Jun 2, 2011

"V" itu penting ke tak sebenarnya?





Salam buat semua bloggers dan readers setia belog Yana :')


Tetibe hati terasa semacam dua nak menaip entry di waktu panas terik yakni panas yang amat amat amat teramat gituh..even baru lepas 5 minit mandi dah terasa bahang panas tu lagi..takpelah,panas dunia kan..tak sepanas akhirat..ingat akhirat tetibe hati terdetik semacam banyak je dosa-dosa yang telah buat selama nih..tak kira lah dosa besar mahupun dosa kecil sesama makhluk atas dunia ni...even orang terase hati dengan kita pun dikira dosa kan..


Agak-agak boleh teka tak ape yang Yana maksudkan dengan huruf 'V' tuh?
V ! untuk vitagen..baik untuk kesihatan anda ! hah,kan dah merepek dahh..>__<


Actually semua orang dah tahu dengan kesah tergempar semalam kan tentang pelajar 14 tahun yang sudah takde VIRGIN itu..Yana dapat story ni pun dari adik blogger yang duk contact dengan Yana di facebook petang semalam..siape tuan empunya badan tu? Yana taknak lah tambah keaiban dia lagi dekat sini..cukup-cukuplah dye mengaibkan diri sendiri di blog dan facebook beliau..eceh,patot ke dapat gelaran beliau? hampehh..


Bila dah kasi 'V' dekat lelaki yang belum tentu jadi suami tu,sememangnya orang akan pandang serong..tambah-tambah bila buka pekung di dada depan khalayak ramai..pening laa dengan budak-budak zaman sekarang nieh..ke lautttttt semuanya =.="


Komfirm traffic blog dye tinggi semalam..HAHA..mahu tak tinggi, Yana masuk pun tengok coment di entry dye dah 321 coments..urut dada pelan-pelan sebab hampir sakit jantung bace coments di entry dye..HAHA..hambik,Yana tambah 1 lagi jadi 322 kasi tazkirah berguna cket untuk adik-adik Yana nieh..dan tak kurang jugak Yana terbace ade yang bersetuju dengan tindakan dye..malah sokong lagi..adoihh..tak paham lah den..


Malas dah nak cerita hal "V" tak datangkan faedah tuh..yang penting Yana terasa nak "V" nieh lah pulak..nak try sekali..nampak macam mendapat sambutan je sejak dua menjak nieh..Yana nak "V" nieh !






Ade jugak faedah dengan "VCO" nieh kan..lepas ramai yang cuba produk nieh,makin membuak-buak jelesh dalam hati Yana..ewahh..gebu nya sorang-sorang muka ye..Yana pun nak jugak cantik gebu mulus tulus fulusss tuu..ade sape-sape yang dah cuba VCO? boleh share perubahan yang korang alami tak..Yana nak jugak tahu nieh..kot-kot hati terbuka nak cuba jugak..


Perempuan...tak lari dari nak jage kecantikan kan......

p/s : nak pasangan yang baik..anda perlu jadi baik terlebih dahulu :)




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

39 comments:

ika said...

lmcm best je entry budak uh..nk terjah2..ley??
hehhe

SofieyAzwa said...

Macam dah ramai je pakai VCO nie.. nak gak..

~eZmALiZa~ said...

ermm..so far VCO ni mmg oke..my skin looks very flaw... :D jerawat mmg sng hilang :) try tgk kat blog kite k :)

wildorchid said...

sayang seribu kali sayang........

miss.Addin said...

hee macam macam aih sekarang ni . :(

HaFizaH aYu said...

br tau sal bdk tu tadi..terkejut!! moga hati dia terbukak tuk taubat

.m y z. said...

sekarang komen dekat entry tu dah almost 1000. dahsyat betul.

p/s : VCO tu mahal tak?

ayilarima said...

budak-budak zaman sekarang, tak macam budak-budak zam kita dulu.. haha. macam laa Mira nie daa tua sangat kan? hahaha.. Papepun, entry mmg gempax laa yana.. VCo nie ade jual katner ye? nak try laa :)

Anisa Liyana said...

yeahh, Vco nie mmg ok. u must try :)

sharifatul aida said...

