Jun 27, 2011

Makin taching makin banyak dapat hadiah


Aucak !

Halluu semua readers belog Yana..sempat lagi maen cak cak kan sambil buat muka selamba badak air..even badan tak sehat tapi hati tetap nak blogging..dah kalao letak title ketagih macam dadah memang tak boleh nak buat ape dah lepas nieh..yelah, mase nie lah nak lawakan blog, nak hupdate banyak-banyak macam oranglain, nak berblogwalking semua..semua boleh buat dengan waktu free cuti semester 4 bulan nieh..huyoo, 4 bulan bukannya sekejap..tapi bila dah saat akhir nak pergi hostel balik mula lah pikir balik yang sekejapnya cuti dudok kat rumah nieh..manusia manusia =.="

Actually cuti nie Yana jadi baby sitter je dekat rumah..yelah duk melayan karenah bebudak nakal, jage adik Yana yang kecik tu..kadang-kadang anak kazen, jiran and bla bla bla ade..ade tahap dibuli teruk oleh budak-budak kecik nieh..haih, sabor jelahh..kena lah sabar nanti ade anak senang nak handle..ceit, belum ape-ape dah pikir jauh..=___= laki mase depan pon takde lagi, ni nak pikir anak-anak..siap sedia untuk berangan lelebih....

Ramai orang cakap Yana kuat merajuk..yeke? HAHA..mane ade, taching jelah..>.< ??! Biaselah, kalao ade benda yang Yana tak boleh terima mesti nak taching entah ke hape-hape semua..boring kan layan Yana? WUHUU  T___T ,duduk dekat rumah nie memang Yana kuat taching dengan mama..cehh, dengan mama pon nak berkira..sebab ape taching?

1. Kalao bangun tido mesti dah takde orang dekat rumah..adik-adik pergi sekolah, abah pergi kerja..mama keluar tak tahu pergi mane..padahal dah pesan awal-awal nak keluar..kan dah kena tinggal..apedaa  =___=

2. Sejak ade dekat rumah, mama selalu keluar dengan kawan-kawan dye..adik yang kecik tinggal dekat Yana..kalao melalak budak tu mahu satu dunia pening kepale nak pujuk..haiyoo..masih belajar jadi kakak mithali..ewahh~ !

3. Kena marah sebab selalu online..HAHA..yang ni memang tak boleh nak elak, mahu tak marah online 24 jam..nasib baik lappy tak meletop..cooler pon dah nazak nak putar kipas tu kasi cool lappy nieh..eheh..mula lah nak taching tarik muncung 40.


*mulut itik bila taching

Taching lah sangat, kalao pikir balik memang salah diri sendiri pun..hehe..tapi makin banyak taching, makin banyak Yana dapat hadiah..HOHO..ape kejadah lah pulak budak nie kan..yelaahh, even selalu kena tinggal hadiah tetap dapat kalao dah balik tuu..engat jugak dekat diri yang kuat taching nie..hehe..memang banyak la dapat hadiah, janji tak payah tarik muncung macam itik ..hudoh sangat eh..mama pernah bagi barang nie..

1.Skirt labuh yang omei *malu pulee nak pakai
2.T-shirt
3.Topup
4.Shawls
5.Sandal

Bukan nak sangat pon taching-taching nie, cuma nak selau bertempek 24 jam dengan mama..anak manja ke? weee =___=  sengal ubi jelah kau nie Yana.

p/s :tinggal 3 hari lagi contest akan di OFF kan :)

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

16 comments:

khadijah said...

gurl kan memang tauching lebih..:)
ok la mama yana kuar ingat jugak yana, belikan hadiah..
jgn touchng2 lg ye..:)

cheqwa said...

bagusla tacing sebab mama yana beli barang.kalo tacing sebab mama xbeli apa2 lgsong lagi parah..hehe

mira bia said...

mira pun salu kena tegur ngan mama gk sbb salu online sangat. hee dah cuti lelamataktau nak wtpa tu ja kejanya.. ngeh2

yqnq ellyana said...

@ khadijah :haha..oke :)
macam budak2 lah kan..haiyakk

yqnq ellyana said...

@ cheqwa :tahu takpe, kang lagi teruk taching..huhu

yqnq ellyana said...

@ mia :kite serupa..set ! HAHA

einz miszmessy said...

best jep touching2~hahahaa

yqnq ellyana said...

@ einz :haha..tahu takpe :P

AZTIQAH said...

ala untungya :)

AZTIQAH said...

ala untungya :)

Apih El Nino said...

At least ada mama bagi hadiah. Orang laen tak merasa macam tu pun :')

syAzAnA said...

kalau syaz nak tacink lelama, mmg xdapat lahhhh. -.-

kena pelempang nnti. haha

SofieyAzwa said...

Taching tu fitrah.,Hahha

yqnq ellyana said...

@ Aztiqah :haha..anak manje lah kan

yqnq ellyana said...

@ apih :a'ah.. :) syukur dapat mama baik..

yqnq ellyana said...

@ syazana :hak3..yeke..ishh bahaye betoii :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)