Mar 19, 2011

Blogger Kapoww : Ayin | Syazwin | Umar

selamat pagi semua ! agak-agak happy tak hari nieh ? mesti lah happy sebab still dalam mood cuti kan even esok luse dah nak bersekolah..hehe,Yana jelesh nieh sebab tak start cuti sem lagi ! ouh,jelesh same adik-adik ! okeh-okeh, back to da title, like before Yana ade buat segment tentang nak review belog gojes korang kan..well,setakat nieh alhamdulillah..ade yang join..actually just suke-suke nak promote belog-belog blogger laen..bak kate orang, buat PAHALA dalam dunia BLOGGING ! {ade ke camtu?? }

Blogger Kapoww 1:# Blog GadisKechil | Ayin


BelogSiGadisKechil

Actually Yana sangat kagum dan terharu sangat-sangat dengan blogger kecil nie,sebab ? first of all, dye adelah orang pertama yang join this segment and da second,tak sampai 15 minit Yana update entry and publish, tengok-tengok dye dah join and kasi link dekat coment box..wuwuwuu T___T so FAST you know ! :D

ABOUT HER
Name : Rabiatul Adawiyah
Blog Title : BelogGadisKechil
Special bout her :
Masih belajar
Banyak cakap
Kelam kabut
Banyak jerawat
Suke gajah
Blogging, Tengok TV

Actually dah tak tawu nak tulis ape pasal cik adik sorang nieh, sebab dye tak tulis biodata dye yang laen laa..haiyoo..yang pastinyer Yana selalu chat with her at KAKIBLOGGER GROUP di Facebook, yeahh ! she used name "KESAH AYIN" maybe  ^___^
{agak-agak ade orang kenal tak?}

Tentang Blog Ayin,its cute..tapi rasenyer widget agak banyak laa,but tersusun..gud job and keep it up oke ! nak follower ramai just this is the key : selalukan lah blogwalking ^___^ Yana suke adik Mia Sara dekat side kiri tuh..HEHE {sempat lagi}

sesiape nak kenal-kenal dengan Ayin yang comel nieh,boleh click SINI oke :D



Blogger Kapoww 2 :# Nur Syazwin | Awin

nur syazwin


Jom review blogger kapoww kedua! seriusly suke bace entry dye tentang nak sangat Yana review and promote her blog..nampak ikhlas setiap bait perkataan dye di situ,tanx ye adik ^__^ i will try my besh just for you. {ayat berbunga-bunga gituh..HAHA}

ABOUT HER
Name : Nur Syazwin Binti Shamsul Bohari
Nick Name : Awin
Age : 17 y.old
Born on : 12/9/1994
Blog Title : Nur Syazwin

Actually lepas bace belog dye,tetibe hidung jadi kembang kempis tak henti-henti..HAHA..hadoihh..bukan ape, dye ade cakap yang dye engatkan Yana baru berumur 17 tahun tapi rupa-rupanye dah 20 tahun..mude lagi tu..awet muda kowt? HAHA..takde maknenyer..by da way,kamu pon cumel lah Awin ^__^

Tentang blog Awin,its simple..not too heavy to load biler masuk Awin punyer belog..gud job okey! and Yana suke lagu dekat Blog Awin >Count On Me by Bruno Mars<
mesti semua orang tawu kan lagu tu?

jom singgah belog Awin !
click SINI oke.



Blogger Kapoww 3 :# Red-Kamikaze | Umar Faruq

!!! erk !!!


Yeah ! akhirnye lelaki Melayu terawal muncul juga..HAHA {jangan nak perasan jadi lelaki Melayu terakhirlahhh} Umar Faruq ? aikk..macam pernah dengar name budak nieh..wuwuwu T___T Actually Umar nie EX-SCHOLLMATE  and also satu batch dengan Yana laa niee..engatkan dekat sekolah je berjumpe,last-last kau stalker Yana sampai ke dunia blogging ye Umar ? HAHA {oke,sile baling telur sekarang..} Jom review Umar punyer belog !

ABOUT HIM
Name : Umar Faruq Bin Ahmad
Nick Name : Mr Kamikaze (bkan dekat skolah org panggil kau Umar ke? HAHA)
Age : 20 y.old
Born on : 5/11/1991
Blog Title : !!! erk !!!

Oke sekarang memang wajib Yana review belog dye,bak kate si Umar " Ko dah la satu skolah menengah ngan aku.. Kalau ko tak review gak memang aku gigit ko.. Haha.. " OMG ! banyak berani nak gigit Yana,jap lagi Yana panggil Abg Superman Yana baru tahu ! HOHO  O.0"" Disebabkan Umar nie kasi KUTUKAN MEMBINA tentang belog Yana, so hari nieh kena balas balik laa..HAHA..
{gadoh-gadoh tak berape nak manje..aiyakkkk}

Tentang blog Umar,its simple..white in colour..nampak agak SUCI dan MURNI disitu..HAHA..widget pon tak banyak so takde nampak serabut sangat kan..oke lah tuu..fuyoo! list entry memang banyak,mesti tiap-tiap hari update nieh >____< {sangat-sangat jeleshh} paling suke dekat part PAGE di facebook sebab Yana ajar dye buat..HEHE {nak jugak part aku niehh}..Umar,blog Yana pakai music dumper..kalao taknak dengar you can pause it tau..and tanx for being my SILENT READER ..Y____Y

Nak kenal Umar lebih mendalam??
jom click SINI tau

Suka? LIKE je! :)


LIKE Fan Page Yana sekali yer! :)

4 comments:

nur syazwin said...

oo.THANKS,yana.sungguh kembang hidung saya sekarang:D.zillions thanks!

yqnq ellyana said...

@ syazwin :cover-cover cket kekembangan hidung anda ye..HAHA

Mr. Kamikaze said...

hahhahhaha... maceh2..

AyinAyob said...

thanx sayang! :) terharu jugak sudi review. hehehe. muah muah. sayang lebih!

Post a Comment

Terima kaseh drops komen
Esok-esok drops komen lagi oke ! :)