Jan 16, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011!



olla peeps,haishh..ta tido lagi ye?mentang-mentanglah hujung minggu en,bersantai je korang semua siang malam en..aku pon turut join..HAHA..online sampai bengkak-bengkak mate cumil aku nieh..haih..dasat bebenor Yana sekarang nie..tak perlu makan minom mahupon tido,online sudah mencukopi..HAHA..sengal lah en..okaelah,as usual..aku suke berblogwalking kesane kemari..bace pelbagai entry menarik korang en,jelesh aku au..aunyahhhh..then,aku attract dekat satu belog nie..sebab ape?dye buad ala-ala contest lah kirenyer en..about wut sampai aku tertarik menarik kau memang deboomm uh?haa,meh sini nax bisik-bisik..nanti orang dengar lak..hehe..ssyyhhhh.."Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011"..wow!!lompat-lompat katak sebab heppy..hehe..amacam?korang rase nax join tak?alaa..masing-masing blog cumil en,jom lah join...kowt-kowt menang..kalao menang,nanti you olls boleh dapat ebook percuma bertajuk“15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM“..amboi..terbeliak ye mate korang biler sebot hadiah ebook?HAHA..seperti biase,setiap contest yang dianjurkan for sure lah terdapat syarat-syaratnyer kan?kan?kan?SILE ANGGUK KEPALE TANDA ANDA SETUJU DENGAN KATA2 SAYA..! hehehe..meh sini nak habaq mai syarat ape yang perlu you olls ekot untok join dis contest..

KRITERIA BLOG TERCANTIK YANG DICARI:-
  1. Pastikan blog korang layak untuk menyertai aktiviti ini.
  2. Pastikan blog korang mempunyai design yang menarik,tertarik dan kau memang deboom.
  3. Pastikan susunan widget adalah menarik dan teratur.
  4. Pastikan mempunyai header yang tidak menyakitkan mata.(Jika mempunyai header)
  5. Pastikan blog korang tidak mempunyai ciri-ciri yang tercatat di entri ini:Apa Perkara Yang PALING Dibenci Ketika Blogwalking.
PERKARA YANG PERLU KORANG BUAT:-
  1. Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
  2. Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen.
  3. Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com(Korang takkan menyesal follow blog ini.I swear)
  4. Tag 3 orang kawan blogger anda(Jika korang rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe
SIAPA YANG AKAN JADI JURI DAN PILIH PEMENANG?
-Korang yang akan jadi juri dan korang yang akan vote untuk menentukan 1o Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011.

BILA TARIKH TUTUP PENYERTAAN?
-Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011

BILA TARIKH UNTUK START MENGUNDI?
-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)
-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)

BILA TARIKH UMUM PEMENANG?
-10 pemenang akan diumumkan pada 20/3/2011 pada jam 9  malam berdasarkan undian yang paling tinggi.(Undian pertama + undian kedua)

amacam?rase-rase nax join tak?kalao nax,you olls boleyh click SINI untok ke blog beliau :D berbaloi au untok sesape yang join..fuhh..aku tabik kowt..actually aku pon rase tersangat-sangat rendah diri nax join nie..HAHA..yelah,blog pon dah tunggang langgang..entah pape jek kan..HAHA..ke korang nampak blog nie nice and sweet macam tuan dye?HAHA..perah santan di sini..ngaa (>.<"") tarikh tutop penyertaan pon lambat lagi..so,sempat lagilah kalao you olls rase nax touchup2 cket blog you olls tue kan..huhu..ciap ade sesi undian lagi tuh..perhhh..power howt lah..engat dalam parlimen je maen undi-undi,dekat blog pon ade jugak ye..HAHA..biaselah,zaman dah maju..hakhakhak..okaelah,dats all for today,makin lame menaip makin banyak lak aku merapu merapik kerepek dekat sini..last-last you olls tekan "X" sebab menyampah dengan aku..HAHA..jangan worr..aku sayang korang..huhu..jempot join ramai-ramai ye..jangan malu and jangan segan..eheh..babai :D

p/s : Yana tag Liya,Lyssa and Adiela untok join dis contest !

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

8 comments:

cik fara @ fanadz said...

hello..jalan2 tengok blog cantik2~hehe. nice blog. gudluck ek.

Budak Giler Cadbury said...

nina singgah sini :) gudluck untuk contest blog tercantik ok :)

bun said...

gud luck

datang buat spotcheck
tangah pikir nak vote sape 10 orang
jangan lupe vote saye sekali kat no 28 kump.2

Nurfarahana Abdul Aziz said...

goodluck..blog cantik

lieya said...

gudLuck yana :)
blog cantek+hebat ! :DD

voteVote

Dawa said...

goodluck utk pertandingan blog tercantik tu. lagu ni auto ke? cam pyh sket nk kosentret nk bc entry. huhu

miera nazuha said...

shantek blog kaka..gud luck ye for the contest..!:))<3

aiman said...

gudluck, lagu u best,

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)