alhamdulillah..*RESULT PERLU DIRAHSIAKAN* taknak kasitahu..HEHE..tapi dalam nak giler tu ade jugak ubat penawar yang buatkan Yana tersenyum lebar sorang-sorang.."Eh,?? English aku dapat A ke?" wuhuu..lompat lah jugak kalah kera-kera dalam hutan tu kejap..mesti korang cakap "ekelehh,setakat English tu aku dah selalu dapat A dalam exam..yang tu pon nak heboh ke?" haa,korang ade cakap camtu ea dekat Yana? baik mengaku cepat ! GGRRGGRRR ???

Yelah,Yana mane pandai English nie..susah betol nak dapat A sejak zaman sekolah lagi..ni kali ke-3 Yana dapat A dalam English, means untuk Final Exam lah kan..mase UPSR,PMR dan Final Sem 2 at UMP..wuhuu..korang engat senang ke nak dapat A solid dekat universiti nieh, kalao dapat untuk mane-mane subjek kira boleh sujud syukur laa..uhuk uhuk..subjek lain taknak sebut grad lah kan..*BIARLAH RAHSIA* sebab nak story pasal subject ENGLISH je nie..huhuu..coverline coverline, eceh..blahhh.

p/s : seharian Yana buat list peserta contest Best Photo of Me, tanx banyak-banyak sebab support contest Yana oke? nanti akan dilistkan senarai penuh..masih banyak masa lagi nie..bagi sesiapa yang tak join lagi..meh click SINI untuk join oke..babai :')



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

24 comments:

khairul akmal azman said...

dulik je dowang...
letak pic kat entry yana..
kay pun salu gak letak pic sendiri

nak lancome x
"?join my contest
http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/06/nak-perfume-lancome-free-tak.html

DonutCoklat said...

Nak gak tau result laen..ni msti smue dpt A kn? hahaha

.fariza. said...

tahniah2~

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

congrate yana ;)

Mohd Izzar said...

tahniah~~

a pis of art said...

ade serial no tuk cs5? sy punye xleh crack.. sedeynye..

HazHand said...

wahahahah! berjinak ngn photoshop eh!! :')

btw,result uh..hihih

SofieyAzwa said...

Tahniah dapat A ;)

yqnq ellyana said...

@ khairul :wahh..semacam besh contest tuu..nak free boleh? hehe

yqnq ellyana said...

@ donutcoklat :ishh..biarlah rahsia..hehe

yqnq ellyana said...

@ fariza :tenkiuu ^^

yqnq ellyana said...

@ tak kenal maka tak chenta :tanx yaww

yqnq ellyana said...

@ mohd izzar :tanx a lot :)

yqnq ellyana said...

@ a pis :yana download je kat tenet,guna tutorial wan hazel

yqnq ellyana said...

@ hazhand :a'ah..saje nak mencuba..cewahh

yqnq ellyana said...

@ sofieyazwa :tanx ye

meLLy! said...

woahhh A? teringin nak dapat A jgk dlm english tapiiii .. hihi

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tahniah dear =)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

tahniah2.bagi yg mmg dh terer bi dorg cakap biasala dapat a tp bagi yg kureng itu satu pencapaian yang mmg patut dibanggakan..sb itu usaha kita =)

Akulah Pak Lan said...

BM saya dulu hampir failed..tp english hampir A..

yqnq ellyana said...

@ melly :huhu..usaha yang penting :)

yqnq ellyana said...

@ khumaera :tanx dear^^

yqnq ellyana said...

@ iqbal :tanx a lot ^^, btul tu.kita yang kureng nie mau loncat2 hepi..huhu

yqnq ellyana said...

@ pak lan :haishh..anak mat salleh celup nieh..hak3

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)