Mar 18, 2011

She's still young,new beginner with Fantastic Blog !

olla peeps,sehad tak semua ? okeh-okeh mesti dah ramai tunggu Yana hupdate belog nieh kan..so lonely right now..like its owner >___<  and tanx a lot buat follower-followers yang selalu kunjung belog mushuk nieh,haiyakk..lame tak update so takde orang nak jenguk ? mula lah hati memberontak sebab jelesh dengan blogger-blogger laen selalu update entry-entry menarik..kan ? kan ? by the way, Yana sekarang sedang waiting and waiting and waiting my 1500th FOLLOWER ! wahh,ramai ke yang follow belog simple dan merepek nieh? takde lah ramai sangat, biase-biase saje :D

Hadiah menarik menanti my SPECIAL 1500th FOLLOWER

Back to the title, alang-alang free hujung minggu nieh, Yana just nak buat sedikit review lah kirenyer nieh about the belog ! oke,belog siape yang terpilih kali nieh ? Of course Yana pilih blog budak kecik nieh,yang baru join dunia blogging {budak kecik ? kejap lagi kena simbah air lah aku..HAHA}


ABOUT HER
Name : Nur Amalina Bt Zakaria
Nick Name : Menna
Age : 16 y.old
Born on : 19 April 1995
Blog Title : Story from Denana

Cantik kan header Menna nieh? agak-agak pernah korang pernah blogwalking tak ke belog dye? wuwuwu T____T For your information,Menna nieh sebenarnyer adik Yana..kenape? tak percayer? HAHA..adik kandung, bukan adik yang boleh diterangkatkan malah boleh diapung-apungkan..HUHU..ini FAKTA dan bukan REKAAN.. {still tak percayer? oke boleh uji DNA kami..HAHA}

Why I called her that she is the new beginner with the Fantastic Blog ? Actually Yana tak pernah ajar dye buat belog even Yana dah lame join dunia blogging nieh..kedekut ilmu ?ouh tidak same sekali,just nak Menna berdikari je.. {alasan semate-mate..WUWUWU} lastly tengok belog dye yang dari zero become such you all tengok sekarang..cantek^^ haipp !! melawan taukehh nampaknyer nieh >___<

By the way, I love damn much read her belog ! Yes! very-very sure !

 

Lepas nieh,sesiape yang nak kenal-kenal dengan Menna boleh lah lawat ke blog dye okeh..tambah-tambahkan lah kenalan blogger tau, memang takde rugi pun..just click HERE to go her belog okeh !


Jelesh tak Yana review belog blogger laen? mesti dye famous nanti kan? HAHA..ade pulak fikir camtue..disebabkan ramai adik-adik blogger or newbies yang selalu suruh Yana promote blog diorang, so Yana decide nak penuhi lah segala permintaan diorang..tak kurang juge bagi mereka yang selalu tanyer Yana dekat Facebook tentang cara-cara nak buat blog dan sebagainyer..hopefully ape yang Yana ajar tueh serba sedikit dapat membantu korang.. ^___^

NAK YANA REVIEW AND PROMOTE BELOG KORANG?
JUST DO THIS OKE

# buad entry : SAYE BLOGGER KAPOWW
# story dalam entry korang : -your Biodata (Nama+Nick Name+Age+D.O.B+Blog Title)
                                            -sebab-sebab ingin Yana review dan promote blog korang
                                             -pandangan korang tentang Belog Yana (kasi semangat cket oke! hehe)
#tinggalkan link entry kat Coment Box di bawah
#Tempoh untok join : 1 Minggu sahaje

MUDAH KAN?
Hopefully Yana dapat membantu korang untuk upkan followers dan reviewer ke belog comel korang tau..lepas nie mesti traffic belog naik mendadak ! tak cayer? jom join sekarang oke ! HEHE
                                           

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

22 comments:

AyinAyob said...

http://aynayobpunyebelog.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-kapoww.html

AyinAyob said...

mohon join ye!

yqnq ellyana said...

@ ayin : oke, i will do review ur blog..tanx sbb org first join :D

nur syazwin said...

http://syazwinbohari.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-kapoww.html

joined!:D

Mr. Kamikaze said...

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-kapoww.html

hoyeah.. hoyeah.. da join..

eiYja_cHum3yl said...

saye join jgk....

http://siniijabising.blogspot.com/2011/03/saye-blogger-kapoww.html

marfieyra said...

nak jugak .
http://bloginimyblog.blogspot.com/2011/03/saye-blogger-kapoww.html

yqnq ellyana said...

@ all :tanx sebab join^^ nnti yana review belog korang oke :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

nak kenal adik tu.. dia sihat tak..
lalala...

Dan-E said...

I'm joining this..
http://dhamiri92.blogspot.com/2011/03/chapter-22saya-blogger-kapoww.html#links

Eyda said...

join akak <3 http://sweetcuppucino.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-kapoww.html

yqnq ellyana said...

@ line putih :gi lah tyer tuan empunyer badan..HAHA

yqnq ellyana said...

@ danny :wahh,join jugak..by da way..tanx au :D

yqnq ellyana said...

@ eyda : tanx sebab join..hehe

orfin mortadza said...

wow :)
adek adek junior lar katekan.hee

yqnq ellyana said...

@ orfin :wuwuwu..kena tolong junior2 nieh >____<

shalin said...

http://shalinfaizda.blogspot.com/2011/03/saya-blogger-kapoww.html




da join....=p

yqnq ellyana said...

@ shalin :tanx sebab join ye :D

Pieqaizan said...

http://shafiqahaizan.blogspot.com/2011/03/saye-blogger-kapoww.html

nak join jugak!!

yqnq ellyana said...

@ pieqaizan :tanx sebab join :D

:anys: said...

join ! hee
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/03/saye-blogger-kapoww.html

yqnq ellyana said...

@ anys :tanx sebab join ! :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)