Jun 23, 2011

Holiday sampai rindu-rinduan dengan belog



Salam peeps ! selamat pagi ^^,

Rindu Yana tak? oke ini soalan yang langsung tak menguji minda malah buatkan mata korang makin mengantuk di pagi yang redup sejuk nie, ikutkan hati nak je tarik selimut dan membuta sampai ke pukul 12 karang..ceit,takbleh buat bini betul.ade patot anak dara nak bangun tengahari..ni salah satu ayat famos amos dikalangan makcik pakcik yang marah dengan anak dara diorang termasuklah mama terchenta Yana..hoho =.=" tapi takdelah bangun selewat tu kan,teruk bebenor..ayam pun dah sakit tekak asyik berkokok nak kejutkan kau tidur..yelah, waktu malam berjage macam burung hantu..mulalah tak cukup tidur,dah jadi mata panda dah sejak akhir-akhir nieh >____<

Beberapa entry yang lepas, Yana ade cakap mahu stoly molly pasal holiday hari tu kan..you pegi mana maa? actually menjelajah dalam Malaysia nieh jek..belum mampu keluar negara..nak pergi luar negara harapkan bulan madu nantilah lepas kahwen,kahkahkah..giler kental berangan..tu pon kalao bakal laki kau nak bawak 4 5 tahun lagi Yana oiii..ade volunter nak bawak Yana ke? ewahh !

Macam biasa, tak sah kalao tak jejak KL mase berholiday..hebakkk sangat ke KL? wuhuuu..kejap lagi ramai orang KL serang aku baling telur kang..hampehh o.O?? Best jugak menjelajah seantero Malaysia nieh tapi except Sabah bah..serta Sarawak wak..HAHA..duet pon kena pandai-pandai budget, mahu tak pokai bila setiap tempat nak beli itu ini..bak kata orang, perempuan ade 9 nafsu dan 1 akal..hambikk kau, nafsu aku banyak tahu,.sebab tu gila shopping..adehh..TAMBAHAN ! also gila posing,kikikiki..


Uii ! Berani hambikk gambar curi I yang cun nieh! Buat jatuh saham jek, dasar Paparazzi betul..cehh perasan betul..wehuu..oke, nie Yana bergambar dengan mak sedare and also my bestfriend..semardd tu, pakai spek kaler hitam weh..cuba teka nie dekat nie, kalao betul Yana kasi lolipop satu..HEHE..memang panas cuaca sekarang meh, pakai spek nak lindung mata ke hape..actually Yana nak pakai jugak, baru kasi stylo..tapi malu menguasai diri serta fizikal dan mental..Pheww..yelah sebab takot kantoi tengah syok-syok skodeng pakwe ensem tepi tasik..UHUK3

 

Ahaa, nie baru betul..posing ala-ala muka sengal ubi gitu..cover omei ke hape sebab ramai pakwe encem macam Nickhun dudok depan..HAHA..yang awek omei tiut berbaju merah tu anak kepada auntie chubby berbaju hijau tuh..Perghh ayat kasi pening tak? takde kan..hehe..hah ! kali kedua nak aju soalan nie..teke kitorang bergambar dekat mana..klu adelah *depan tasik *ade longkang *bukan rumah aku ! HAHA


Oke gambar dua orang budak gedik alaf baru nie adelah my best friend and adik Yana..yang kiri tu dah tua bangka berumur 20 tahun dah..kahkahkah, jangan marah aku ye Anis,wekk..yang kanan serta tak berapa nak omei domei tu adik Yana baru form 4,HAHA..marah aku leteeww japgi..dye nie blogger jugak,si Denana..tahu enggak?


Baru menjadi dan nampak lebih eksklusif sesebuah gambar tu kalao ade Yana bersama..HAHA..perasan tak sudah-sudah, actually saje je nak sakat dua orang budak tuh..kang tak pasal-pasal orang lain pulak terase..hati orang bukan boleh didetect luar dalam kan..muka kitorang sama tak? ramai orang cakap langsung tak sama..perghh..LANGSUNG tu !papehal, we are sibling meh..Menna,aku rindu kau..cepat lah balik skolah ! tium titet *chu


Phewiitt,aksi tak berapa nak panas macam kari berapi..Yana suka tengok gambar ni dan rasa macam menarik pelik seribu angka..tak tahu nape..HOHO ~ tak panas ke pakai belit-belit tu? >,<

Oke sayam tayam sekalian, mari buat senaman ringkas sebelum penutup entry dikeluarkan..rotatekan sedikit kepale korang, sengetkan ke kanan bagi mendapatkan wajah real kami dua beradik..wuhuu..oke,ni adik Yana jugak..Syasya dan baru darjah 4..ade yang nak jadi adik ipar Yana? kahkah, isi borang hambik nombor dulu okeh..pernah nampak tak kawasan air terjun macam kat atas tu? taram tam tam, teka cepat !
|
|
|
|
V
tengok sini jelah senang..HAHA


oke, dah habis daa..actually banyak lagi gambar..malas nak upload 300 gambar tu..HOHO..giler babeng ke hape..hopefully korang enjoy oke ! *babai

p/s : Jangan lupe jalankan tanggungjawab korang,click SINI



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

schaze zainn said...

bestnya pi holiday :D

dah lama tak holiday =,="

syufaa said...

ceronok nye jalan2!!! ^_^

sergeant keroro said...

best betul gi holiday XD

yqnq ellyana said...

@ schaze :kalao cuti pegi lah holiday nanti :)

yqnq ellyana said...

@ syufaa :memang seronok pon :)

yqnq ellyana said...

@ sergeant :tau xpe :D

nawal addina said...

best nya holiday ..

dah lama tak hangout :(

yqnq ellyana said...

@ nawal :yana pon..harapkan cuti2 camni je pegi holiday :)

tomatokering :) said...

peeewwwiitttt nak ngorattt ;p

amir aizat said...

bestnya cuti dier!! huhu

yqnq ellyana said...

@ tomatokering :uhuk3..maluuuu

yqnq ellyana said...

@ amir :semestinya ~

hamzah ian said...

lama tak g bercuti.. hehe

yqnq ellyana said...

@ hamzah :pasti boleh laa pegi bercuti ^^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)