Budak bawu nak besar..tak pandai pikir baik buruk lagi kowt..heheh..buleh gune ke alasan cenggitu?hurmm..
anyway sy pown bwu nk try guna VCO neyh..

wahida idris said...

teringin jugak nak try vco ni.

Ibnu K said...

Budak-budak sekarang ni terpedaya dengan hak asasi, semuanya boleh dibuat atas nama hak asasi.. Kena luahkan isi hati atas nama kebebasan bersuara.. Sampai lupa soal maruah.. Ibnu K pun pening!!!

yqnq ellyana said...

@ika :huhu..ika cari lah sendiri..memang tersebar meluas dah punn >,<

yqnq ellyana said...

@ sofieyazwa :yana pun teringin jugak pakai..huuu

yqnq ellyana said...

@ ezmaliza :wahh..mesti cumel dah sekarang kan..hehe..nanti Yana terjah blog u oke

yqnq ellyana said...

@ wildorchid :sayangg sangat2...rosak di usia muda =="

yqnq ellyana said...

@ miss.Addin :tahu takpe..hurmm

yqnq ellyana said...

@ hafizah :same2 lah kite doa biar dye taubat awal2 kan

yqnq ellyana said...

@ m.y.z :yeke?dasat nyer sampai dah 1000 lbh..haishh..VCO harge nye RM39.90 satu botol yang ^^

yqnq ellyana said...

@ ayil :haha..takpe,kite dah matured :P

VCO boleh dpt dgan agen2 dye cm dengan Kak Ayun, Irine Nadia..tengok2 lah blog diorang ^^,

yqnq ellyana said...

@ Anisa : InsyaAllah..I will try it :)

yqnq ellyana said...

@ aida :memang baru nak besar tp xkan xterpikir langsung kot effect bakal dye dapat kan..hurmm..

yqnq ellyana said...

@ wahida :jom2 try..Yana pun dalam proses nak try nieh..hehe

yqnq ellyana said...

@ Ibnu K :kurang pendidikan di sekolah ke,salah media massa ke salah didikan ibu bapa? haishh..teruk2 nya budak skang nieh

syuhada.awan said...

VCO memang best. sangat2 best :) jangan risau about side effect. VCO 100% organik. lgsg xde side effect. ia just suppelemnt yg baik utk kulit dan kesihatan dalaman.Kulit kite skrg pn makin lembut,halus,jerawat kurg naik, parut makin pudar, kesihatan pn makin ok. I'm stokist catalyst VCO :) if sesape berminat, boleh tengok2 kat my blog k.

ïêmå å¢klê§ said...

betul2 berkesan ker??
muka iema banyak jerawat. boleh hilang ke jerawat ni..
huhu

✿ boonga_kecik ✿ said...

yana, i pn nk V tue gak. V yg yana nk tue.. VCO huhu

yqnq ellyana said...

@ syuhada :ouh yeke..makin menarik minat Yana nieh..btw tanx a lot berkongsi tentang VCO ye ^^,

yqnq ellyana said...

@ iema :InsyaAllah boleh..berdasarkan pengalaman kwn2 Yana la :)

yqnq ellyana said...

@ boonga :huhu..meh lah join ramai2 beli VCO

padin said...

kalau ikut rahsia huruf pada nama, sape yg ade V, memilik bentuk badan yang cantik, tapi kalau main Scrabble, keluar huruf V, payah gila nak reka perkataan :D

yqnq ellyana said...

@ padin :haha..betul jugak en

syufaa said...

ouhhh vco itu jugak yg best! hihi..
boleh tgk testimoni dkt blog syufaa! =)

noni said...

hye :)
jom eterjah my latest entry pasal vco
btw thans dtg blog saye :)

mY LiFe ~yAnA~ said...

hye ! cn i ask u smethng ?????
vco tu bnda apew?

pikah yang baik said...

hi yana...VCO tuh Yana dh try ke?kwn2 ramai beli..macam hebat je VCO tuh..

p/s : sangat2 cumil ini blog

...Minah BluR... said...

MB pakai VCO tuh... mmg menjadi la...
kulit kurg berminyak...

Dayana AZ said...

dayana pn sllu dgr vco ni tp kt blog je la.. tk dgr pulak kwn2 terdekat pakai.. pe kata ti kak yana share jgk dgn dayana klu akk tau :) hehe.

ke lauttt~

hudaa.udey said...

yana dah try ke vco ni???

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)