Mar 3, 2011

Virus HEARTBEAT sedang merebak! Beware Guys.




atas permintaan rakan-rakan blogger laen
Yana buat tutorial khas untuk korang
tentang HEARTBEAT :)

Sape tak tahu pasal Heartbeat sile angkat dua-dua kaki!
Sape dah tahu sile diam,bace dan komen..hikhikhik..
JGN LUPE CLICK HEARTBEAT YANA TAU

Pernah dengar pasal Heartbeat? okaeh,ini untuk sesiape yang ade belog sahaje..sesiape yang takde blog,sorii to say..you olls tak boleh buat..huhu..sebab Heartbeat nie letak dalam blog je sayang oii..dalam Facebook or Formspring tak boleh nak sumbat..HAHA..dapat banyak untung ke kalao buat Heartbeat nie? jawapannya YE! no needs traffic blog yang tinggi..dan sangat-sangat berbeza dengan Nuffnang mahupun Churp Churp burung biru comel tue..buat Nuffnang tapi takde income? duit tak naik-naik kan? kompem-kompem korang rase bengang dan fed up! batol kan? yelah..laen lah kalao blog kite nie femes dan ramai followers macam belog si Irine Nadia takpon Cik Epal tue..kompem-kompem income beribu-ribu doehh..kalao setakat blog cikai macam aku nieh..takde sesape pon nak datang bace..dahlah blog tak cantik, entry pon entah ape-ape je kan? nak komen pon dua kali fikir..sedes tuu..wuwuwuwu T___T {saje je buat ayat tacinggg! uweekkk}

Heartbeat memang besh tahu! yang paling besh biler heartbeat nie lagi laju and cepat masok income dari nuffnang..lagipun heartbeat nie tak effect langsung si nuffnang tue..so dont worry tahu..kalao satu click hearbeat dapat berape? haa,kalao nak tahu..satu click heartbeat korang mampu kumpul RM 0.04..OMG! cket nyer..eh eh cket ke? memang cket tapi kalao sehari tue ramai orang datang blog korang then click korang punyer heartbeat,still cket lagi ke? haa..mesti berganda duet tue kan? biaselah..cket-cket lame-lame jadi bukit..{ececece,pandai sangat aku nie..huhu} biler dah cukup RM50 ?yeahh..korang boleh cash out duet tuh..waaa..free je kan dapat duet dengan blogging nie..tak perlu buat kerja berat nak cari duet..kire nyer part time job lah tue kan?kan? HAHA..lagi besh biler korang promote tentang heartbeat nie dekat blog-blog laen, then diorang click banner korang pastu sign up..korang dah dapat RM2 tue..kalao 50 orang? lepas darab sume dah dapat RM100 kan? wuwuwu..KAYA !! ( $___$ ) kalao Yana dapat duet.,faham-faham jelah..dress wedges shawls dekat mall tue menanti kehadiran yang mulia cik Yana kesane..HAHA..{aku nie memang giler sopim..sabor jelahh}..amacam? rase-rase nyer nak buat tak? kalao buat memang tak rugi lahh..rugi kalao korang tak click Heartbeat Yana je..lalalala $___$

NAK JOIN? JOM IKUT STEPS KAT BAWAH

click Banner Heartbeat di Blog Yana
where? click gambar nie kartun*bottom left korang*
|
V

Bila dah masok Heartbeat Page,click Icon Heartbeat



|
V

Click Create Account dan Isi semua maklumat berkenaan



|
V

Bila dah siap isi maklumat-maklumat dikehendaki, masukkan password email address,kemudian korang click I Agree then click Continue



|
V

Next,biler dah siap create accout..click Join HB!Affiliate seperti kotak dekat bawah nie




|
V

Click Online Application dan isi kesemua maklumat yang dikehendaki









|
V

Jangan lupe Isi Borang Cara Pembayaran yang hendak dibuat untuk korang oke..
Bile dah beres, click continue



|
V

Again! Korang perlu Buka My HB!Affiliate untuk mendapatkan code Heartbeat



|
V

Click Get A Code seperti dalam kotak dibawah ye





|
V

Copy code yang korang nak,then
Design > Add gadget > HTML/Javascript > Paste code > save!

mudah kan?
sebenarnyer Yana baru je letak Nuffnang dan Heartbeat dalam blog nie..sebab? kawan Yana marah tak letak..HAHA.."Yana! baik kau letak Nuffnang dan Heartbeat tuh,blog kau ramai followers,ramai orang masok,traffic kau tinggi kowt tiap-tiap hari..rugi besar! kalao taknak,baek kau kasi blog kau dekat aku..hehe"..amboi,banyak cantek muke kau,eh eh,banyak lagi cantek muke aku..so Yana dah letak nie..tak perlu nak amik blog mushuk kesayangan Yana nieh..HAHA..

Dah bace? Jom CLICK HEARTBEAT Yana..nanti dapat duet banyak-banyak Yana belanje makan tau..HAHA..{ayat pancinggg ikan :P  }



Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

11 comments:

hakeem kira said...

best ke ? kena klick baru dpt duit ek ? kalo org bukan blog tak klick tak dpt la ?

r-5 said...

uiyh mmg nak join tapi hati belum terbuka pulak, haha. yelah kan follower saya ciput ja. en3 pon takda sapa sudi baca. haha. tapi takpa janji saya tulis blog. hehe

yqnq ellyana said...

@ hakeem :besh laa..kalao org click heartbeat kite,automatic duet naik tau..lame2 klik byak2 boleh kaya woorr..huhu..kalao org tak buat belog pon boleh click hearbeat kite nie..tak kesah sape2 pon :)

yqnq ellyana said...

@ r-5 :alaa,buad laa..tak rugi satu sen pon^^janganlah buat ayat sedeyh camtu..nanges yana kang nanti..wuwuwuwu T____T

puteri.dyne94 said...

yana..
thx ye wat tutorial sal nie.
pu3 pown baru buat tdi.hoho..
thx u so much..
with out your tutorial maybe i don't know what to do..=)
n hope ur money will increase always.

Nota Muzik said...

yeke ni..ada pluang baru nampaknya..elok sangatlah saya dk merajuk dengan nuffnang ni..4bulan join xdapat pe2 pun maklumlah blog xfemes..nanti bleh la nk cuba heartbeat lak..thanks 4 sharing..
ashiteru yana..
jangan lupa dengar lagu ni
khas tuk yana
http://notakaki.com/aishiteru

yqnq ellyana said...

@ puteri :ur welkame dear..dah buat tue jangan lupe singgah and click2 my heratbeat too..huhu

yqnq ellyana said...

@ nota muzik :tue lah pasal,jangan sedeyh2 lagi dengan nuffnang..jom ramai2 sign up heartbeat oke :) btw,tanx for da song :)

fadeelah said...

mcm best , da join . thanks yana . tutorial pun best2:)

Fahmi Nasir said...

yana thanks auww :)

afina rahmat said...

yana ,ternyata heartbeat lg senang dr nuffnags lha ! haha , thnx , kalau kita tekan duit income ke? tak an..? ni heartbeat .. nuffnag ? ajar lha .. bnyk kali buat x paham2 la

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)