Jan 26, 2011

Betol ke Lelaki suke pegang-pegang??



permulaan entry dihiasi dengan muke budak gedix nie sorang..hoho..takde kaetan okae dengan title entry kali nie,sile jangan salah faham..teettt

ape senyum-senyum? ewah-ewah,suke lah tue bace title entry aku kali nie..gatal erk?huahuahua..tengok kat dashboard teros nax bukak ye? haa..kantoi..bluekkk..*sori,kepale aku mereng plus biol sikit rinie..huhu..ish,kepade budak-budak tecik sile jangan bace au,bahaye! bahaye! kalao nax bace jugak,sile dapatkan tandatangan dari aku dulu tanda persetujuan..takpon kena belanjew akak mamam KFC and Mc'D duluw..HAHA..haishh..isu sensitip nie,shhh..tiyam-tiyam semua,kepada boys yang bace belog aku skung,sile jangan serang aku terlebih dahulu au,tunggu hingga habes bace sory morry kali nieh dulu..HAHA..kalao rase patot serang,serang lah..aku ade abang ottomen sedia membantu..hikhikhik..suke betol ek..

betol ke lelaki nie jenis suke pegang-pegang? atau gurl yang lebih suke pegang-pegang?
*HAHA..ayat cam sedikit lucah ek? sorii sorii.. actually pegang ape nieh Yana? haa? kalao nax tawu,jom bace sesame au..namo sesame kew? orait,you olls bacelah sengsorang..majok dah..babai *tolonglah pujuk saye :P

Ha...kalau masa korang berjalan dengan kekasih atau buah hati korang atau buah jantung korang atau buah paru-paru korang,*ape aku merepek kerepek nieh,, ada tak dia pegang-pegang nye tangan korang? haa..ade tak? ade tak? ta baek namo ngaku..HAHA..Habis semua die nak belek-belek tangan korang tu en? tawu lah lembut cam princess..hehe..Kalau ada parut sikit, mesti die tanya, kenapa ada parut tu. Macam mana boleh kene. Macam-macam soalan die tanya.dah macam jadie inspektor polis kat balai dah..hoho.. Dorang ni memang suka nak pegang-pegang ke eh? ish ish ishh..

Lelaki ni bukannye ape. Dorang ni memang perihatin. perihatinkah? iye!Perihatin pada kekasih dorang. Kalau boleh, dorang memang nak jaga semua. Taknak ada luka-luka, parut-parut, segalanya. Kurang cantik katanye kalau ada parut-parut ni. Kan bagus lelaki korang tu.

Lelaki ni bukannye ape. Dorang ni memang suke melindungi perempuan. Kalau dalam hujan, sape yang pegangkan payung untuk korang? Lelaki ke perempuan? Mesti la lelaki. betol tak? kalao ade perempuan yang pegang uh,kompem-kompem dye lagi tinggi dari boy tuh..hakhak.. Lelaki ni memang romantik sebenarnyew. Die tahu yang perempuan memang memerlukan die. ecehh..*perah santan jugak lelaki nie ek? hoho..Tulah pasal die sanggup pegangkan payung walaupun die akan basah kuyup. weewiitt..Kan bagus lelaki korang tu.

Lelaki ni bukannye ape. Dorang ni memang rajin a.k.a RAJIN terlampau..HAHA.. Kalau korang makan kat KFC atau McD or pape jelah en, sape yang akan pegang dan angkat tray makanan tu? sape? sape? Mesti la lelaki. Dorang tahu perempuan tak larat nak angkat tray tu. Lagi pun dorang sayang pada korang. Dorang tak nak la korang penat-penat angkat tray makanan yang tak la berat mana pun. Ciput je beratnye. HAHA.. Kan bagus lelaki korang tu.

Lelaki ni bukannye ape. Dorang ni kan kuat. Tough pulak tu. yeke? tough macam abang Ben Ashaari ade tak? huhu..Tulah pasal kalau korang pegi shopping barang-barang dapur,baju-baju or pape yang seangkatan dengannye, lelaki jugak yang angkatkan barang-barang masuk dalam boot kereta. Tak perlu korang susah-susah nak angakut-angkut barang ni. Korang just tolong tolak troli je. Tu pun ada lelaki yang sayang sangat kat isteri die sampai troli pun die tolakkan. Kan bagus lelaki korang tu.

Dan last sekali, lelaki ni bukannya ape. Dorang kan penyayang. Sape la yang tolong pegang dan pimpin tangan korang kalau korang sakit? sape? sape?. of course lah die jugak yang akan tolong pimpinkan tangan korang nak ke hospital ke, nak ke toilet ke, nak gi duduk kat meja makan ke. Dorang ni memang penyayang. Even kadang-kadang tu, dorang akan dukung korang kalau korang tak larat sangat. wahh..so sweet..Kan bagus lelaki korang tu.

 amacam? okae tak? ade mane-mane lelaki nak baling telur kat aku kew? HAHA..dah puas puji uh,harap-harap ade orang banjew aku mamam Mcflurry pasnie..hoho..berangan tahap dewa sudeyhh..so,sesape yang ade boifiee or hubby camnie,jangan sia-siakan mereka au..nanti takde orang dah nak tolong angkut barang korang time sopim..HAHA..

p/s : entry kali nie takde kena mengena antara yang masih idop mahupon yang telah tiade okae..just suke-suke sahaje :D



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

8 comments:

Chuck Revenge said...

hahaha. ada juga girl yang backup kaum kami. XD

yana said...

HAHA..biase lah..umpan umpan :P

+akufobia+ said...

[sesungguhnya kepala yang ditusuk dengan besi itu lebih baik daripada menyentuh kaum yang bukan sejenis yang tidak halal baginya.][riwayat at-tabrani dan baihaqi.]

yana said...

opss..betol tue :)

+akufobia+ said...

dadada.jangan pegangpegang lagi.ishhishhishh.da nikah,pegang la puaspuas.takde siapa nak marah.aleale.

yana said...

hoho..yana ta pegangpegang pown..haishh..salah paham nieh >_____<

Notakaki said...

pegang2 tangan sendirilah erk.. :p

Latest Entry :
-> Sila Klik Sini

yana said...

HAHA..baek notakaki :PP

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)