Jan 29, 2011

yeay,isu sombong dan kerek berleluasa


haii darling..i cute kan buad peace camtu? *okae sile muntah sekarang*

olla peeps,sehad tak?yeay! oledi at my home lah you olls *tetibew buad nada gedikk..HAHA..epy sangat-sangat nie tawu..dah sebulan tak balik rumah lepas masok universiti awal bulan Januari hari tue..eh yeke dah sampai sebulan? macam tak jew..huhu..nevermind lah..by da way,nak wish epy holiday dekad sesape yang berholiday lah yer..kepade adik-adik yang masih bersekolah,sile pergi sekolah,tak perlu jelesh jelesh dekad akak dah berholiday nieh..HAHA..*nada sindir gedik gedik gitue,sile baling telur sekarang..hoho..haishh..biler dah sampai rumah nie,tetibew windu kengkawan lak..aiyakk..baru sehari maa dudok rumah nie.yelahh,dah tak tawu nax buad ape..selaen tido makan online,ape lagi yang boleh aku buad dekad rumah nie..*tetibe dengar suare orang berbisik,,"TOLONG MAMA and ABAH lah sengettt" aiyoo..HAHA..lupe lupe! dudok berholiday goyang kaki jew ke..haishh..tolonglah parents kite nie au,kesian diorang buad kerja-kerja rumah..*insaf sekejap..hehe..cuti kali nie takdelah lame cangat,just seminggu lebih lahh..haa..dok pikir-pikir jugak nie,nax buad ape ye sepanjang cuti nieh..takkan asyik nax ternak lemak siang malam...HAHA..mawu gemok aku dibuadnyew nanti..takpelah,aku pikir hal nie kemudian hari..huhu..nie baru holiday Chinese New Year,belom cuti sem lagi..kalao korang nax tawu..aku akan berholiday selame 5 Bulan tawu nanti start akhir bulan April..masok sem 3 bulan September..perghh..terkejot berok nyahh..boleh kawen beranak-pinak aku kalao cuti lelame nieh..HAHA..adoihh..lame tue..wuwuwuwu..(mati terkejot)

back to the title,nak dijadikan ceriter..tadi aku online lah en..biler online ape wajib aku bukak?hoho..of course these three things..Facebook,Blog,and also Formspring..semalam dah seharian aku tak online..yelah,busy kowt..balik rumah..sampai-sampai rumah dah malam..penad arhh nax online-online niehh..so,decide nax tebos mase-mase online pada hari semalam kepade hari nie..HAHA..*online pown ade style cenggini kew?pelik bebenor..mak aihh..terkezot nyahh bukak formspring nyahh oii..mawu banyak soklan orang spam..ceiitt..sikit-sikit sudeyhh..HAHA.."1000+ soklan menanti diriku serta 47 Friend request" aiyoo..terkebil-kebil mate nengok formspring aku yang sudah mushukk masham uh..facebook lak?hah! amik kau Yana,"60 notifications serta 25 friend request" oitt...sehari tak online perlu kew banyak cenggini..HAHA..*gelak berguling-guling cam kena sawan..that means ramai orang nak berkawan dengan kite kan? kan? thinx positive nieh..positive..eceh..*sedapkan hati..huhu..

dalam kite bergembira,ade jugak orang yang tak suke tengok kegembiraan kite kan? haishh..name lagi manusia..biler online chat dekad facebook takpon yahoo messenger..haa,ade lah sekelompok manusie sergah cakap aku sombong and kerek..aiyoo..mane ade..aku tak sombong pon..tak balas chat tak bermakne aku sombong lah..haishh..tak puas hantar dekad chat,hantar dekad inbox facebook lak..adehh..semak au kawan-kawanku sekalian *ayat skema,memang takleh blah..HAHA..yelah,kadang-kadang aku sebok layan asemen *asemen jugak jadi mangse keadaan..hoho.. memang tak sempat nak balas chat yang laju cam karpet @15 uh..haish..kena pulak tibai dengan sombong and kerek..auuu nyahhh..geram geram..HAHA..


kepade sesape yang bertanyer pasal belog mushukk masham aku dekad formspring takpon facebook,korang boleh tanye dekat ruangan komen bawah nie tawu,sori ta sempat reply..beribu-ribu soalan kowt..takde robot yang boleh tolong aku jawab soklan cekik darah tuh..HAHA..


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

reen said...

nice header :)

yana said...

tenkiu reen :)
sile jenguk2 lgi yukk

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)