Jun 29, 2011

Entry Pelbagai Rase



Salam readers blog Yana, actually takde pape pon nak update hari nie..lazy semacam je, pukk kang baru tahu malas-malas nie kan..tengah trauma tahap doploh empat nieh sebenarnya =____=  terketar-ketar pon ade, trauma sebab ape ea? actually semalam Yana online sampai pukul 3 pagi..huhu..memang dah takde kerja aku nieh..haiyoo,.tengah syok-syok blogwalking tetibe..
"Gedegang gedegung..tolong tolong ! pong pang pong ping!!! gedegang ! hoittttttt !!!! "

Haha, begitulah lebih kurang bunyinye..boleh teka tak ape? macam pelik bebenor bunyi tuhh..perlahan-lahan Yana gerak ketepi tingkap nak tengok, tapi tak berani nak selak langsir..takot wuuu..badan terketar-ketar tak sudah, takut punya pasal terus menyorok bawah selimut..bunyi ape tuuu..eekkk >____<

Pagi tadi lepas mandi terus tanyer mama ade dengar tak bunyi bising semalam,kira-kira jam dekat kol 3 laa..mama cakap ade pencuri masuk bilik jiran..nak tetak dan rampas barang-barang semua..Pheww =___= terkezot beruk wehh, patot lah bising tahap gaban semalam, rupa-rupanya ade malingggg maa..dah lah berPISAU, boleh jadi kes jenayah akta Mail Lambung nieh..HAHA..tetibe pulee, nasib baik jiran takde pape..si pencuri tu sempat lari..ceitt,penakot lah kau ! *takot sebab risiko tinggi ke rumah oranglain pula* Malam nie tekad dah taknak tidur lambat-lambat..tekad, cehh..yelah tu kau Yana..wekk

Hari nie dah 29 Jun kan? Umur Yana pun dah 20 tahun 16 hari 3 jam 40 detik..HAHA, bukan nak story pasal umur tapi nak bagitahu yang besok last penyertaan contest Best Photo of Me..cehh,tak sabar nak tahu siape pemenang nieh..eksaited terlebih pulaa..InsyaAllah, esok-esok Yana update senarai contestant yang beratus-ratus tuu..fuhhh, ramai sangat nieh...terharu tahap berjuta lemon gituu..tapi lagi buat Yana terharu sampaikan tak lena tidur tak lalu makan tapi basah mandi sebab nie haa..


Haa tu dia,terharu plus plus sebab Irine Nadia sudi masuk blog Yana nieh even belog nie simple dan tak sehebat dye..waahh, kantoi disituu..hihihi..pape pon tenkiu Irine sebab datang sini, makin bersemangat pulee nak berblogging cam Irine tuu..Kalao tengok kat atas tuu ramai blogger gegerl dari boboy lah..kan? memang blogging nieh gegerl ke suka,boy malas nak involve ea? HUHU..tapi Yana tabikk springg ketat-ketat lah dekat semua blogger lelaki, hebat wooo belog diorang..I Like..Yana minat Wan Hazel, Ayeem Ayam, Ben Ashaari dan ramai lagi..minat blog diorang jelahh, bukan minat ehem-ehem tuu..hee >,<

PENGUMUMAN KEJAP !

Dalam kepale hotak Yana nieh dah berpikir-pikir nak buat GA..suka tak? ewahh, lepas buat contest sambung dengan GA pulee..kang ade orang bantah kang..*sila setuju jelah tau*..GA nie Yana buat berduet dengan kawan Yana, kawan satu matrik dulu..berminat nak join? Yana tengah cari sponsor hadiah lagi nieh..ade sape-sape bermurah hati nak sponsor hadiah tak agar lebih jadi hebakk gitu? Alhamdulillah setakat nieh Yana dah dapat sponsor daripada 8 pihak..hopefully mendapat sambutah terhangakkk gituh..pihak yang sponsor akan Yana promote di blog oke? :)

Nak sponsor? boleh inform di coment box takpon contact di facebook Yana disini >TEKAN< Lagi ramai sponsor, lagi meriah GA nieh bakal dilancarkan..hopefully..bantu Yana ye kawan-kawan kuhh..


TUNGGU GA TERHANGAKK
DARI YANA JULAI NANTI


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

14 comments:

oPiE iSa said...

Memang bahaya skang ni. dah buat langkah berjaga2 pon pencuri boleh masuk. Skang pencuri dah berani, dah bukan macam main nyorok2, tapi terus terjah dengan parang lah, pistol lah.

Moga kita semua dilindungi-Nya.

Hehe..
Saya sokong Yana nak buat GA! Terbaiklah!

syufaa said...

yeayy..syufa nak join jgk nnti!
^_^

diana said...

wow..
nak buat ga pulak..
makin maju nih..
heheh..

memang lelaki tk ramai yang suka berblog..
depa suka main game dan main facebook..
heheh

Taufan Bin Ribut said...

yana kalau nak wat GA bagitau.t saye sponsor hadiah tong gas 14kg.hahahaha..


Entri terkini :Langkahku makin bergaya dengan templet baru!

Watch my video song!!

yqnq ellyana said...

@ opie :a'ah kan..kite pun patot berjage-jage sekarang nieh..nanti join tau :)

yqnq ellyana said...

@ syufaa : oke dear ^^,

yqnq ellyana said...

@ diana :hehe,tak maju mane pun..biase2 saje :D

nanti jgn lupe join tau

yqnq ellyana said...

@ taufan :tong gas? haha..tak senget mane =____=

Tentang Aku said...

http://muhammadaliafandy.blogspot.com/

bunbun said...

huyoooooooh irine datang. ngehngeh

yqnq ellyana said...

@ tentang aku : oke :)

yqnq ellyana said...

@ bunbun :holaahhh :D

Alexandriana Alia said...

bahayanya pencuri. isk.isk berhati2lah. ambik langkah berjaga-jaga ok.

Aida Omar said...

baca tang baris pertama tu..seram dgr.
irine singgah blog die la..hebat dah tu. hehe..
blog kamu mmg hebat pun tgk theme nie sangat cantik..
btw good luck dear :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)