Mar 21, 2011

Blogger Kapoww : Pieqa | Anyss


Wuuahhh..penatnye Yana hari nie..kelas habis pukol 6 petang,damn ! penat betol kalao hari Isnin nieh >___< dari pagi tadi hati teringat belog kesayangan,tak boleh nak fokus dalam lecture dibuatnye..gara-gara ? tak sabar nak review 2 lagi blog terakhir..fuuhh..lega jugak akhirnye bile dah mengadap lappy nieh..HAHA..buang tabiat ke ape Yana nieh kan..haishh..orait ! secara rasminya Yana nak bagitau bahawa malam nie adelah tarikh last untuk direview blog comel korang..wuwuwu T____T kalao lepas nieh ade sesiape yang hantar link untuk direview blog,sorry to say..Yana taknak layan..HEHE..jom kenal 2 gadis comel untuk segment kali nieh


Blogger Kapoww 9 :# Pieqa Diaries | Pieqa

Teruja nak kenal cik adik comel bername Pieqa? HUHU..okeh,jom review cepat !

ABOUT HER
Name : Nurul Shafiqah Bt Aizan
Nick Name : Iqah | Pieqa | Bulat
Age : 15 Y.old
Born On : 7/9/1996
Blog Title : Pieqa Diaries

mesti korang hairan kan kenape nick name Pieqa nieh Bulat..haa,kalao nak tahu,Bulat nieh hanya nama panggilan yang digunakan bebudak batch Pieqa je sebab mata Pieqa nieh bulat..HAHA..lawak jelah adik nieh >____< mesti comel mate Pieqa ni kan.ala-ala mate Heliza Helmi ade tak? takpon ala-ala mate Yana? {perah santan sudeyhhhh}..lagipun Pieqa nieh suke dan giler fanatik dengan warna hijau..amboii..patotlaa Yana masuk blog dye tenang je rase..hijau sekeliling gitu..takde la saked mata memandang kan..WUWUWU T_____T

tentang blog Pieqa,Yana rase ianya simple and nice one..lagu pun besh..takde ROCK hingga buat Yana pening kepale..HEHE..peace alwayss..template yang digunakan pun lawa,not too crowded..gud job dear,keep it up !

So,sesiape yang nak kenal bakal PMR candidate for this year
click SINI oke

************************************************************


Blogger Kapoww 10 :# Imperfect Without You | Anyss

Hooreyy,akhirnye perempuan melayu terakhir muncul jua..HEHE..and she is the last person who join my segment..siapekah si comel tue?

ABOUT HER
Name : Anys Nadhilah
Nick Name : Anyss
Age : 17 y.old
Born On : 19/9/1994
Blog Title : Imperfect Without You

Imperfect without me? wahh,terharu Yana..eheh..actually Yana dah lame kenal blogger bername Anyss nieh,kalao tak silap di awal-awal buat blog dulu..eceh..lame dah tu walao tak sampai setengah tahun lagi..hik3..actually I love her blog,sebab dye pandai decorate her blog from zero till now..perghh..meletup..kalah blog Yana tau :')  {jelesh niehh..lepas nieh kena belajar tutorial belog banyak-banyak lagi..HEHE}

About her blog,I think its soooo nice,kiut miut gitu dengan cartoon doodles..not too crowded..and she used a polkadott background..I like it..keep it up dear !

nak kenal Anyss? click SINI ye



Finally siap review 10 blog yang join..10 blog je?sikit sangat..HUHU..actually Yana kasi tempoh 2 hari saje untuk direview..actually nak buat selama seminggu tetapi Yana busy this week so Yana buat 2 hari sahaje..yelahh,Yana kan student lagi..hopefully faham tawu..HEHE..bagi sesiape yang tak sempat nak join,jangan sedeyh-sedeyh ye,laen kali Yana buat another project for you olls..just nak bantu kawan-kawan blogger je nieh..smile and cheer +______+

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

:anys: said...

eheheh , tq sis !

yqnq ellyana said...

@ anyss :ur welkame mehh

Cik Bidadari said...

amboi... rajinnya review2 nie... by the way... owner blog tu mesti terharu... actuallykan akak jeles tgk shoutbox korang duk tetepi blog... cantik2 gmbar nak sign yg tu shoutbox... sabar ajalah... akak tak retipun.... heeeeeeeeee....

yqnq ellyana said...

@ cik bidadari :hee,saje je nak buat review2..tolong sesame blogger..akak jelesh?huhu..cbox yana biase2 jelah kak ^_____^

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)