Mar 20, 2011

Blogger Kapoww : Eyda | Shalin


Olla peeps,bertemu lagi..dah kenal-kenal dan ushar-ushar dah ke blog comel milik 6 Blogger Kapoww semalam? kalao belom lagi,korang boleh tengok entry-entry sebelum nie tawu..jangan lepaskan peluang kenal ramai blogger ye ! okeh,entry kali nie Yana nak review 2 lagi blog blogger kapoww yang join segment di blog Yana nieh..suke tak? jom review ! >_____<

Blogger Kapoww 7 :# Candy And Chocolate | Eyda

Ouh Yeahh..eksaited nak promote nieh ! HEHE,oke blogger kapoww seterusnyer adelah Eyda si comel kiut miut gituu..hurmm..taleyh nak ambik header adik nie lahh..sedeyh nyer Kak Yana..wuwuwu T___T takpelah,takde rezeki laa tu kan..jom kenal pemilik blog Candy and Chocolate nie !

ABOUT HER
Name : Nur Shuhaida Bt Mohd Soleh
Nick Name : Shu | Eyda
Age : 14 y.old
Born On : 21/3/1997
Blog Title : Candy and Chocolate

Title blog pun dah sweet kan,owner belog nieh lagi lah sweet orangnyer..baru form 2,dah pandai berblogging ye dik..kalah Kak Yana tau..haishh..dunia makin maju ! Kak Yana je yang tak maju-maju lagi nieh..hehe..{merendah diri gituu}

Tentang blog adik Eyda,Kak Yana suke laa,sweet macam bebudak gituu..sesuai laa dengan usia you yang still younger tuh..banyak doodles comel,ouh geram ! geram ! sebab Kak Yana memang suke doodles yang kiut miut tuuu..buadkan untuk akak satu boleh? HAHA..blog pon tak crowded,sedap mate memandang..keep it up oke dear ! ^____^

Kalao nak kenal siape adik Eyda nieh
boleh click SINI tau !

*****************************************************************

Blogger Kapoww 8 :# Shalin Faizda | Shalin

Blogger seterusnyer adelah akak Shalin..wuwuwu T___T engatkan Shalin Zulkifli si pemain bowling terkenal join segment Yana tadi,rupe-rupenye akak Shalin si peminat coklet..HEHE..eh yeke minat coklet?pandai-pandai jek aku nieh..haiippp!! akak Shalin sangat comel biler pakai shawl..fuhh! tergamam jugak sebab Yana memang giler shawls dan jelesh sangat-sangat tengok orang lain pakai comel-comel..tapi biler Yana pakai comot sangat-sangat..wuwuwu >____< terharu nieh sebab ade jugak blogger yang lebih tua dari Yana join segment di blog Yana..terharuuuuu lah saye akak !!! {jerit tak tentu pasal}.. jom kenal akak Shalin dengan lebih mendalam !

ABOUT HER
Name : Nurul Bazlinda
Nick Name : Linda | Coklet
Age : 23 y.old
Born on : 1/11/1989
Blog Title : Shalin Faizda

Nampaknyer betol tekaan Yana yang akak Shalin nieh suke makan coklet..yeayy yippy yippy sebab betol {claps your hand cepatttt!!!} sebab tue kawan-kawan akak Shalin panggil dye coklet tawu..blog title pon agak unik sebab hasil gabungan nama akak Shalin dan BOYFIEE dye lah kowt..WOW! ROMANTIK gituu..HEHE..Shalin? (Sharril+Linda) and Faizda?  (Faizie+Linda) so plus minus darab bahagi semua equation nyer tercatat result "Shalin Faizda" HUHU..adoihh..Yana nak gabung nama jugak lah lepas nieh..tapi dengan siape ek? siape sudi?siape sudi? HEHE

Tentang Blog akak Shalin,its da simple one..nice laa..tak banyak gadget dekat tepi just simple-simple..template blog pon comel..macam tuan dye..eheh..yang paling Yana suke,,lagu di Blog akak..sayunyer..sedeyh Yana..huhu..silap hari bulan terlampau layan jiwa perasaan boleh menanges sorang-sorang Yana nieh..hikhikhik..giwang sorang-sorang je :P

Nak kenal akak Shalin comel?
click SINI tau


P/S : another 2 blogs,Yana promote besok ye..nak sambung STUDY MICROBIOLOGY nieh..need to concentrate..winkk @__@

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

7 comments:

shalin said...

mekaseh ye review blog sy yana cute...=p

yqnq ellyana said...

@ shalin :no wonder lah kak :D

Mawar Merah said...

Review mereview blog amalan mulia. Besor pahala Yana dpt. Thumbs up!(^.^)

yqnq ellyana said...

@ mawar merah :saling bantu membantu sesame blogger ^___^ tanx mawar merah !

Eyda said...

agaga -_____-

yqnq ellyana said...

@ eyda :wuwuuwwuuu T___T

Eyda said...

terima kaseh yer kak :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)