Mar 12, 2011

Banyak Benda Perlu Setel,Penadd sudahh



olla bloggers >____<
hari nie tersangat-sangat penat sebab banyak homework perlu di settlekan..Busy sangat ke cik Yana nie? hah! ramai betol orang tanyer dekat IM Facebook tadi sampai naik menyampah aku dibuatnye..dah la busy,sebok nak chatting-chatting lak..lastly tutop IM Facebook baru boleh buat kerja dengan aman damai
{sape suruh kau bukak Facebook..wuwuwuwu T___T }

 

Oke, nampak tak dekat atas tue,ciap hias cantik-cantik lagi sebab nak kasi korang tengok..HAHA..sempat pulak cik Minah nie buat..alang-alang otak dah jammed tahap giler..stop sekejap,blog jugak yang dicari..bagi Yana,blog adelah satu-satu nye website yang perlu dibukak tiap-tiap hari..Facebook juge..hehe..tak jemu ke? dah kalao hati memang keras tang situ je, takde jemu nyer..{bagi Yana laa} lebih-lebih lagi heppy sebab follower bertambah setiap hari..teruja jugak kekadang..HAHA..ade jugak orang nak follow story morry merapu merepek Yana nieh..aiyakk >,<

Banyak kan homework Yana..hari nieh seharian mengadap laptop siapkan report Microbiology..Organic Chemistry sesi malam lah pulak..boleh keras jari-jari Yana nieh..keyboard pon dah teriak menanges meraung terlolong sebab sakit badan dye kena tekan kuat-kuat..hikhikhik..kesian dye..besok nak keluar buat survey dekat Felda Lepar Hilir pulak..haishh..memang seharian meronggeng besok..kerja laen menimbun lagi nieh..ARRGGGHHH..ade sape-sape mahu tolong saye? wuwuwuwu T____T


Biler nak online Facebook,line internet bukan maen laju..tak terkejar dibuatnye..tup tup tengok time nak rushing buat kerja,hailaaa..internet slllooowwww sangat-sangat..kalah siput berjalan..GGRR..I hate bad connection! rase nak hantuk-hantuk je kepale dekat dinding nieh >___<

SUMONE HELPS ME PLISHHH



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

Fuza Marquis said...

heyya!
ni first time I datang sini.
datangla blog I jugak! ehehi
*yeah sume blogger hate bad connection!

akugumbira & riang-riang said...

nice entry aneway.. luv it..

yqnq ellyana said...

@ fuza :tanx dtg sini^^ I HATE BAD CONNECTION TOO :D

yqnq ellyana said...

@ akugumbira : tanx ye :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)