Jan 11, 2011

Kontroversi : Fasha Sandha "TUUT" di Bali

olla peeps..sehad? today aku story sikit pasal artis kesayangan korang nieh sorang..si Fasha Sandal..eh eh silap..si Fasha Sandha lah..HAHA..korang sayang dye kan?kan? alaa..dye kan cantek..kalah aku..HAHA..tapi kalao tak suke aku berstory pasal dye sile butakan mate anda takpon sile pekakkan telinga anda sudeyh..eheh..korang tawu en kes terbaru yang dye buad dekat Bali hari tue..hari tue?biler ek..aku pown tataw gak sebenarnyer..hik3..kes ape?haa..Fasha Sandha Berbikini di pantai Tanjong Benoa,Bali,Indon..perghh..minah saleh celup nieh,ciap berbikini pegi pantai ye..ewah ewah..dah lah tak ajak aku pegi jenjalan..kan dah kena kontroversi..HAHA..korang nax tengok pic dye?tekan google and sile surf sendiri..malas aku nax tunjuk dekat belog aku nie..tercemar tercemar! ahah! muke dah lawa,bakat pon dah okae..tapi bab-bab cetus kontroversi serah dekat kau jugak lah ye akak Fasha Sandha..eceh,ciap ber "akak-akak" lagi aku sekarang nie ye..eheh..sile jangan marah dekat Yana..uuwekk..dulu kontroversi pasal rebot hubby orang..pastu macam-macam lagi lah..aih..kali nie nax berbikini pulak..adehh..tak paham den..bukan itu je..gambar Fasha Sandha yang hanya beraksi memakai bikini tu cetus persoalan au tentang azam dye yang tidak mahu seksi di tahun 2011..haihh..cammane tu,tak sampai pertengahan bulan January lagi dah kuburkan azam tahun baru..aiyoo..tanam tebu tepi hidung ye..eh eh..silap lak..tanam tebu tepi bibir ye..hehe.. dahlah ade 6 gambar yang tersebar dekat internet sekarang ni..aiyooobb..tataw..tue lah,gatal sangat nax bercuti pakai cenggitu..snap sana snap sini..tup tup tersebar..tak malu ke..hurmm..sekarang si Fasha Sandha nie dah buad pengakuan bahawa gambar tue memang milik dye and mintak maap kepada peminat-peminat setia dye..haa..you ollss kan peminat dye,dye dah mintak maaf tue..nak maafkan dye tak? HAHAHA..up to you olls laa..aku tamao masok campur..eheh..


kat atas tuh aku print besar-besar kasi korang bace berita at kosmo..nampak tak?tak nampak sile pakai kacamata okae..perghh..terskema lak aku panggil kacamata ye..HAHA..selaen tue Fasha jugak mintak apology kat korang (korang kan peminat dye..hehe) at facebook also twitter awal tengah hari tadi..

Salam untuk peminat yang saya kasihi. Ya, memang benar ini gambar saya yg memakai bikini dan kain pario berwarna hijau.
Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon maaf kerana berpakaian begini bersama 3 sahabat wanita di tepi pantai Tanjung Benua Bali pada 30 Dec lalu.
Gambar ini telah tersebar luar dalam blog blog internet dan menjadi isu selepas sahabat saya Syazwani meletakkan di laman Facebook miliknya. Saya amat kesal dengan perbuatan saya.
Saya tidak sempurna dan tidak lepas dari melakukan kesilapan. Please accept my apology. Thank You.
haha..so?wut do you think? eheh :D


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

2 comments:

Lulu caldina said...

bukan artis kesayangan lulu..huhu

yana said...

HAHA..betol ke lulu? :P

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)