Mar 10, 2011

Entry Cari Perhatian Ramai



STICKY POST
3/3 till 10/3
"sila scroll  ke bawah untuk entry baru"


olla peeps,wuuahh..gembira sakan lah Yana hari ni..tenang je rase dari pagi tadi walaupun dapat result test Statistic yang mampu buat Yana sedeyh sedu sedan pagi tadi..sob sob sob..haishh..lepas nie kena kuatkan semangat dan terus belajar!



Ayoyoo..manyak cantek ini doll..bulat matanya macam mata Yana! dah lah comel macam Yana..hikhikhik (eh eh terperasan pulak..hishh) sila abaikan saje,HAHA..ceh muka macam panda ade hati nak comel-comel macam doll kat atas tue..tak sesuaii lorh..eheh..eh korang? tahu tak sekarang Blogger-blogger tegar sedang keluarkan senjata rahsia masing-masing untuk curi perhatian orang ramai supaya VOTE blog diorang..vote? vote for what? yeahhh! seperti sedia maklum, bagi mane-mane blogger yang join Pencarian 10 Blog Tercantik 2011, waktu untuk undian telah bermula sejak jam 12 pm tadi! (tetibe terase macam skema ayat aku..HAHA).. memang agak sengit dan hangit bile tengok level vote diorang..hishh..tercabar lah! perrhh..memang dahsyat..amboii,laju nyaa tangan hang capai lappy.Berebut tu semua nak undi blog kesukaan diorang.Pfftt kau jeles ke Yana? Cehh blog aku kan tak layak masuk,tapi degil nak masuk jugak.Haaa sampai orang kutuk kau dalam wokietokie canggih kau tu..tapi Yana tak kesah pon T___T

Erkk,korang mesti dah tengok belog Yana mengalami proses pembotoxan sejak masuk bulan Februari hari tu kan? agak-agak nampak lebih comel ke? lebih bersepah atau lebih kiut macam tuan empunyer belog nie? (HAHA..sile baling telur dekat aku sekarang! ) like before,belog Yana nie macam sarang tikus,bersepah gadget sana sini..HAHA..tapi alhamdulillah,lepas daftar nak join pencarian belog tercantik nie, semangat edit belog makin berkobar-kobar..perhh (ayat agak taleyh blahhh disini..HAHA) lastly,beginilah rupa belog cik Yana tembam ni sorang..>___< 




Merata Yana merantau,mesti Yana nampak  nie,.so Yana pun excited jugak sebab Yana pun join.Sape dah vote untuk  BLOG ALYAEYANAQAISARA cepat-cepat angkat tangan oke? Macam budak perempuan yang kat atas tu.Dia angkat tangan kan? tu sebab dia dah vote untuk blog ni HAHAHAHA.Pssttt harap tak ada yang main tipu.Harap jugak yang sepatotnya menang jadi pemenang.Jangan pemenangnya hanyalah blog yang cincai bancai.Grrr main secara sihat tau semua.Jangan gara-gara nak menang kau sanggup sabotaj orang dan buat kerja gila talak 4.Tapi Yana tak letak harapan tinggi macam KLCC.Kalau boleh ke peringkat seterusnya ALHAMDULILLAH tapi kalau tak reda jelah.Bak kata kawan saya "Jodoh belom sampai", Ehhh tiba-tiba nak jadi gatal.Nak mengurat orang boleh tak? (Crazy girl) ZzZzZz




BAGAIMANA MAHU UNDI BLOG YANA?

sila click SINI 
|
V
 cari pilihan no 27  
|
V
make sure my blog link is http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com
|
V
TICK petak atas LINK BLOG YANA
|
V
click VOTE
|
V
DONE^___^

sesape yang VOTE belog Yana sile angkat kaki! nak kasi gula2 jelly nieh..nyuumm +____+




Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

18 comments:

asfz lily said...

Good Luck :)

yqnq ellyana said...

@ asfz :tenkiu ^___^

annenyss said...

done ;)

yqnq ellyana said...

@ annenyss :tenkiu sapport me lalink^^

paan sabri said...

gudluck! gula2 jeli je? pe kata upgrade sikit jadi pizzahut? hehe

paanthology: meter topup di uniten buat student happy?

yqnq ellyana said...

@ paan :HAHA..boleh je aslkan paan SPONSOR~ :p

r-5 said...

okay2 saya on the way untuk vote! hoho. gud luck :)

yqnq ellyana said...

@ r-5 : VOTE yana tau! :)

Jerung Gergasi said...

salam ..nak tick kat mane. tak paham aa..hehehe..

yqnq ellyana said...

@ jerung :tick atas link belog yana la..http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com..

p/s :jgn tersalah tick dekat belog org laen lak ye..hehe

juicy junkies said...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

yqnq ellyana said...

@ juicy :tanx dear,i will!

Anonymous said...

fuck you!

aiman said...

gudluck dear:)

yqnq ellyana said...

@ anonymous :terima kaseh ats FUCK anda! jelesh cakap jelesh bhaiii

yqnq ellyana said...

@ aiman :tenkiu sayam ^_____^

hamzah ian said...

vote vote...

selamat berjaya ya..

yqnq ellyana said...

@ hamzah :tenkiu manyak2 :D

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)