Jun 26, 2011

Edit Blog



Ello peeps ! Yana nak bagitahu yang Yana dah start buat tempahan EDIT BLOG
*sebab ramai request, boleh saje :)

TAKE NOTES OKE !

Yana akan  edit beberapa item sahaja oke, kalao berminat boleh rujuk dibawah ni

*favicon
*ayat bergerak di menu bar
*ayat center di post title dan sidebar
*letak icon tepi post title
*floating button
*letak facebook LIKE di setiap post
*letak facebook SHARE di setiap post
*note under post
*wishlist
*scrollbox untuk entry2 lepas
*tukar background blog
*centerkan header
*buang navigatian bar
*buat border untuk post title
*buang subscribe :post atom
*letak copyright di footer
*ayat bergerak di sidebar
*tukar cursor cute
*buat sparkling cursor
*buat buble cursor
*letak lagu bagi fungsi FULLMUSIC
*letak lagu bagi fungsi AUDIO YOUTUBE
*letak lagu bagi fungsi SCM
*letak Radin Era dalam blog
*letak radin THR GEGAR
*buat snow effect
*letak follow+dashboard tumblr
*customize newer+older+home
*top button
*letak smiley comel dalam shoutbox
*letak automated recent post
*letak top komentar


BEST PRICE !!
Edit 1-5 item = RM5 sahaja
Edit 6-10 item = RM10 sahaja
Edit 11 dan keatas = RM 15 sahaja


Lain-lain tempahan boleh dibuat dengan harga yang murah seperti..
boleh rujuk dibawah

DAPATKAN DENGAN HARGA RM3 SAHAJA
*create shoutmix (bagi yang tiada)       
*create dan pasang NUFFNANG   
*create dan pasang HEARTBEAT
*create dan pasang ADVERTLETS
*susun sidebar sekemas yang mungkin

DAPATKAN DENGAN HARGA RM5 SAHAJA
*edit gambar
*buat FAN PAGE
*buat cute profile 
*cursor bergambar
*cursor nama

DAPATKAN DENGAN HARGA RM10 SAHAJA
*header

Camne nak buat tempahan? korang boleh Inbox Yana di Facebook ataupun Inform di Fan Page Yana oke? This for serious Buyers only, sesiapa yang tak ikut peraturan takkan dilayan..

Contact yana disini

Nikmati blog yang comel ! Jom tempah dengan Yana oke :)
p/s :cerewet2 takmao oke *PEACE





Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

Ayien Ocaca said...

hehehe....bisnez2 :)

yqnq ellyana said...

@ ayien :a'ah..bisnes cuti skolahh nieh :D

Mia said...

Mia nak.. tapi, tak pasti nak yg mana... and mia nie, well, first timer blogger so tak brapa reti lah benda cam nie.. >.<

yqnq ellyana said...

@ mia :mia boleh contact yana di fb :)

The Girl of The Future said...

Dha add de, tunggu kak Yana approve je.. :)

Solehah_SS97 said...

kalau buat banner bp?

Lilynn Sazlin said...

salam. blh saya tawu. favicon tu ape yer? hmm :(

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)