Mar 23, 2011

Lintah untuk Cantik?

# hello bloggers :')

Yayaya you are still waiting for something new here? mish me mehh..mish you olls,mish my bushuk-bushuk belog too..yeah this is my new blog design..fanatic with that? HOHO..just a little bit changes laa..tak boleh renovate banyak-banyak nanti laen pulak jadinya blog nieh..makin cantik takpe jugak,takot-takot silap hari bulan makin rosak teruk..TRAUMA with THAT..EEUUWW >____<

sorry for the late update, -.-" its too late ? HUU..nevermind..I dont think so..yes ! actually Yana sangat busy dengan kuiz test assignments yang pelbagai..otak makin lame makin tepu..next week hidup makin PARAH dengan TEST..ERRKK..im not ready yet,seriously ! Final exam? oke,got the schedule already..this 25 April 2011..doakan kejayaan Yana ye ! Makin banyak belajar makin lapar lak dibuat perut nie..WUWUWU..fakta? yes,sure about this..and I hope dapat makan banyak-banyak pelbagai makanan macam dekat gambar kat atas tu..FUHH..{kenyang jadi ular sawa..EEUWW} -sedang mengidam JUS TEMBIKAI-


KALAO NAK CANTIK,BERKORBAN SAJE

Cantik ? comel lote ? menawan dan rupawan ? itu semua idaman setiap perempuan kan..nak muke cantik bersih licin..WUUU..sedap mata memandang..sampai ade yang sanggup habiskan duet beribu-ribu semata-mata untuk kelihatan cantik..BOTOX? tak maen lahh..kulit saye dah sediakala tegang! HAHA..last-last tua nanti, berkedut sana sini jugak =__="   =__="   =__="

kalao tak cantik,mulalah rase rendah diri..malu nak berhadapan khalayak ramai..hadoihh..macam-macam kan..lebih-lebih lagi si perempuan,pantang tumbuh satu jerawat,mahu satu blok bergegar sebab teriak bagai..takpon berat badan naik 1 KG,ERRKK..tak perlu lah nak memekak,bising tawu ! redha je..HAHA..

Entry sebelom nieh Yana ade kasi tips nak muka cantik dengan menggunakan Yogurt kan..still engat? kalao belom bace lagi,korang boleh scroll bawah tawu..HEE >__< tapi kali nieh berbeza sedikit..kite guna tips terbaru dari Yana..tue pon kalao sudi dan berani..HAHA..nak cantik tak? nak tak? nak tak?kalao nak..jom guna benda alah nie
|
V
|
V
|
V


EEUUWWWWW!!!!
giler geli tengok binatang nieh,naik bulu roma Yana..ERKK..cube teka binatang nie name ape..HAHA..yes yes its correct!..cik LINTAH lah kak oii..amacam? geli tak tengok ? HAHAHA

Mungkin ramai yang tak sanggup nak tempek lintah dekat muka korang kan..siape berani buat tu memang Yana tabik laa!! HUHU..dah la melekit,liat pulak tue..EEIII GELIIIII.. >___< tapi kalao dah memang muke masuk level darurat tu,memang takde dah laa geli-geleman tu semua..janji muka lawa sudahh..yang main peranan si lintah,korang goyang kaki je..HAHA..

Biasenye seseorang yang bakal menjadi raja sehari lakukan rawatan lintah nie,yelahh..mestila nak muka lawa-lawa time nikah nanti kan..so tanpa rase ragu sangsi pergilah mintak bantuan cik lintah..selain rawat muka,{resdung dan jerawat},,lintah jugak digunakan untuk mengubati penyakit kencing manis yang telah bernanah,darah tinggi,kanser,darah beku yang tidak keluar,dan sebagainya..setiap ciptaan Allah itu ade gunanya kan..mesti lintah tu hisap kotoran ala-ala vakum kan? ADUII..makin naik bulu roma Yana dibuatnyer..HAHA..alergic ! alergic !

SO,NAK GUNA LINTAH TAK?



SANGGUP?

Actually gambar kat atas tu kazen Yana,next month dye nak bertunang dah..so she decided nak buat rawatan lintah nieh,tetibe muka naik jerawat..haiyakk..lintah tolong kasi cantik balik..HAHA..

My problem is, mata Yana dengan mudah jadi seperti kungfu panda yang black and white tu. grrrr looks like a monster at the morning and make all the people feel scare to wake me up. so ugly you know? but to my FH (not boy friend but future husband) please dont mind this thing it will be recover back when my project is done see you later dear FULLSTOP

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

20 comments:

aiman said...

salu lintah ni berbalut.. tapi ni lintah bogel..i pon geli kot.

yqnq ellyana said...

@ aiman:ade ke lintah berbalut?

kaizen said...

kat blakang rmh ade kolam lintah...nk amek ler....

yqnq ellyana said...

@ kaizen :huhu..takpe laa..geli lah saye >,<

akim ammar said...

awat smngt giler nk cantik nie yanaaaa.. chill2 suda ~ if xcntik bole kite tgk laki tuh iklas er x.. haha

Lyssa Dollixious said...

eeee.. yuckkss2!! Lintah menggelikan lah !! :/

Kalau Lyssa.. tak de lah sggup... cebab nak cantikk.. kena lalui semua bnda tuh ! arghh.. ta moo .ta moo ;))

nur'aifaa said...

mcm x snggup , sgt geli nan lintah !

yqnq ellyana said...

@ akim ammar :haha..bukan nak cntik sgt pon..saye sedar diri..wuwuwuu T_____T

yqnq ellyana said...

@ lyssa :huhu..Yana pon camtu jugak..ta sanggup..hoho

yqnq ellyana said...

@ nur'aifaa :ta sanggup?huhu..same lah kite

hakeem kira said...

ala lintah je pon . hehe

yqnq ellyana said...

@ hakeem : lintah je?haha..kalao berani try la sekali :P

Nancy Poh said...

errr..geli sy tengok lintah tu..tambah lagi warna dia jijau..huhu..tp lintah memang bagus utk kesihatan dan kecantikan..

say to easy=) said...

eiuww,sy x suka lintah!geli

NuR 'aQiLaH said...

oomaigodd

tak relaa mak nak letak lintah kat muka makk oii.. HUHU

yqnq ellyana said...

@ nancy :haha..geli ye? me too >,<

yqnq ellyana said...

@ say to easy : errr...geli jugak !!!

yqnq ellyana said...

@ nur 'aqilah :hihihiiii...so xyah letak laa lao muke dah comel :D

cik diba said...

geli nyaaaa..

pqa_amad said...

sama pqa mata suka jadi cik panda..err..sedih

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)