Jan 10, 2011

Belog Yana Mengalami Process PemBOTOXan

olla peeps..auyeahh..yeye..gelek-gelek cket tande gembire..HAHA..sewel jew aku nie..gembire lah katekan..hehe..amacam?nampak perubahan tak dekat belog aku nie..tak nampak?aiyoo..sini sini nax korek mate korang sikit..alaaa...sikit je..eheh..tau takodd!!ekceli belog aku dah dibotox kan semalam tawu..haa...pink purple gitu..eheh..my feberet kaler kayh...dulu pink sekarang pown still pink..sebab ape gune template belog pink?sebab ini belog aku punyer..suke aty gua laa..eheh..tanx buat alief a.k.a kawan yana sebab tolong design my belog jadi makin cumil gitu..cumil tak?cumil tak?sile angguk tande setuju okae! :)



belog kat atas tue hasil titik peluh aku lah design sendirian berhad..eceh..tak sia-sia lah aku buad en..my first belog..eh eh..macam ade banyak belog je kau nie,memang lah first and last en dis belog..aiyoo..camtu lah  rupe belog aku before..still engat kan?tak lupe kan?kan?kan? kalao lupe taknak kawan dengan korang..ceyhh..tacing lak aku nie..and now my belog bacame like this..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

tadaa!!


macam yang korang nampak sekarang lah en..okae tak?sile angguk sekali lagi tande anda setuju dengan kate-kate Yana! hehe..banyak jugak la perubahan yang ade pade template belog kali nie..nie yang buad aku makin bertambah kerajinan nax update belog kesayangan aku nie..hehe..

korang boleh add aku dekat facebook+formspring also yahoo messenger okae..click da button only
shoutbox aku pon dah terkena tempias botox! HAHA..its float one..shoutbox yang aku impikan selame nie..wahh..dah jadi kenyataan kowt...suke suke! kasi 10 markah! HAHA
korang boleh komen biler dah bace entry aku..hehe...like before,template aku bermasalah sedikit,so takleh nax tinggalkan komen..so,lepas nie banyak-banyakkanlah komen dekat belog aku ye..eheh..jangan kritik sudeyhh..sedeyh daku nanti..sob sob sob
aku dah tukar lagu! yeay! suke lagu nie..layannn~

rase-rasenyer tue jelah sedikit perubahan dekat belog aku kali nie..pasni aku nax touch up cket-cket..kasi lagi  gempak..eheh..okaelah..thats all for today..eceh,macam baru lepas mengajar lah pulak ye..HAHA..lepas nie selalu-selalu lah datang cuci mate dekat belog Yana ye..hehe..okae babai peeps :)

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

1 comment:

Khumaera Ismail said...

chantek gile~!!! kalah blog fatin liyana..hihi` designkn utk sis leh? =)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)