Mar 31, 2011

Pengumuman cinta dari Yana !!

WWUAHH, bestnya rase bila dapat santai kejap hari nie,kelas 2 jam je hari nie..ahaks ! jangan jelesh ye, Yayaya ! hello bloggers..tunggu Yana menghupdate kah? wuwuwuu T____T tersangat-sangat perasan., dah seminggu tak buka blog sehinggakan peminat setia lari mencari awek baru..haishh..nampaknya sudah berpaling tadah nie..HEHE..hari nie ade pengumuman penting dari Yana! bila baca title entry,,

thats mean i'm in love now? BERCINTA ?


100 % tepat sangkaan anda ! HAHA
yelah, Yana memang sedang dilamun cintan-cintun pun sekarang,bercinta dengan buku sahaje..HEHE..bila dah nak Final nieh, biase laa..test dan kuiz everyday,ditambah lagi dengan asemen dan presentation yang menggunung banyaknye..PHEWW..memang besh ! alhamdulillah,semalam last test..YIPPY lompat-lompat kehappyan sehingga mereng otak dibuatnya..hakhakhak

USAHA TANGGAKU PATAH JUA :'(


tapi,ape kan daya..Yana tak boleh jawab test dan kuiz dengan baik..GGRR..sedeyh yang teramat..berhempas pulas study stay up malam-malam {stay up lah sangat..HAHA},tapi K.O lah jawapannya..otak terlampau sarat nak kejar study semua benda..baru test,soalan mudah pun boleh buang markah sesenang hati..careless tetap ade ! tak suke ! :'( camne nak final 25 April nieh =___=  sempat lagi ke nak study dan hafal segala mak nenek dalam buku tue,my God ! takmao pointer rendah lagi like last sem -.-"


bila tiap-tiap hari tido lewat,nie lah akibatnya..badan lemah teramat, selsema juga ! mata pun dah cantik sekarang gara-gara terikut style panda yang bermata hitam..HAHA..mata kuyu ala-ala Garfield pun comel jugak..HEHE..I need Vitamin C ! ade sape-sape nak sponsor? {kalao ade laa kan..wuwuu}


ISU COPYCAT DOODLES KIAN TERSEBAR

doodles memang cantik kan? lebih-lebih lagi bila tengok kartun gurl yang comel-comel gitu...nak buat jugak ? tak reti..last-last copy dalam tumblr atau blog orang jep..haishh..bahaye naa..tapi sepatutnya kita respect lah sikit usaha mereka yang bersusah payah buat doodles tu,kalao nak amik doodles pun,at least minta permission dari tuan empunya dulu ye..kalao sesiape yang ade rase diri dye COPY DOODLES from any TUMBLR or BLOG, baik check cepat-cepat before blog korang kena sembur habis-habisan nanti..tak pasal-pasal follower cop muka korang MUKA COPYCAT ! nak check? click SINI oke..

BERTINDAK SEBELUM TERLAMBAT ! YANA DAH KENAL MUKA-MUKA PENGCOPYCAT DOODLES NIEH..DULU BUKAN MAIN MARAH ORANG COPY BLOG LAH KONONNYA,LAST-LAST DYE YANG JADI COPY DOODLES..PERGHH,TAKLEH BLAH  =_______=


Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

12 comments:

akim ammar said...

haaaaa yanaaaa..
xle jwb tuh sb last minit stdy!
jgn kecewa eh, kite cmer je, n bkn kite je, rmi agi org cm kite.. chill! tp still gk kne score eh! haha

yqnq ellyana said...

@ ammar :huhu..memang last minit pun :P

Aina said...

wah,,,hebat ya ahli urutnya... tapi sayang saya gak ngerti arti percakapannya....

yana said...

@ aina :ahli urut pe??

Ofyn sayang said...

nice blog.. pink colour , i like it :)

follow u :)

come visit my blog :)

http://ofynsayang.blogspot.com :)

yqnq ellyana said...

@ ofyn :tanx dear..hit u back ! :D

MiSz fiFiEyQa said...

Yana,kite serupe..bl0g kite yg huduh tu pun da b'sawang..ye la bz..nk stdy,tuk final nti..same2 la kite b'juag!!eceh..tetibe smgt..hehe

yqnq ellyana said...

@ misz fifieyqa : yeah ! majulah untuk final !gudluck ye fieyqa :)

sha said...

good luck dear..

tido kena cukup. kena study smart ni, bukan study hard..

see, lewat mlm masih on 9.. isk, budak ni..

Saiful Bahari said...

macam biasa,semua orang ade minggu menyusahkan.kan?

yqnq ellyana said...

@ sha : huhu..baek2 ! lepas nie ta buat lagi =.=

yqnq ellyana said...

@ saiful :yep2 ! semua same :)

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)