Jun 19, 2011

Jangan lupa si omei domei nieh


Salam buat semua bloggers dan readers belog Yana


Tayang muka kejap agar korang still engat wajah Yana yang omei domei inieh..huekhuek :P

Ade orang rindu Yana tak? baik mengaku cepat ! kalao tak, nak larik merajuk jauh-jauh sampai Eropah nieh..kalao taknak kena tinggal lagi baik mengaku sekarang jugak ! HARHAR..kejam ape ayat aku kali nieh.lame dah tak online nieh,sampai terketar-ketar jari nak menaip atas keyboard..haishh..teruja sangat ke ape..sebelum ramai orang serang Yana dekat facebook mahupun blog, baik Yana update laju-laju sebab taknak kasi korang cari pengganti yang lain..hakhakhak..

Actually hampir 2 minggu lebih lah Yana tak online nie,.sampaikan nak pengsan bila bukak facebook tadi..mahu tak pengsan,tengok-tengok dapat 600 friends request, 50 messages and 100 notifications..hamboihh..lepas geram ke ape nieh..HAHA..jenuh nak approve meh,silap hari bulan boleh kremm tangan den..bila tengok blog yang terabai nieh..oii mak datuk,bertambah 300 lebih followers walaupon tak blogwalking semua..terima kasih bebanyak dekat korang yang selalu support Yana..nieh rase nak nanges 100 hari 100 malam nieh..uhuk3..

Mane pergi selame 2 minggu lebih nieh? haa,sebenarnya Yana pergi holiday dengan family..cuti-cuti Malaysia..wuhuu..terlampau banyak story nak share dengan korang nieh,tapi biarlah satu persatu tau..dan untuk malam nieh Yana nak ucap terima kasih yang tak terhingga buat semua kawan-kawan yang wish besday dekat facebook,twitter,fone mahupun belog..tapi mesti ramai taktau bila besday Yana kan? kan? kan? dah lepas da..last week..13 Jun 2011 dan genaplah umur Yana 20 tahun..amacam? percayer tak?! =.=" ,OMG ! memang nak menangis pon ade bila tengok ramai wish dekat facebook..hampir seribu orang yang wish lepas tolak tambah semua..tua dah saye..uhuk3..Heyp! Sila kasi Yana hadiah oke ! kalao tak,merajuk jauh-jauh pergi jumpe oppa Nickhun dekat Korea *babai


Ni adik Yana yang bongsu,baru 4 tahun..dah berangan nak jadi model ke hape..
yang penting omei domei cam TEET..anda yang menentukan sendiri..kih3..

Dan sebelum terlambat Yana nak wish Happy Fathers Day buat semua kaum bapa..especially to my abah,kalao takde abah mesti dah tak merase hidup yang serba mewah nieh..sebagai balasan,nak belajar sungguh-sungguh lepas nie..TEKAD !


p/s :sori kalao tak balas kunjungan ke blog you olls,baru online :)..satu lagi,ayat dah macam tunggang langgang sebab lame nak perah idea nak update,sori sori sori..lepas nie update story besh oke ! promise :')



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

20 comments:

NaEl said...

comelnye dieeee. update lah entry jenjalan dengan family pulakk!! :D

hudaa.udey said...

eehhehe.. hepii belated birthday la ye dear.. :)

seronoknye cuti2 mlysia g jln sepuas2nye.. huhu :)

sharifahzakiah said...

olololo mne leh lupe dak omei omei nih :) hihihi bestnya jenjalan. x ajak dah :D

adib syazwan said...

hahaha..angkat bakul sendiri eah?hahaha..
anyway mmg comey pon..=P

Srikandi Cinta said...

yana dah kembali :)

M Fizan said...

amboi..kemain lagi 2minggu 600 friend request fb..huhu..dy comey xpe lorhh :D

SofieyAzwa said...

Perghh.. 600 friend requests tu..hhehehe

Anyway,happy belated birthday

yqnq ellyana said...

@ nael :of course lah dear ^^

yqnq ellyana said...

@ hudaa :hehe..lupe nak ajak kamu :P

yqnq ellyana said...

@ sharifah: huhu..lupe nak tanyer..hak3

yqnq ellyana said...

@ adib :haha..hidup penuh dengan perasaan :P

yqnq ellyana said...

@ srikandi :suke tak?hak3

yqnq ellyana said...

@ m fizan :hoho..mane ade cantek lorhh

yqnq ellyana said...

@ sofieyazwa :mekaceh ye :)

qushaini said...

sis cantik! =)) happy belated birthday..

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

hapy belated besday si omeyy ;)

mylifeismine said...

comey nya kamo ...

yqnq ellyana said...

@ qushaini :terima kaseh kiut :)

yqnq ellyana said...

@ tak kenal :maceh dear ^^

yqnq ellyana said...

@ mylifeismine :biase2 saje syg :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)